Nyårsafton

2009-12-31, 13:38:38 / Kategori: Allmänt
Nyårsafton idag. Shit känns inte så direkt.
När man går hemma tycker jag alla dagar bara flyter ihop man har inte alls samma koll längre.

Men nu är jag nyduschad, bordet är dukat. Svea har både hunnit äta och sova middag :) Vid 17 tiden kommer Carina och Grön så tills dess ska vi vara helt klara.
Sambon ska bara diska och dammsuga.
Vi ska nämligen ha 2 som kommer och kollar på vår lägenhet.... det är så trist. Men ett måste ju. Så lika bra vi städar noga idag ser det ok ut när dom kommer.


GOTT NYTT ÅR PÅ ER.
Hoppas ni får en kanonbra kväll och start på det nya året.

Tvätt, bingolotto

2009-12-30, 22:12:10 / Kategori: Allmänt
Blev nästan lite rörigt innan idag, sambon fastnade med Grön & Carina på Siba i 1 timme. Så mycket folk va det som skulle shoppa, sen systemet och massa folk där med. Min tvätt tid började ju 12, men grannen och jag brukar snacka i trappen och hennes son är 3mån yngre än Svea så jag frågade om hon kunde passa Svea medans jag slängde in en tvätt. Det kunde hon så, allt löste sig :) Och Svea var nyvaken och tyckte det bara va roligt komma bort nån annanstans. Sen drack jag och Jasmine som hon heter lite te och snackade. Så en timme bara försvann för min del var först när Svea blev hungrig jag insåg jag va tvugnen gå in till mig.
Ska se om jag får med mig henne med till öppnis när det öppnar igen nästa år.

Sen som sagt så fram till 17 va det tvätt som gällde.
Svea har sovit hur mycket som helst idag först 11.00-11.40, 15-16, 17.20-19.00 sen somnade hon lite innan 21. Shit, jag är van att ha lek och gos tid på minst 2 timmar men nej idag har det varit äta och sova typ.
Vi spelade lite bingolotto, men nej vi vann inte nånting tyvärr. Men hade 1nr kvar till 250 000kr så det hade vi inte tackat nej till, men får drömma vidare om det.

Så nu är allt fixat inför morgondagen. Öl & mousserat vin ligger i kylen, köttet är i marinad. Ska bli gött imorrn en lugn och fin Nyår. Inte varje år man har det innan var det festa så länge man bara orkade och sen vara bakis i x antal dagar. Lite skillnad, men man ändrar sig fort när man får barn man tappar intresset för festa på det sättet.

Tvättdag

2009-12-30, 11:19:19 / Kategori: Allmänt
Idag klev vi faktiskt upp halv 9 :) känns bra. Visst det är skönt ligga länge i sängen men eftersom jag ska ränna till tvättstugan idag mellan 12-17 så är det skönt hinna med lite innan dess.
Svea sover redan sin middagslur. Tycker hon sover jättemycket just nu, men hon kanske är inne i nån växafas och behöver det.
Sambon är redan iväg på systemet, Nyår imorrn ju så hela staden lär ju vara där. Men blir så när man inte planerar i förväg.
Annars vet jag inte vad som sker idag, kanonfint väder ute. Solen lyser och snö på marken.

Besök av moster Siri.

2009-12-29, 20:54:35 / Kategori: Allmänt
Haft min syster Siri här på besök (är min syster som pluggar i LA) mellan 13-17 så hon och Svea har gosat och lekt massor. Men märks hur trött tösne blir av besök hennes powernaps blir så långa^^ Men det är bara bra hon ändå kan sova och slappna av så blir hon inte så kinkig på kvällarna.

Själv har jag haft jobbig huvudvärk, sambon var iväg 2 olika gånger men ingen av dom köpte han alvedon. Men fick av Carina & Grön nu så nu äntligen blir jag människa igen.
Annars har det som sagt blivit en del snack, jag har hunnit göra mat. Mannen umgåtts med sin polare, handlat käket till Nyår så nu är det bara ölen kvar. Så han får trängas med alla andra imorrn på bolaget.

Ser så fram emot nästa år med en ny lägenhet :D och förhoppningsvis jobb till mannen.
Vi är redan i full gång med packningen så snart lever vi i kartonger.

6 månader

2009-12-29, 12:54:46 / Kategori: Allmänt
Idag blir min lilla tös stor :)
6 månader blir hon idag. Shit vad tiden har runnit iväg, fattar inte det. Början av året går alltid så långsamt sedan hinner man inte med.
Men nu ser man framsteg nästan varje dag och det är så roligt se henne lära sig massa nytt.

Just nu äter hon gröt som bara den, jag la ner projektet med välling för ett tag. Hon kräktes dubbelt så mycket som innan och fick magknip. Så till slut vägrade hon äta ju. Så ersättning och gröt älskar hon kör jag hellre på det.
Annars så är det sitta som är roligast, och sprattla som en fisk på torra land :) för det är så hon ser ut hon när hon ligger på mage och inte kommer någonstans.



Min älskling




Vilar lite mellan varven...

Pictures.

2009-12-28, 20:40:30 / Kategori: Allmänt
Här är julen i bilder, och dom kära vovvarna :)


xo                               Lemmy                       Eton







Julklappar hon fick.





Lugn dag

2009-12-28, 20:32:59 / Kategori: Allmänt
Varit en lugn dag idag, precis som vi ville!
Svea vaknade lite innan 10 så hon åt först sen jag. Men när klockan närmar sig 12, det magiska klockslaget för hennes del börjar hon gnugga sig i ögonen så 12.10 sov hon i sin säng. Jätteskönt att vi fått in rutiner på henne. Nu ska vi bara ta oss ur sängen före 9 med.

Annars idag har sambon handlat så nu har vi mat hemma igen, jag och Carina har traskat en promenad nu när dom har Zimba hos sig. Kommer man ut lite. Fick även bokat tvätt tid så blir dagen innan Nyår.

Just nu är vi hundvakt åt Zimba för Grön & Carina är på Wild West och käkar middag. Hon har ju bara 8 dagar kvar sen är deras bebbe beräknad. Det ska bli såååå spännande :)


Snören är roliga

2009-12-27, 22:41:15 / Kategori: Allmänt
Det gick bra hos mina föräldrar och Svea gillade snörena bäst denna gången med på paketen. Hon var så söt när hon somnade på mattan i uterummet hon höll snöret i handen :)
Fick byxor, body + halksockar av mormor, morfar och Idoff. Av Siri fick hon byxa och en kappa som var rosa med rosor på. Jättefint alltihop.
Jag fick bodyshower och lotion med vaniljdoft av syrran. Kan man lukta gott fastän man är småbarnsmorsa.
Visst klart vissa dar kräker hon mer men jag bytar alltid, bara för man har småbarn behöver man inte lukta kräk och vara sunkigt klädd.
Fick god mat, kalkon. Mumma. Sen var det ostkaka och glass till efterrätt.

Vi började traska hemmåt lite efter 18.30 för Svea var så trött. Mötte Carina som var ute med Zimba så vi gick en runda med henne för tösen somnade ändå i vagnen. Gött fick vi rört lite extra på oss idag. Det duggregnade men var ändå skönt ute.

Nu ikväll har vi kollat på "Flickan som lekte med elden". Så jävla bra! Visst boken är bättre men tycker dom fått med allt viktigt så ser fram emot att se 3:dje filmen snart.
Vill se Avatar med... usch går så mycket på bio att man skulle gå kunna gå flera gånger per vecka men det funkar tyvärr inte.

Snart sängen är ganska så trött. Svea har sovit sen 21.
Imorrn blir en lugn dag.

Hemma igen.

2009-12-27, 13:03:03 / Kategori: Allmänt
Var hemma igår lite efter 17, det blev direkt mat till Svea och sen sov hon nån timme. Hann man packa upp. Var helt slut, man sover inte lika bra borta som hemma.
Tittade även på del 2 av Stenhuggaren, riktigt bra va den. Sen blev det sängen. Sovit som en stock inatt med min tjockiskatt bredvis, han har nog saknat en.

Gick upp vid 10 idag så tror även Svea var slut, sovit 13 timmar!
Idag ska vi hem till mina föräldrar fira lite jul, ska dit klockan 14. Så just nu sover Svea middag och vi bara slöar in i det sista.
Fortfarande lite trött idag hade nog kunnat sova mera^^
Men imorrn har vi inga planer ska bli så skönt bara vara och ta det lugnt.

Julhelgen

2009-12-25, 15:54:22 / Kategori: Allmänt
Ojoj vad tiden går fort. Nu har all snö regnat bort men vi får hoppas på + grader inatt så vi slipper isgata imorrn när vi åker hem.
Full fart har det varit här eftersom Ida (sambons lillsyra) köpt valp på 9 veckor och sen har det även varit Eton (chowchow) och Lemmy (amstaff) här. Och så Svea som legat och lekt på mattan och rullat runt så man blir helt yr i huvet. Hon kan ju inte krypa så därför rullar hon runt tills hon kommer dit hon vill, smart :)
Och hon bara äääälskar vovvarna, dra i deras päls, öron... och dom vill pussa massa på henne fast det gillar inte hon.

Hon fick en massa fina klappar med kläder i, en skallra och en bok med visor, ramsor & sånger i. Dock var snörena roligare än innehållet iår. Men nästa år förstår hon nog mera vad Julafton går ut på. Så söt. Har massa bilder men lägger upp allt i lugn och ro hemma, så ni får vänta lite till.

Idag har sambon varit i Malmö med sin bästa kompis Thomas, fått lite egentid. Jag och Svea har stannat här men det har varit massa besök idag. Massa släktingar till mannen... men alla vill ju träffa tösen. Så nu sover hon igen hon är helt slut efter dessa dagar. Sover ca 2h under dagen sen slocknar hon ändå vid 21 tiden. Så inga problem med att sova borta.

Snart käk här igen, jag som då inte äter julmat har levt på räkor och revben :) mums mums. Jag vet jag är lite annorlunda men jag hoppar hellre äta än tvinga i mig massa griskött och annat konstigt.
Få se om jag hinner slå en pling till Carina kollar om mina katter rivit lägenheten eller den står kanske kvar.

God Fortsättning, hoppas ni hade en bra Julafton.


Julklapp

2009-12-23, 10:25:29 / Kategori: Allmänt
Idag kom vi upp vid 9, lite tidigare än andra dagar. Men är bara bra, ska packa det sista, vi ska diska och gå ut med alla sopor. Sambon jobbar till 14 tror jag.
Räkningarna är precis betalda, så nu är det trista gjort.

Var över en kort stund hos Carina & Grön igår fick våra juklappar. Jag fick honung med lemon och lime smak (den är supergod) och lösviktste med Jordgubb & Champagne smak. Mm.
Sambon fick "Clone a Willy Chocolate" dvs man kan göra an avgjutning av sin egen snopp i choklad. hehe. Ska bli ett intressant projekt.
Tack så himla mycket för julklapparna!
Och väldigt snällt ni kommer gå över och titta till mina kissemissar nu när vi är borta.

Och så hoppas vi det inte snöar alltför mycket när vi kör ner. Det sägs detta är värsta dagen på hela året för folk har så bråttom men vi kommer köra lugnt, det lovar jag!

GOD JUL på er.

Dax för välling

2009-12-22, 18:15:04 / Kategori: Allmänt
Idag har varit en lugn dag. Vikt in den sista tvätten (allt var inte torrt igår) tagit fram resväskan för imorrn bär det ju av till Skåne för julfirande.
Även börjat ge Svea välling, men just nu blandas den 50/50 med ersättning så hennes mage inte ska få en chock. Den verkar gå ner.
Hunnit prata lite i telefon med syrran och även Annika. Man passar på när tösen sover middag.

Sambon kom hem runt halv 3, så sen dess har dom lekt lite och jag har läst ut min bok. Shit vad bra Hypnotisören var av Lars Kepler.
Nu ska jag tappa upp ett bad så ska vi bada med Svea. Får passa på nu så hon är julfin :)

Måndag.

2009-12-21, 15:39:56 / Kategori: Allmänt
Precis när vi skulle lägga oss vaknade Svea med ett hysteriskt skrikande... tror hon hade nån mardröm. Så mannen fick lägga sig såklart, han skulle upp tidigt idag. Men efter ny blöja och mat lugnade hon ner sig så fick henne i säng igen, tog väl en ca 15min innan hon sov. Så innan 01 kunde jag börja slappna av i af. Tyvärr har vi det svinkallt i sovrummet, just nu står temp på 16 grader... ska se vad det är ikväll när det börjar kallna..... Burr. Sover både med fleecefilt och duntäckte och kläder på annars vaknar jag av att jag fryser.
Men det är fönstret som inte är tätt tror jag.

Annars idag har jag vikt tvätt och hon legat på mattan, hon kasar sig numera bakåt så snart kanske det är dags för krypandet :) väldigt roligt har hon så nu känner man att hon kan ligga där medans jag springer runt i lägenheten utan att hon känner jag lämnar henne.
Även igår när vi käkade så sa hon mamma *hihi* Men det kommer bara ibland när hon är lessen eller vill ha uppmärksamhet.
Sambon kom hem redan runt 13 tiden så vi åke och hämtade ut skor till honom, som han ska ha på sitt jobb. Sedan handlade vi på Citygross. Så nu har vi både gröt, välling, burkmat, blöjor så det räcker ett tag. Men tror halva Halmstad har semester nu får shit det var folk och bilar överallt ute. Inte vad man är van vid en måndag.

Nu sover Svea första gången för idag, helt utmattad var hon när vi handlade.
Jag ska vira in mig i fler filtar för jag fryser.....

Tömma förråd

2009-12-20, 12:08:04 / Kategori: Allmänt
Fick sovmorgon idag med :) man är allt lite bortskämd. Men klart alla matrutiner försenas för min del.
Nu har Svea precis ätit sin gröt och jag en risifrutti... få se om hon vill sova lite middag hon är lite trött.

Mannen är ute ska tömma förrådet utanför ytterdörren och kasta allt på tippen. Har vi det gjort, bara det tråkigaste kvar sen... förrådet vid tvättstugan där vi har massor med kartonger som jag måste gå igenom.
Kommer bli mycket vi kastar orkar/hinner inte med sälja det på blocket vi vill bara bli av med skiten så man kan köpa nya saker ihop. Man hinner samla på sig en del uner åren även om jag gort utrensningar vid varje flytt.
Detta blir min 11:e flytt sen 2001 så jag kan detta och jag tycker fortfarande det är fruktansvärt jobbigt och tråkigt med flytt, städ. Men när det väl är över och man kommit iordning då är det värt det.

Annars idag har jag tvätt tid 17-22 så jag vet hur min kväll ser ut.

Stan

2009-12-19, 18:38:48 / Kategori: Allmänt
Fick sovmorgon idag :) la mig ca 00.30 vaknade 11!!!
Men min hosta har försvunnit så har sovit som en stock inatt, tror jag behövde för idag har jag kännt av rastlösheten och haft energi. Kanske börjar man bli människa igen. Dock är sambon förkyld nu så vi har smittat varann. Vi får införa pussförbud när vi är sjuka....

Jag och Carina for in till stan vid halv 3 så nu har jag almenacka för 2010 och 2 par nya leggings lite tjockare än mina andra. Kan behövas nu i vinter. Nöjd över mina köp :)
Sen fikade vi på nya stället Robert´s Coffe... väldigt mysigt och gott kaffe. Dit kommer vi gå fler gånger. Kom hem lite innan 17. Så har hunnit mysa med Svea en stund.
Nu sover hon nämligen en kortis, få vi väl se när det bli lägdags ikväll.
Jag vill se Stardust 21.25 på 4:an så tills dess ska hon nog sova.

Nej nu ska jag fixa käk till oss.

Vinst

2009-12-18, 20:50:47 / Kategori: Allmänt
Åh glömde nämna innan, fick ett roligt mejl från Postkodlotteriet. Har vunnit 150kr :) Wiho alltid något med tanke på jag bara varit med 2 månader. Får vi hoppas det händer fler gånger.

Annars har sambon och Svea lekt massor, jag har passat på vila. Har slarvat med maten idag och kroppen tyckte nog det va jobbigt vara istan så förkylningen spökar väl ännu i kroppen... Känns inte så skoj behöva sova/vila hela tiden man är inte så social. Så det är min fredag. Ska väl kolla nåt på tv nu sen sova igen.

Ha en toppen fredag.

Hfab

2009-12-18, 14:07:21 / Kategori: Allmänt
Sådär då var vi hemma igen. Gick bra på Hfab kök och hall valde vi snabbt och lätt. Sen började det gå långsammare. Men vi hittade perfekta tapeter + fondvägg i vardagsrummet, så jag tror detta kommer bli snyggt. Lite svårt se allt framför sig vi vet ju inte hur vi ska möblera men det tar sig nog.
Blev ganska neutral tapet i Sveas rum för jag har massa färgglada saker som ska upp så vågade inte välja en med färg, även om jag fastnade för en med lite "skog" motiv. Men kan vi tapetsera om när hon blir äldre och kan bestämma färg själv.
Sen fick vi själva stå förkostnaden av omlackering av köksluckorna, vi vill inte ha mintgröna luckor. Så nu blir det vita fina... dock kostade det en del, men man har ju en fond som tur är.

Sen käkade vi lunch på Burger King för mannen behövde inte åka tillbaka till jobbet, dom jobbade ändå bara till 14 idag. Och vi var klara på Hfab runt 12.30.
Tösen var väldigt glad under hela dagen och sov en stund i bilen, så har inget att klaga på.

Enda jobbiga momentet idag var att alla dörrar på bilen hade frusit fast så där stod jag med Svea i famnen och kom inte in i bilen. Men ringde sambon hans jobb ligger bara 20min gångväg från oss så han fick snällt traska hem så vi kom in i bilen. Det är det jobbiga med alla kyla och snö, man fryser, måste skrapa rutorna och lås/dörrar fryser fast.


Mat & nattning

2009-12-17, 19:52:54 / Kategori: Allmänt
Sådär då har jag påbörjat nattningen av Svea. Hoppas vi hon sover innan 20. Men det tror jag.

Mannen önskade plättar idag till kvällsmat så fick väcka Svea efter 1 timme så jag hann mata henne och så fick vi traska ner till Ica. Hann hem innan han kom hem så smeten var gjort :) Så vi påbörjade plättarna direkt då vid 16.30. Men man äter massor och blir proppmätt...
Tösen sov en stund på hans bröstkorg och sedan badade hon och jag så han fick slumrat till. Han har varit så slut varje dag, men man blir försoffad av att bara vara hemma och inget göra.

Imorrn som sagt ska jag hämta sambon på jobbet sen åker vi till Hfab för att välja tapeter :) ska bli roligt. Hoppas vi enas om nåt snyggt. Men vi har pratat lite om det idag och vi tänker lika!
Sen kommer ju den tråkiga biten att packa ner allt..... men vi ska börja med våra 2 förråd tömma dom för där står en massa skit vi ändå inte använt och en del av det är från min etta ska gås igenom för en del lär jag vilja behålla. Så får börja i den änden, sen ta lägenheten. Kan man leva som vanligt här inne i af.

Pictures.

2009-12-17, 18:11:39 / Kategori: Allmänt
Här kommer mina bilder från helgen!
Sista bilden ligger hon bredvid Eton, så skönt hon inte är hundrädd :) dock var han inte lika förtjust ha nån som försökte slita av han pälsen^^






JIPPIE

2009-12-17, 14:32:52 / Kategori: Allmänt
Sovit sådär inatt igen men somnade innan 3 tror jag... Vaknade till när sambon gick upp men lyckades somna om. Så vi gick upp idag igen klockan 10. Hehe lite lyx denna veckan men jag har behövt all sömn jag kan få. Känner mig lite bättre idag bara snorig och har en massa blåsor i munnen :( så nån matlust har man inte dirket.

Men en NYHET.

VI FICK LÄGENHETEN PÅ TYNAVÄGEN 1C!!!!!!!
OCH DEN SKA TOTALRENOVERAS AV HFAB.
Yeay, fy fan vad bra. Så den är klar att flyttas in i mitten av Februari så blir 1 månad dubbel hyra, men gör oss inget bara den blir renoverad.

Annars så har jag testat en ny metod lite a´la 5min metoden när barn ska sova. Eftersom Svea inte osver med mig på dagen måste jag hitta nåt sätt för henne att sova så jag får nånting gjort.
La henne i sin säng gick ut, såklart blev hon lessen. Gick in efter 5 min drog i speldosan smekte henne i håret sa godnatt och gick ut. Inte ett knyst hördes och nu har hon sovit i 1 timme. Shit.
Jag har både hunnit dammsuga och moppa hela lägenheten (eller ja inte sovrummet där är ju hon). Fy fan detta är en BRA DAG :)


dålig dag idag

2009-12-16, 22:05:06 / Kategori: Allmänt
Dagen började bra Svea var glad och pigg. Åt som hon skulle och sov en liten stund runt lunch. Sedan efter 14 tiden har hon skrikigt omvartannat, gråtit hysteriskt och inte velat äta. Antar hon har haft ont i sitt ben efter sprutan, det har blivit en liten svullnad där.
Hann ändå förbereda kvällsmaten, egna köttbullar potatismos och sås. Sambon tog Svea när han kom hem fick jag gjort maten så snabbt det gick eftersom jag hunnit rulla dom innan :)  Var gott sa mannen tyvärr smakar ingen mat för mig för jag är så förkyld det är äckligt.
Mellan 17.30-20 sov jag som en gris och Svea bråkade med sin pappa... var väl inte lika lessen som under dagen men nej det har inte varit hennes dag idag.
Sen blev det vi fick lagt henne i sängen efter 20.30 tror jag. Hon bara somnade på stört är väl helt slut.

Dock hade vi Yra idag skulle gått ut med henne mellan 19-20 vilket jag helt glömt bort, sambon med så fick snällt springa dit vid 21.30.... blev en kort runda för jag vet matte kommer snart hem. Hoppas nu hon inte gjort nåt inne. Men det va sista passningen detta året så nu slipper jag tänka mer på det.

Nej nu ska jag passa på umgås med sambon min har knappt setts idag.
Jag vill bli frisk. Nu.

Snö

2009-12-16, 10:47:39 / Kategori: Allmänt
Svea somnade 1 timme på sambon sen var det färdigt... så hon var vaken till 22 ungefär. Tror hon har vänt på dygnet för det är lite svårare nuförtiden att natta henne. Sedan har hon sovit mycket oroligare än annars har fått gå upp ge henne nappen x anatal gånger under natten. Så sist jag va uppe med min hosta då var klockan 3. Lagom pigg idag men vi sov till 10, idag igen.
Idag är hon pigg som alltid man märker inget av sputorna igår mer än hon är lite röd och svullen på benen där dom stack.

Massor med snö har det kommit under natten, väldigt fint är det :)
Få väl ta oss en promenad idag även om jag är förkyld... ringde nyss och avbokade julmyset på öppnis imorrn. Känner att jag kan inte gå dit och låta som jag gör eller råka smitta nån veckan innan jul Så nej bara se till vara hemma och bli frisk snart. Hoppas hostan försvinner snart hade jag inte haft den hade man sovit på nätterna.

Bvc idag.

2009-12-15, 18:24:18 / Kategori: Allmänt
Direkt efter maten igår la jag mig isoffan och somnade som en gris... så fick sambon och Svea leka själva. När jag vaknade igen (20.30) sov Svea på sambon och han halvslumrade så ingen av oss va direkt pigg. Men bara bra slipper man ha dåligt samvete för man somna när han nästan precis kommit hem.

Idag mådde jag bättre men känner nu att man börjar säcka ihop. Men har hållt igång hela dagen ju.
Gick bra på Bvc hon blev superlessen såklart och sa då "mamamamama" aww så sött. Första tecknet på mamma, så det kanske kommer snart. :)
Annars har hon ätit och lekt omvartannat inga tecken på feber.

Jag har ingen dirket matlust när jag är förkyld så en kopp te och tomat imorse fick räcka. Men slängde in kyckling i ugnen och påbörjade skala potatis så vi kunde göra egna klyftpotatis, så allt var klart när sambon kom hem! Var supergott. Nu sitter vi här i soffan och bara myser. Mannen passar på leker med tösen innan det är läggdags för hennes del. Det är det tråkiga när han jobbar till 16, han hinner bara hem, äta sen ska Svea sova.

Senare ikväll blir det ncis.

Måndag.

2009-12-14, 18:34:20 / Kategori: Allmänt
Vaknade till när sambon gick men Svea fick nappen tänkte att då sover vi till 8... men blev chockad hon väckte mig inte förrns 09.50. Så hon sov 13 timmar. Tror hon var trött, men jag klagar inte för jag behövde med min sömn. Fått sån hosta så jag tror jag ska få upp lungorna... har inte lika ont i halsen... men känner mig ändå som ett visset löv.

Carina kom förbi med Simba på en kopp kaffe. Han är ju snart 8 mån så ville se mina katters reaktion på en valp. Honkatten började redan i dörren att fräsa och klösa mot honom, trängde in honom i ett hörn. Så skaffa valp med henne blir lugnt hon kommer lära den en läxa. Min hankatt var först avaktande i ett fönster men sen la han sig i soffan och fräste åt hunden. Så när han väl vant sig kommer det gå bra. Bara Simba som tyckte det va tråkigt för ingen ville leka med honom.
Sen gick vi en runda, skönt komma ut även om jag var helt utmattad när jag kom hem. Men 3 alvedon lindrade det. Fick även badat med tösen så nu är hon ren och gosig :)

Sambon kom hem 17.30 och körde nu till Max jag orkar inte laga mat idag men känner jag behöver äta nåt. Ska bli hemma imorrn från öppnis, räcker med Bvc besök.
Lyckades boka tvätt tid med, på söndag allt var verkligen bokat. Men klart är ju sista veckan innan jul.

Hemma

2009-12-13, 21:46:29 / Kategori: Allmänt
Vi kom hem till Halmstad lite efter 19, direkt när vi kom in i lägenheten och la Svea i soffan började hon le och skratta. Var så glad antagligen komma hem till sig. Så det var super enkelt för mannen natta henne.
Jag påbörjade spagget i med köttfärssås så nu får han äta det i 3 dar. Slipper jag tänka på hans matlåda på några dar. Jag gör det väldigt enkelt för mig men nån gång måste man få göra så^^
Sen älskar han den rätten så han klagar inte.

Själv är halsen så tjock :( får pallra mig ner till apoteket imorrn köpa riktiga halstabletter som lindrar. Förhoppningsvis slipper jag gå till doktorn. Räcker Svea ska dit på tisdag för sin 5 mån spruta.
Har inte packat upp nåt ännu, får bli morgondagens uppgift.

Katterna är så glada se mig hemma igen. Bara kelar och kelar :) ska bli mysigt sova inatt med alla isängen.
Nej nu ska jag börja tänka på natten.
Är ju själv imorgon på dagen.

Dejt

2009-12-13, 15:39:15 / Kategori: Allmänt
Bilder från gårdagen med Sara. Hennes första "dejt"!
Så sött när dom håller handen.





Lucia

2009-12-13, 13:36:23 / Kategori: Allmänt
Svea var lite bångstyrig igår kväll ville absolut inte somna. Så efter jag försökt i 1 timme kom sambon in (han hade varit ute på promenad med hundarna) så tog han henne och gissa det tog knappt 2min sen sov hon som en stock. Så med mamma leker man och äter men hos pappa sover man.
Så runt 22.30 sov hon så idag vakande hon runt 9 men va helt ok jag har grymt ont i halsen kan knappt svälja :( eftersom jag inte har några mandlar avskyr jag få halsfluss för jag blir så mycket sjukare än dom med mandlar. Få se hur man mår imorrn när man slappnat av och kommit hem.

Vi ska i af vara hemma i tid jag ska göra matlåda till sambon. Blir ju dagtidsjobb nu året ut sen får vi se hur han jobbar i Januari... men skift funkar det med är ju bara nattningen jag har problem med men när Svea inser han är på jobb slappnar hon ju av hos mig även om det tar längre tid.
Som det är tänkt nu om facket går med på det är det ständig natt som gäller om han får tjänsten! (dvs sön-tors i 2 veckor, sön-fre 1 vecka 22-06) Bra betalt och han vill ju vara där, visst tråkigt man inte kan sova ihop men det får man ta i dessa tider. Och han får mera kvalitetstid på dagarna med Svea! Jag tror detta kommer bli skitbra om det går vägen.

Vet inte vad vi ska hitta på idag, blir middag innan vi åker. Gött slipper vi tänka på det sen. Svea sover just nu på pappa sin (som alltid) jag sitter här och farmor läser tidningen.

GRATTIS till dig farmor på din dag. 52 år blir du :)

Bio & tacos

2009-12-12, 20:15:47 / Kategori: Allmänt
Svea vaknade vid 9 idag :) så vi alla var utvilade när det var dags att gå upp.
Sara & Linus kom lite efter 11 och Svea hann även äta lite gröt även om hon blev distraherad av farbror och hundarna.
Vi for till Lund runt 13 tiden men då var tösen glad och satt hos farmor så hon märkte inte att vi for. Sara har haft en bra dag med Svea hon har inte alls varit lessen, ätit och sovit som hon skulle. Hon och Theo som pojken heter höll varandra i handen med, aaw. Så sött.

New Moon var asbra. Vissa har sagt dom inte gillar slutet men jag tycker det passade men jag har ju läst böckerna så jag visste ju det skulle komma. Och dom vill ju ha ett spännande slut så man går och ser tredje filmen.
Fick även inhandlat vinterstövlar på Din Sko :) äntligen hittade jag några fina som passade och var billiga.

Sedan handlade vi på Maxi, har käkat tacos ikväll!!! Lika gott som alltid men fy fan vad mätt man är..... min daimglass står i frysen få se när nån orkar äta av den.
Dock fick farmor göra den själv eftersom den behöver 6 timmar i frysen, men receptet är mitt :)

Ha nu en bra lördag alla.
Jag ska återgå dega isoffan.

Mina Älsklingar

2009-12-11, 22:27:11 / Kategori: Allmänt
Dagens bilder :)





(men får snart ta en bild av sambon hur han ser ut nu efter sin klippning)

intervju och skåne

2009-12-11, 22:24:40 / Kategori: Allmänt
Sambon var ju på intervju idag på Flexopac.
Så på måndag börjar han sin praktik som varar till siste Januari och får han jobbet blir det anställning från Februari. Så helt ok ha praktik i 6 veckor, vi var lite rädda det skulle bli 3 månader igen. För även om man vill ha ett jobb känns det trist att alltid få praktik dvs jobba men bara få samma summa som a-kassa. Men detta är ett jobb han verkligen vill ha och jobba med så nu håller vi tummarna för våran del.

Vi var nere i Skåne lite efter 14, hälsade på sambon farmor hon har ju inte träffat Svea på säkert 2 månader. Hon blev superglad men tösen var lite tveksam ville helst sitta i mitt knä då var det tryggt leka med gammelfarmor. Men ja så blir det ju.
Sedan for vi till Häljarp och sen dess har vi hållt oss här. Svea har sovit och ätit omvartannat. Och idag somnade hon som en stock innan klockan 21!!! Så vi har fått kolla på Idol i lun och ro.
Jag hejjar på Calle men ändå inte för om han kommer 2:a kanske han fåt göra sina låtar som han vill. Vinner man får man väl bara massa poplåtar.... jaja det lär vi märka snart vem det är som blir vinnaren.

Imorrn ska vi se på New Moon 14:20 i Lund. För Sara ska ha Svea, hon skulle träffa nån kompis som också har barn där det bara skiljer några veckor mellan dom. Roligt får dom komma ut på lite äventyr. Lite udda gå på bio på dagen men så får det vara då vi ska fira Ingrid imorrn kväll för hon fyller år på söndag.

inte sova

2009-12-10, 22:25:48 / Kategori: Allmänt
Så äntligen är all tvätt klar, sista hänger på tork i vardagsrummet för torkrummet är så dåligt. Ska bli skönt när nya tvättstugan är klar.
Dock pallar jag inte lägga in det på sin plats får jag ta imorrn förmiddag innan vi åker kan jag packa väskan samtidigt. Sambon ska ändå på intervju 10.30! Så ska hålla tummarna för honom.

Dior kom runt 18 tiden var jag i full gång med fiskgratängen, blev supergott. Och sallad till :) mätt blev man. Dock har Svea inte varit på sitt bästa humör idag bara småkink, gnäll, skrik.
Och för kanske 15min la vi henne i sin säng här ute hos oss bara sparkas det och hålls på. Få se om hon somnar just nu hör jag henne inte... Själv är jag trött som en gnu, skulle kunna trilla ihop i en hög men känner jag måste varva ner lägger jag mig nu blir det bara jag vrider o vänder mig till över midnatt igen.
Trodde hon skulle va trött eftersom jag tvingade upp henne idag, men icke.
Kanske är hon inne i nån fas nu... hon äter oftare med precis som hon inte bli mätt lika länge längre. Men ska till Bvc på tis får höra vad dom tror. Ev får man öka mängden mat eller börja ge 6 mån välling.

Men trevligt med besök idag, hinna snacka av oss. Hon har ju kommit in på skolan nu så nu ska hon plugga i 3,5 år till förskolelärare :) Så jävla skoj för hennes del. Kommer gå skitbra tror jag.
Idoff (lillbrorsan) var här med en kort runda... men lite efter 21.30 tyckte jag vi behövde få lugn och ro inte minst för Sveas skull.

Så natti natt nu ska jag bara sjunka ner isoffan innan läggdags.

Öppnis & tvättdag

2009-12-10, 12:38:58 / Kategori: Allmänt
Ja inte var det lätt att lägga Svea igår, ca 21.30 la vi henne vaken isängen för hon bara sprattlade här ute hos oss. Så väl där inne lyckades hon komma till ro och somnade. Puh.
Själv la jag mig runt 23, läste men tror ni jag somnade innan 02?? Nej.
Och upp idag runt 8 för att göra oss iordning till öppnis. Jag var supertrött och fick t o m väcka Svea helt borta var hon.
Men väl där piggnar man till. Idag var vi bara 5 mammor 1 pappa så lugnt och skönt. Hände en liten olycka med, Svea satte banan i halsen men Magdalena (läraren på öppnis) vet ju hur man gör så efter lyft på armarna kräktes hon upp det. Tack o lov. Så allt gick bra.
Jag ska hålla mig till efterrätterna man köper, mosa själv blir inte lika bra...

Nu från klockan 12-17 springer jag till tvättstugan, blev en del tvätt eftersom vi bytt sängkläder. Men skönt ha det gjort nu eftersom vi åker till Skåne imorrn över helgen. Sen är det ju typ jul...

Svea har inte sovit nåt på öppnis så sambon matade henne direkt när vi kom hem och nu sover hon som en stock :D åh lillplutten är trött. Men då hinner han vakna till för han låg fortfarande ! i sängen när jag kom hem, och jag hinner varva ner.

Svea

2009-12-10, 12:32:20 / Kategori: Allmänt
Tösen på lite olika bilder under månaden som gått :)
Stora tjejen börjar hon bli.






Stuff

2009-12-09, 22:34:54 / Kategori: Allmänt
Lite bilder på djuren och oss.
Även om både jag och sambon nu har hunnit klippa oss.
(För äntligen kan jag ladda upp bilder här igen, bara jag stänger av alla andra program och bara kör bloggen)



Inköp idag.

2009-12-09, 22:31:46 / Kategori: Allmänt
Dagens inköp!
Vacker juldekoration och en köttätande blomma. Få väl se om den fångar någon fluga^^




Lägenhetsvisning.

2009-12-09, 18:04:57 / Kategori: Allmänt
Så då har vi kollat på lägenheten. Dom har bott där i 11 år så alla tapeter är gamla men dom har lagt trägolv i alla rum utom köket vilket är stort +. Så köket lär man få byta golvet direkt... det va förskräckligt. Och tapetsera om ALLA rum för dom har rökt inne och vi vill ha våra färger. Men trädgården hade dom lagt ner tid på den var jättfin med små buskar och sånt.
Så hoppas alla andra säger nej till den så vi får den. För om vi räknat rätt får vi dubbel hyra 1 månad och vi lägger gärna tid på renovering så vi får det som vi vill än ta en nyrenoverad lya.
Så bara att hålla tummarna det lä väl ta några veckor innan man får veta.

Svea sover nu en stund som sagt inga rutiner idag... hon brukar ju sova mellan 15-16 men då åt hon och lekte.
Få se när vi får henne isäng idag.
Öppnis imorrn i af för min del följt av tvätta mellan 12-17. Sedan kommer Dior på besök :) Jippie. Var längesen vi sågs. Så ska bjuda på fiskgratäng med räkor.
Fullt ös imorrn med andra ord.

Inga rutiner alls idag

2009-12-09, 15:19:38 / Kategori: Allmänt
Fattar inte detta. Vanlig morgon går jag och Svea upp runt 8, men så fort sambon ska ha morgonen vaknar hon aldrig före 9?????
Idag puttade jag till sambon för att han skulle ta henne då var hon 10.15, man bara va? Precis som hon känner på sig det är hans morgon och han inte vill gå upp............ men jag låg kvar lite till, skönt bara morna sig och slippa hoppa ur sängen.
Så idag har vi ingen rutin alls på nåt. Vi käkade frukost/lunch på Burger King för jag var megahungrig när jag väl gått upp, sen handlade vi lite på Maxi Flygstaden. Blev även 2 blommor från Plantagen. Svea har varit hur snäll som helst, nu ligger hon helt utslagen på sambons bröstkorg.

Idag 16.15 ska vi iväg kolla hur 3:an ser ut...
Annars inga planer.

powernap

2009-12-08, 21:13:45 / Kategori: Allmänt
Min powernap varade i 2 timmar! Men det behövdes.
Så gick upp runt 16 tiden och gjorde sambon och Svea sällskap som lekte i soffan. Hon bara älskar leka med sina fötter när dom är barfota så nu när vi är hemma ligger hon bara i body.
Sedan medan jag gjorde mat så badade tösen och mannen, skönt hinna med allting.

Nu sover sessan sött sen 1 timme tillbaka. Igår vaknade hon till så blev inte att hon somnade förrns efter 21.
Imorrn har jag sovmorgon :) mannens dag. Sen på eftermiddagen ska vi kolla på lägenheten. Får vi hoppas den ser bra ut så man slipper börja renovera.
Och grannen snett under oss ska flytta så vi ska se om vi kan ta över hans  lya... mycket på gång men det är ju Hfab som har sista ordet så man får hålla alla dörrar öppna.

Nu ska vi mysa lite framför tv´n. Sen sovdags i tid idag för min del.

Trötter idag

2009-12-08, 13:50:31 / Kategori: Allmänt
Shit vad trött jag är idag. Men får skylla mig själv när man inte kommer isäng förrns efter 1 och klockan ringer 7... dock snoozade jag och sen stängde av den så gick upp 8.
Gick superbra på öppnis med Svea nu sitter hon allt mer även där ligga på rygg är inte lika skoj. Äter även sin gröt jättebra, gör en hel portion numera innan gjorde jag bara en smakportion. :) Så skönt ha ett matvrak till barn.

Vi är även 1 av 5 på en 3:a på Tynavägen, har sagt ja men ska försöka komma och kolla på den med. Dom vill ju helst man har kollat på den. Så hoppas det är våran tur nu att få en lägenhet.
Annars vet jag inte vad vi ska hitta på idag, nu ska jag unna mej en powernap... är fortfarande väldigt trött.

Superglad

2009-12-07, 19:12:25 / Kategori: Allmänt
Svea har varit en superglad tös idag. Inget gnäll alls och var hur gosig som helst hos Lisa.
Dock upptäckte jag efter ett blöjbyte hon blev så glad ligga naken (el ja med blöjan på) så vi lät henne vara så. (lite så man undrar varför man har kläder på henne)
Hon ålade runt i Lisas soffa, lekte med fötterna och till sist somnade hon helt slut på mig. Verkligen roligt när man har dessa dagar då allt bara flyter på.
Kom hem lite innan 16, då gick Viktor eftersom jag var hungrig och mannen skulle göra sin korvsoppa. Var supergott.
Nu precis ligger Svea på sambon ska vi se om hon vill lägga sig för natten. Är öppnis imorrn så hoppas hon somnar snart så vi kommer upp imorgon.

Haft lite ont i ryggen idag, men den har väl fått en chock nu att sova i en bra säng. Lisa o hennes kille köpte ju sin där med för dom tog det ca 1,5 vecka innan deras kroppar vande sig så förhoppningsvis har vi vant oss nästa vecka.
Men den är sååå skön, verkligen värd varenda penny.



Snygging

2009-12-07, 11:49:34 / Kategori: Allmänt
Vaknade lite efter 8 idag, skönt Svea kommit in i sina gamla rutiner. För då blir mattider som det ska även för min del.
Sambon kom hem skitsnygg, du kommer bli glatt överraskad Ingrid :). Han behövde verkligen en klippning som sagt vet inte sist han gjorde en men tror det är innan Grön & Carinas bröllop dvs i Juni.
Jag har precis käkat lunch och ska låta Svea få sova i af 30min sen ska vi till Lisa. Så ska sambon och Viktor få leka lite = spela xbox hela dagen.
Julen närmar sig med stormsteg så känner jag vill passa på träffa lite kompsiar nu sen är det kört.
Vill hinna se New Moon med innan julafton... få se när jag ska klämma in detta.

Söndag- middag hos päronen

2009-12-06, 20:26:22 / Kategori: Allmänt
Varit full rulle idag känns det som. Gick upp runt 8 idag så själva fm var ganska så lugn. Hon åt sov lite sedan satt hon mest och smålekte med sina leksaker.
Vi gick sedan i lugn takt mot mina föräldrar vi skulle på middag hos dom kl 14, även mormor kom. Hon opererade höften för ca 2 veckor sen så hon har inte varit så pigg så det var rolit hon kom idag!
Det bjöds på vildsvin :) Mums.
Svea var väldigt övertrött och kinkig så fort hon va i nån annans knä än mitt eller sambon blev hon superlessen :( lite tråkigt för min mamma men hon är väl inne i nån period där hon blir lite rädd för "främlingar".
Så när vi gick hem  grät hon mer eller mindre halva vägen och väl hemma medan vi bytte till pjyamas så bara storgråt hon... men när maten kom fram blev hon tyst! Så nu ligger hon i sin säng och småjollrar få se om hon somnar eller vi får ta upp henne. Förhoppningsvis kommer hon till ro.

Imorrn ska sambon klippa sig :) har han inte gjort på x antal månder så ska bli spännande se hur han ser ut när han kommer hem.
Annars har vi inga planer.

mössan

2009-12-05, 18:30:13 / Kategori: Allmänt
Här har vi mössan :)
Men den är väldigt lila här på bilden men är mera rosalila i verkligheten. Jag tycker den är rosa men fick höra av mina vänner den är lila...



Lördag

2009-12-05, 17:05:27 / Kategori: Allmänt
Vi har sovit helt underbart inatt allihopa! Gick upp med Svea runt 09.30 så fick lite oväntad sovmorgon men jag ska inte klaga.
Har tänkt på frosta av frysen ett tag så slänge igång det projektet så fort jag matat klart henne. Så nu äntligen känns den som ny!
Hängde med Carina & Grön ner till Ica för att småhandla lite gott till ikväll, det är ju ändå lördag. Och hämta ut paket på posten.
Sprang på Liz & Viktor där inne så dom körde hem mina varor (det är bra med snälla kompisar) så gick jag med Carina o Grön. Hann vi alla umgås en liten runda och Svea fick även 2 julklappar av Liz & Viktor. Var 2 tavlor med Ior och nalle puh motiv, aaww dom var så söta. Sen 2st små badankor! Så nu vill jag verkligen ha ett till rum så man kan inreda till henne.

Annars har vi hunnit käka, jag har städat undan känns som man lägger saker lite överallt under veckan så det ser stökigt ut fast det egentligen inte är det. Bara disken kvar men det är mannens uppgift men just nu sover Svea å honom. Även fixat ett preliminärt säng bord till mig så jag kan läsa om kvällarna. Vi har ett  svart fyrkantigt bord från Ikea på balkongen som nu fick komma in sen tog jag en gammal kökslampa... duger än så länge tills vi vet vad vi vill ha.

Blir väl mysa framför tv´n med lite godis när tösen har somnat.
Ha en underbar lördag :)

Stan.

2009-12-04, 19:16:00 / Kategori: Allmänt
Sådär nu har jag inte ont längre bakom örat :) skönt kunna använda ens glasögon. Får mina ögon vila lite. Fick inhandlat en mössa med eftersom min andra jag precis köpt blev stulen på öppnis... mycket irriterande inte få ha sina grejor ifred. Sambon gillar inte mössan för den är KNALLROSA hihi. Man måste ju stick ut lite nu när vädret är grått och trist. Tog en fika med på vattenporten.
Killarna var hemma med Svea, slappade väl vid tv´n.
Väl hemma fick sambon diska jag gjorde mat- spagettimed köttfärssås och Carina passade Svea. Så trevligt vi alla kunde äta ihop! Får passa på umgås massa nu innan deras knodd tittar ut sen få vi se när dom vill ha besök ju. Verkligen längtar till hennes bebis kommer, kan Svea och han bli kompisar!

Nu har Svea precis badat och fått mat, helt slut är hon. Varit full rulle hela dagen ju. Man märker hon vill gärna inte sova när man har kompisar här.
Vi ska kolla Idol senare ikväll och bara mysa innan lägdags^^

Fredag

2009-12-04, 11:54:27 / Kategori: Allmänt
Sådär nu har vi fått ihop våran säng :) så jäkla snyggt det blev. Ska bli gött sova inatt, men visst det kommer säkert kännas lite ovant. Katterna har ännu bara sneglat in i sovrummet...
Nu är sambon och Grön iväg på tippen slänger all skit.
Jag och Carina drar in till stan senare, jag måste fixa mina glasögon det gör ont bakom ena örat... få se när mina linser kommer på posten. Så tills dess vill jag gärna kunna se. Sen får vi se vad vi hittar på.

Julkrans

2009-12-03, 21:04:27 / Kategori: Allmänt

Såhär ser våran krans ut, sitter på insidan av dörren för sambon tyckte vi skulle se den inte våra grannar :)
Verkar som jag bara kan få upp bilder tagna med mobilen, gjorde ett litet test nu... Väldigt irriterande...


Jippie :)

2009-12-03, 19:12:26 / Kategori: Allmänt
JIPPIE

Sängen kommer imorgon mellan 08-10!!! Vi lär vara uppe ändå men jo lite tidigt kommer det väl kännas eftersom jag gärna vill hinna moppa av golvet innan den nya sängen hamnar på plats. Fan vad skönt det ska bli imorrn och sova i en ny säng.

Blev vi gick en runda ner till Ica fick postat brevet till Folksam så nu har Svea en barnförsäkring! Sprang på Grön & Carina på vägen så blev man stannade till och tjötade en massa. Eller ja tills hon höll på att hungra ihjäl och jag frysa sönder. Tösen sov gött i vagnen vaknade precis innan vi var hemma, var matdags för henne.
Nu ska sambon natta henne och jag ut med Yra, tar Carina med mig blir det roligare att gå i kylan.

Sen blir det bara mysa lite framför tv´n, läsa min bok och sen sovdags.

Öppnis

2009-12-03, 12:49:15 / Kategori: Allmänt
Svea sov gott hela natten, började vakna till lite innan 6 men hon fick nappen så lyckades hon somna om :) skönt man kan förhala det lite. Men runt halv 8 gick man upp och vid 9 var jag på öppnis.
Nu sitter hon verkligen skitbra, och försöker sträcka sig efter massa leksaker! Roligt att se, innan låg hon ju mest på rygg. Gröten slank ner hur bra som helst och för första gången åt hon upp allt. Annars blir det knappt halva portionen hemma.
Nu ligger hon och sover i sackosäcken och jag ska strax börja förbereda lunchen till oss. Lax, pestosås och kokt potatis. Mums. Åt det igår men sambon älskar det så får snällt ha det idag igen.

Sen i eftermiddag blir det i af en promenad då jag har ett brev som måste postas. Ikväll ska vi ut med Yra en runda med. Annars är det lugnt.

fisk på land

2009-12-02, 19:08:49 / Kategori: Allmänt
Blev inte vi gjorde nåt så direkt idag. Sambon stack iväg med Grön för att handla lite småsaker så imorrn kan vi hänga upp våran krans på dörren :) Jag har bara skött tvätten, surfat runt lite kollat efter lägenheter eller om man kan byta. Hfab sa det att dom går bara på köpoäng så vi får snällt stå i kö och bara invänta på vår tur.
Nu precis har jag lagt Svea i sin säng hon sov vidare som om inget hänt^^ tror hon var lite trött idag så som hon har spallat runt.
När vi lägger henne på mage i soffan ligger hon som en fisk på land och bara sprattlar, ser så rolig ut. Man verkligen ser hur hon vill frammåt, men det slutar med hon bara snurrar runt i sidled.

Imorrn bär det av till öppnis, såg det var öppet idag så Magdalena ska vara frisk nu :)

Tvättdag

2009-12-02, 12:30:29 / Kategori: Allmänt
Idag fick jag sovmorgon och sambon gick upp runt 8. Själv blev det lite efter 10.
Nu har man tyvärr tvättstugan mellan 12-17, men måste man så måste man. Alldeles vitt ute av frost men ändå inte alltför kallt. Igår var det värre tycker jag pga blåsten.
Ikväll ska vi ut med Yra en liten runda, annars har vi inga planer. Få väl se vad man blir sugen på att hitta på.

Bvc

2009-12-01, 18:10:22 / Kategori: Allmänt
Gick bra på bvc nu väger Svea 6840 gram och är 65,5 lång!!! Fick även bokat tid till 15/12 då hon ska få 2 sprutor igen samma som hon fick vid 3,5 månad. Usch sist var hon inte glad så lär inte bli nästa gång heller. Och sen i början av Januari ska det bli 6 mån kontroll och ev svinvaccin om vi nu vill att hon ska få detta...
Efteråt åkte vi till Citygross köpte lite småsaker vi behövde till maten idag, jag lyxade med färdigrillad kyckling till lunch. Mumma.
Jag unnade mig att sova mellan 16-17.30 idag, så sambon har lekt med Svea men hon har med sovit massor sa han. Så nu känner jag mig som en människa igen :)

Hem till Carina

2009-12-01, 12:04:27 / Kategori: Allmänt
Öppnis var tyvärr stängt idag pga Magdalena är sjuk :( men eftersom jag ändå var nere med vagnen gick jag en runda. Efter ett tag somnade Svea men när 40min gått höll jag på att frysa ihjäl kändes det som så ringde Carina kollade om hon var uppe. Som tur va hon det så jag hamnade där en stund. Käkade pepparkaka och drack te, det var min frukost.
Väl hemma lite efter 11 var sambon nyvaken och nu vilar tösen på honom. Annars idag är det bara bvc besök som gäller om ca 1 timme.

Gick även inom granngårdens tvättstuga nu äntligen har dom satt i ett universallås så vi alla kommer in :) som tur va fanns det tid ledig imorrn så 12-17 är det tvätt dags för min del.