Pictures

2009-05-31, 11:38:54 / Kategori: Allmänt
Här är vi på Wild West och söta Carina var lite utsmyckad för kvällen :)
Trubaduren sjöng även en sång för henne!!!

Carina på Wild West



Detta var babykläderna vi fick igår :) Helt underbara!!!
Nu vet man ju inte vad man ska ta med sig till BB...











TACK TACK farmor för allting!!

Lördag

2009-05-30, 18:12:38 / Kategori: Allmänt
Varit slappedag idag, sov tills vi vaknade av oss själva :) jädrigt gött! Micro hade 75% på allt i butiken men där var helt utplockat så fanns inget för oss. Blev Mc Donalds igen till frukost för darlingen själv åt jag bara en glass då jag hade ätit hemma, man får ju tänka lite på vad man stoppar i sig.

Var nere i Båstad en runda och hjälpte killens brorsa med att bära in möbler o sånt till förrådet då han flyttar ut från sin gamla lägenhet nu på måndag.
Och fick även en kasse med babykläder av blivande farmor och farfar! Allting var sååå gulligt och fint! Hinner tyvärr inte fota allt nu då jag ska vara iväg på restaurang om 50min, men det kommer komma upp inom nån dag. Men bebisen blir grön, brun, vit :D
Kommer bli världens sötaste bebis, fast det säger väl alla föräldrar om sina egna barn *haha*

Och ja nu bär det av till Wild West till Cinas möhippa^^ och äta väldigt massa god mat, mums. Kommer nog rulla hem proppmätt som man alltid gör när man varit där.
Ha en underbar lördag allihopa!

Listan klar.

2009-05-30, 00:51:15 / Kategori: Allmänt
Efter en runda istan med Pauline och en mjukglass cyklade jag hemmåt igen och fann karln min nyvaken mer eller mindre^^ Men var han väl värd eftersom han var ledig idag.
Blev vi fick handlat kattmat, kattsand på Willys och sedan frukost till karln på McDonalds och lunch till mig. Cina ringde och frågade vart vi var och vi hade glömt vi skulle vara hundvakt åt Ballo idag (oops) så fick köra direkt hem och ta honom men det var lugnt för dom! Sedan var jag helt slut så tog mig en liten sovstund på 1,5h det behövdes verkligen annars hade jag nog somnat innan 20 idag.
Blev en långrunda med Ozzy & Ballo (katten älskar att gå med på våra rundor han e som en hund utan koppel) och vi lyxade med att äta på Fete Gretas ikväll!
Sedan har vi bara myst med Twilight, men får nog säga boken är bättre, har precis läst klart den. Längtar tills bok 2 & 3 kommer i pocket nu i Juni, Juli då ska jag införskaffa dom.


Knåpade ihop en liten lista idag vad man ska ta med sig, vill absolut inte ta med alltför mycket mina planer är att stanna högst 72h. (Jag verkligen avskyr sjukhus får ångest/panikattack av att bara gå dit och besöka nån så vill knappt dit själv nu snart men har inget direkt val. Vi har inte ens gått dit på öppet hus... förtränger det sålänge som möjligt att jag måste vistas på sjukhus. Men förlossningsrädd är jag inte... borde kanske vara tvärtom?!?!)

Men har ni några tips som jag kanske glömt så skriv gärna :)

Pappan:

Tandborste
2 doser snus
Schweizernöt
Cola
Kamera
Tång till mina piercings

Mamman:
Mjukisbyxor
T-shirts
Underkläder
Necessär
Amningskupor
Bindor
Cola
Redbull
Bok
Chokladbit

Babyn:
Mössa
2 ombyten (ifall jag och killen är oense om vad den ska ha när vi åker därifrån)
Sockar
Napp
Nappflaska (till ersättningen, dom har säkert där men utifall att)
Bilbarnstolen installerad i bilen


Lite morgonkärlek mellan Zenith och Ozzy.
Ozzy & Zenith

Fredag

2009-05-29, 09:15:16 / Kategori: Allmänt
Åh idag skiner solen och det är lite värme i luften med fastän det blåser lite :) Dom senaste dagarna har det ju varit storm mer eller mindre....
Men passar mig bra då jag ska in till arbetsförmedlingen idag och fixa ny handlingsplan sedan ska jag och Pauline strosa på stan!!!

Igår påbörjade vi p-piller behandlingen av min äldsta katt så hoppas nu att det hjälper mot kissandet och även skrikandet^^ hon har en förmåga att vara tyst under dagen men så fort man lägger sig börjar hennes jämrande. Killen blir galen på henne så jag håller tummarna detta ska hjälpa. Hon är alldeles för gammal för en kastrering och ta bort henne finns inte i min värld.

Innan läggdags kläckte min kära älsk ut sig "jag tycker det är dags vi ska packa väskan" :D
Åh trevligt det var hans förslag!!! Sedan när jag frågade vad han önskade ha med sig sa han
- Schweizernöt och cola
Haha, han är nöjd med det lilla.
Så få se om jag idag börjar knåpa ihop en lista på vad man ska packa ner, för det ÄR ju faktiskt bara 23 dar kvar så kanke hög tid att ha den stående hemma utifall att^^

Torsdag

2009-05-28, 13:19:03 / Kategori: Allmänt
Om någon blev sugen på att fotografera sig på Studio Hertz så här är deras hemsida:
studiohertz.se
Tack Emma för den!

Usch idag har jag varit sååå trött, klev inte upp ur sängen förrns 11.20 min kropp var helt död efter att i 2 dar klivit upp 06 på morgonen och inte kommit isäng före 23, inte en enda middagslur har jag hunnit med.
Men nu är man människa igen.
Syster yster är på väg hit ska visa henne vår lägenhet och alla babygrejor (då hon köpt nåt å är rädd att vi redan har det) och även lilla Balloo är på ingång.Ska ju ha honom idag med till kl 17.


Här har vi Balloo.
Balloo


Ojoj nu kom darlingen hem och skulle käka lunch hemma :) trevligt.
Dock har jag inte gjort nåt vettigt hittills och mina föräldrar kommer om 4,5h så få se till att gå ner och inhandla lite saker strax, ska även hämta ut p-piller till min misse se om hon slutar skvätta inne *hoppas det*


Mvc besök

2009-05-27, 17:10:39 / Kategori: Allmänt
Järnvärde: 114 Så har ju höjts till en ok nivå men får fortsätta med järntabeltterna lite till för ska helst upp till 117 innan det är dags. Men om jag tror min kropp lär jag få äta efter förlossningen annars pallar jag nog inte med blödningen.
Bebisen hjärtrytm låg på 130 så har sjunkt lite men va visst normalt, är ett tecken på att det börjar bli dags^^
Så jag håller tummarna den kommer INOM 3 veckor nu jag vill INTE gå över.
Annars var det väl inga konstigheter direkt, finns ju inte så mycket att prata om nu vi har ju gått igenom alla steg. Vi bara ses tills h*n har kommit.

Var hemma igen lite innan 13 hämtade Balloo och tog en skön lugn promenad på 30 min och Paulina hängde på, trevligare med sällskap! Sen blev det vi satt och snackade en massa skit om allt och inget eller blev mest killar :)
Så har fått ut mycket av dagen idag med. Nu sitter man på jobbet slutar 22 idag.

Onsdag

2009-05-27, 10:07:05 / Kategori: Allmänt
Så nu bär det snart av till stan med bussen eftersom det blåser nåt så in i =( Pallar inte cykla det blir alldeles för tungt. Ska ju till min kära barnmorska se vad hon säger idag. Tror dock liten liten del av min slempropp lossnade idag så jag hoppas hon säger den inte kan återbildas nu utan det kanske börjar bli dax^^
Please låt mig slippa gå runt och vara tjock.........

Sedan bär det av hemmåt då jag är hundvakt åt Balloo idag en liten stund, sedan måste jag till jobbet. Dom ringde nyss ska jobba 16-22 för jobbarkompisens mamma dog visst inatt. Tråkigt men har man varit sjuk en längre tid kan det nog vara skönt att somna in, eller så tycker jag hellre dö snabbt än ligga och lida.

Så jag återkommer under dagen hur mitt Mvc besök gick =)

Studio Hertz bilderna!

2009-05-26, 20:59:41 / Kategori: Allmänt
Så nu har jag fått några smakprov från min plåtning förra veckan :) Blir dock jag lägger upp dessa 2 här eftersom dom är mina favoriter och sedan tycker killen min att jag inte ska "vika ut" mig så här på internet. Så jag bjussar på 2 bilder resten får vi ha här hemma i vår samling^^

Blev i af superduper nöjd, jättefina kort. Och jag är fortfarande sjukt nöjd över min egna insats att jag vågade mig dit och kastade kläderna!
Hoppas att ingen tar illa vid sig att se mig så här.
Så alla kommentarer är välkommna!


Fotograf: Tobias Johansson, Studio Hertz
Fotograf: Tobias Johansson



Fotograf: Tobias Johansson, Studio Hertz
Fotograf: Tobias Johansson

Tisdag

2009-05-26, 11:34:18 / Kategori: Allmänt
Ja då sitter man här på jobbet och det är så lugnt, ringer väldigt lite men tiden har ändå runnit iväg tycker jag. Kändes dock lite märkligt att stiga upp vid 06.15, var inte det piggaste pga jag har börjat lida av sura uppstötningar nattetid nu så jag måste mer eller mindre sitta upp och sova =( och vilkt gör man är vaken till och från i x antal timmar.
Ska se om jag kan hitta nåt som lindrar detta så man får sömn dom sista 3 veckorna.
Någon som har nåt bra tips??

Fick veta av älsk idag att bilen ska in på lagning den 8 Juni och är klar dagen efter!!! Tack o lov, slipper man oroa sig för att vi inte har bil om/när det är dags att föda. Dock kostar det 11200kr att laga den...........*suck*
Men men förhoppningsvis håller den sig nu året ut! Sedan är det bara ombesiktning innan 22Juni vi ska boka.



Måndag

2009-05-25, 19:47:18 / Kategori: Allmänt
Fastän man sov ganska länge (11) så känns det ändå som jag har gjort en hel del idag!
Cyklade ner till Taxi för att hämta mina a-kassa papper och postade dom så jag blir av med det bekymmret, och tog även en fika där eftersom det va så lugnt.
Nu har man tvättid 17-22 och har även passat på att laga mat och käkat^^
Taxi ringde och jag ska hoppa in och jobba imorrn 7-16 då en på arbetet hennes mamma är dålig. Men så länge jag har ork, mår bra och kan så hoppar jag in och jobbar sparar jag fler dar på min a-kassa. Men guuud vad tidigt jag måste gå upp imorrn... är inte varje dag jag gör det.

Killen kom hem innan 16 så vi hann en sväng till tippen och slängde all skit från helgen :) Och sa även att han slipper långresor med övernattning nu med jobbet eftersom det är så tätt inpå vi ska ha barn! Skönt det slipper jag oroa mig för att han inte hinner till förlossningen.
Räcker att vi ev inte kommer ha någon bil när det är dags...

Bokade även klippning till nästa vecka så har man det gjort innan det är dags, men ska klippa mej ganska kort tror jag så jag slipper tänka på håret nu isommar! Få se vad lilla Robert säger han brukar alltid få bestämma hur jag ska se ut :)

v.37

2009-05-25, 11:13:23 / Kategori: Allmänt
Kroppen:
Livmodern sjunker nu något och ger mer plats åt magen och lungorna. I gengäld kan trycket på urinblåsan bli starkare och man måste kanske kissa oftare. Barnmorskan mäter tillväxten och lyssnar på barnets hjärthjud. Normalkurvan för symfys-fundusmåttet vid denna tidpunkt är 34. Hos förstföderskor brukar huvudet snart fixera sig i bäckeningången. Hos omföderskor är det vanligt att huvudet förblir mer rörligt innan det slutligen fixeras.

Barnet:
Barnet fortsätter att lägga på sig hull, vikten kan nu variera mer nu, i början av den sista graviditetsmånaden är det vanligt att barnet väger omkring 2750 gram och huvudet är cirka 9 cm i diameter. De restrerande veckorna fram till födseln ökar vikten vanligtvis mellan 3000-3500 gram och barnets längd brukar hamna på mellan 47-50 cm. Av någon anledning brukar pojkar väga mer än flickor och det andra barnet likaså.

Egna anteckningar:
Att jag springer oftare på toa har jag märkt sedan i fredes ungefär, så lär ju bli värre kanske?! Hoppas inte, man vill ju kunna gå en sväng på stan utan måste panikkissa hela tiden.
Ska till mvc på onsdag får se hur allting står till då!

Veckan som kommer:

Måndag: Tvättid 17-22
Tisdag:
Onsdag: Mvc besök 11.30
Torsdag: Mina föräldrar + mormor på besök 17.30
Fredag: Till AMS för ny handlingsplan mellan kl: 10-12
Lördag:
Söndag: Mors Dag

Så har en del inbokat men ändå väldigt mycket fritid :)
Är mest AMS som känns så tramisgt göra ny handlingsplan för hur jag har tänkt mig få ett arbete inom kort^^ Det roliga är att den 15 Juni börjar min mammaledighet gälla så ja ni förstår varför ska jag dit egentligen?! Jo annats får jag ingen a-kassa så bara bita i sura äpplet gå dit och göra sin plikt.

1-års dag!

2009-05-24, 23:51:49 / Kategori: Allmänt
Ja då "firade" jag och killen 1 år idag!
Shit vad tiden går fort när man väl börjar fundera... Ska jag vara ärlig trodde jag inte för 1 år sen att jag skulle ha ett stabilt förhållande med tanke på mina strul, dejtande, kk mm vad man nu ska kalla alla... allt var bara så oseriöst och rörigt i mitt liv rent ut sagt.
Visst tog jag tag i mina penga bekymmer genom att Kronofogden kom och vi gjorde en avbetalnings plan + dom tog min bil som kostade mig skjortan. Jag hade ju ett heltidsjobb... men resten var kaos.
Och idag exakt 1 år senare är jag en BRA stabil  kille som bryr sig om en, gillar en för den man är OCH vi ska ha barn ihop inom 1 månad!!!
Så jag får ju erkänna att man har tagit stora vuxenkliv på kort tid men samtidigt är jag absolut mogen för denna förändring har haft tillräckligt med skit och strul i mina dar och vill inte tillbaka.

Vad jag menar med "fira" blev jag lagade till lite kött som man marinerat i vitlök (nåt jag köpte på citygross är inte så hemma på egna marinader), klyftpotatis med grönsaker (färdigköpt från Findus, dock innehöll den mest grönsaker) och persiljesmör :) mums
Annars har vi bara tagit det lugnt idag efter frukosten fick jag lägga mig att vila då jag mådde lite illa blev man somnade i ca1,5h tror denna helgen har tagit ut sin rätt på min stackars gravida kropp. Resten av dagen mådde man ju bra men varit lite seg.
Vi hade tänkt gå ut och äta på restaurang först men efter vi fick veta vi är tvugna att laga bilen så skippade vi det. Kan vi ta igen i höst eller nåt.

Sedan har vi tänt en massa ljus och haft rökelser och bara njutit av vår "nya" lägenhet det luktar rent överallt, ser fint ut och är supermysigt. Är helnöjd verkligen :)
Är såpass att jag bjöd mina föräldrar + mormor på kvällsfika så det blir av på torsdag, man vill ju inte ha dom rännandes här innan när det såg ut som fan. Så nu va det dags då vi nog inte setts sedan våffeldagen... när den nu va... Mars?

Nu är det dags att hoppa isäng då killen ska upp kl 06 och jag ja jag har inget vettigt för mig imorrn egentligen men försöker inte sova bort dagarna. Mysigare att somna ihop.
Natti everyone.

Så här bor vi :)

2009-05-23, 23:36:03 / Kategori: Allmänt
Här kommer lite bilder på hur vi bor och har det!
Vad tycker ni??

Vardagsrummet.
V-rummetV-rummetV-rummetV-rummet


Badrummet.
BadrummetBadrummet

Köket.
Usch så här såg det ut i hallen innan renoveringen så det är nästan bud på att tapetsera om här med.
Köket

Killen, helt slut efter allt slit :)
Pontus


Hallen.
Nu har vi fått dit tavlor och byrå.
Hallen

Hallen.
Båda tapeterna har vävmönster och den ena har även franska liljor
.
Hallen


Lille Yra var ju med ikväll!
YraYra


Städningen allt är klart!!!

2009-05-23, 20:54:24 / Kategori: Allmänt
Storstädning idag lite som om man skulle flytta kändes det som när vi väl höll på. Men fan vad snyggt och rent det blev! Nu känner man och inser hur skitigt vi hade det innan. Så får bli lite bättre på detta med dammtorka och putsa kakel inte bara efter man har renoverat.
Passade även på att slänga en del skräp vi samlat på oss lite överallt, men får bli tippen imorrn då klockan blev lite sent idag. Tog ändå ca 5,5 timme att skura lägenheten från golv till tak

Passade också på att sätta ihop spjälsängen och bädda den så den står klar :) Ska även börja med att mina kära katter inte längre får sova i sovrummet pga 2 saker.
1: Killen är lite dammkänslig och när katterna sover isängen blir han så slemmig och hostig att han kräks på morgonen, vill ju inte att han ska utveckla nån allergi.
2: Slipper vi bekymmret att dom ligger i spjälsängen med barnet.
Så ska leta upp nån bra babymonitor (eller önska sig) kan babyn sova med stängd dörr och vi ändå höra om h*n vaknar om man är t ex i köket.

Vid 17 tiden var det dags att hämta lille Yra som vi är hundvakt åt nu under kvällen då matte & husse jobbar sent. Men hon är så lugn och go så man märker knappt henne.
Själv har man precis avnjutit ett fotbad då vi efter en liten promed + allt städande gjort att mina fötter protesterat lite. Så skönt :)
Dock är ryggen fortfarande öm men hoppas det känns bättre imorrn efter att jag fått sova.
Killen njuter av en folköl och sitt xbox :)
Precis som en lördag ska vara!!! Det är man ju värd efter allt slit.

Spjälsängen ihopsatt och bäddad! Väldigt snyggt, bra val med cappucinofärg på spjälskyddet.

Spjälsäng


Även lagt i gosedjuren från Lizette & Viktor.
Spjälsängen

Så här blev sovrummet eftersom vi fick möblera om för att få utrymme när spjälsängen väl var på plats.
Sovrummet efter om möblering

Babystuff och inredning.

2009-05-23, 00:42:40 / Kategori: Allmänt
Tro det eller ej men vi är klara med tapetseringen !!!
Blev så jävla snyggt altså :) Superduper nöjd med valet av tapeter.
Hann även påbörja städningen lite idag men imorrn ska vi ta tag i alla rum så man blir av med detta dammet som ligger lite överallt.
Sedan kan jag känna att vi är helt klara men vi slipper i af se spacklet som "tapet" nu.

Ena långsidan där det ska upp klädhängare.
Nya tapeten


Ena hörnet precis vid ytterdörren.
Nya tapeten


Sedan kom även svärföräldrarna upp dom var ju idag och köpte barnvagnen i Helsingborg, och passade då även på att inhandla påslakan till vagnen, spjälsängen och tillbehör till den. Vi hade ju inte haft en tanke på filt, madrass och extraskydd i vagnen ifall dom kräker i vagnen så tur hans mamma köpte sådant annars hade vi stått utan och fått skura vagnens innsida var och varannan dag typ... Men det är inte lätt att veta vad man ska köpa och inte köpa i denna djungeln och när man ska bli förälder första gången så det är så tacksamt man får hjälp.
Blev i gröna färger med flodhästar och till vagnen "tummen" saker :) bara såååå gulligt.

Så här ser vagnen ut vi har :) Teutonia Mistral S -06
Våran vagn

Här ser ni tummen prylarna!Sååå gulligt eller hur.
Vår vagn


Känner mig väldigt nöjd med dagen vi har hunnit med mycket fastän vi unnade oss sovmorgon^^
Hann diska undan 3-dagars disk innan vi fick besök (tack o lov) vek ihop tvätten och in i garderoberna. Sedan rann ju resten iväg med hallen och alla barngrejor :)
Nu börjar det kännas väldigt väldigt verkligt när man ser vagnen stå i hallen och bara vänta på att bli använd.
Och så fort vi har storstädat nu efter renoveringen ska vi montera ihop spjälsängen och göra den klar sedan kan vi ligga och bara invänta det lilla pyret!


Idag har det regnat och varit sol om vartannat så vi fick denna fina utsikt från våran balkong!
regnbåge


Lite bilder under veckan som gått.

2009-05-21, 20:48:34 / Kategori: Allmänt
Så här ser bilbarnstolen ut vi införskaffat. Jättefin :)
Bilbarnstolen



Detta fick killen igår även om 1-års dagen är på söndag!
Även stora pojkar behöver litet gosdjur och rökelser som han älskar :)

1-års dag1-års present


Blommorna har växt till sig sen planteringen.
Nu har den blommat till sig!



Ni som undrar:
Så här ser det ut på våra väggar ännu... spackel, mycket vackert.
Renovering


Zehbrah vägrar kolla in i kameran, men blev en bra bild ändå.
Zehbrah

Zenith lite nyvaken, är ju deras sovkorg.
Zenith i sovkorgen

Barnvagn hittad och bokad :)

2009-05-21, 20:14:12 / Kategori: Allmänt
Så idag har med varit en bra dag tycker jag :)
Drog iväg med killen till Brio så han med fick känna på skillanden med 4 fasta hjul och den med 2 snurrbara fram eftersom vi var lite oense om det igår kväll. Sedan ville han se skilland på hårdlift och mjuklift, allt går inte att förklara så blev affären idag med.
Så även han föll för den jag fastnade för^^ och hittade även denna på blocket

http://www.blocket.se/helsingborg/Teutonia_Mistral_S_06_21625780.htm?ca=23_3&w=0&last=1

Så ringde på den och imorrn fm ska killens föräldrar hämta den åt oss :) Så skönt att vi hittade en vagn vi gillade båda med neutral klädsel för ett bra pris!!! Vi är ganska så enkla när det kommer till shopping, vi fastnar oftast för en sak snabbt sen köper man det direkt eller som nu då man letar upp det på internet. Tyvärr har man inte råd med en helt ny vagn, 8000:- är liiiite väl saftigt tycker jag.

Fikade även med Annelie idag och hennes 2 busungar på Espresso House och blev även inhandlat solglasögon till barnen! Köpte bilbarnstolen av henne idag med så nu ligger den hemma i lägenheten :)
NU kan bebisen komma om den vill, känns som vi har allt fixat till ankomsten. Sen lär man säkert komma på saker när man väl är hemma men det får man ta då!

Nu ska vi bara sitta isoffan och mysa, slappa... ha lite fredags känsla fast det är söndag eller egentligen torsdag. Rörigt med helgdag mitt i veckan^^ Tur man är arbetslös slipper jag ha den kollen på vilken dag det är.
Ha en skön helg allihopa!



Barnvagn & fikastund!

2009-05-20, 21:23:12 / Kategori: Allmänt
Idag har varit en händelserik dag :)
Kom upp i tid imorse och hann köra en maskin tvätt innan jag å killen stack till Micro (dom öppnade kl. 10) dom har ju gått i konkurs så allt i butiken var det 50% på... var minst 30pers i kö när vi kom dit som mer el mindre rusade in i butiken när dörrana slogs upp. Crazy. Men han fick köpt det mesta han ville ha så nu slipper vi tänka på olja och sådana tråkiga men nödvändiga saker.
Åkte sedan hem och hann käka 2 mackor innan jag och Pauline fick bestämt när vi skulle ses^^ Har ju snackat på internet sedan Feb men först nu vi träffas irl!!! Killen körde oss till Brio då hon skulle hjälpa mig vara smakråd och komma med tips till barnvagn då vi i sista sekund bestämt oss för att ha en ny vagn istället retrovagnen av mina föräldrar. Killen i butiken sa man beställer ca 3mån innan bf (bf = beräknad födsel) *haha* så jag fick snällt klämma fram att jag har ca 3,5 veckor kvar. Så han tyckte vi skulle höra av oss snarast när vi bestämt oss så man får veta hur det ligger till på lagret.
Men har även kollat runt lite på blocket.se om vi hittar den modellen för lite billigare peng. Så vi få se vad det blir för nånting men just nu är jag helt såld på denna modellen.

http://www.teutonia.de/index.php?id=411

Har även dubbelkollat så att bilbarnstolen passar i våran bil, och det gjorde den! *puh* Eftersom vi har en jenkebil av äldre modell kan man visst inte ha clips insats på bilbarnstol vilket jag inte har tänkt på för fem öre..... typiskt mig att bara anta^^

Iaf sedan traskade jag och Pauline till Eurostop och satt och fikade på Espresso House, trevligt trevligt. Vi är väldigt lika tycker jag, pratglada (nästan så vi snackar i mun på varann) förvirrade och ja vi har ju våra magar :) Kom även lite f.d jobbpolare och sa hej, alltid skoj att träffa dom!
Sedan var killen schysst att han hämtade oss igen så vi slapp gå hem! Skulle ju vara hundvakt åt Yra men glömde av tiden när vi fikade (som vanligt) så stackars Viktor fick stå och vänta på oss på parkeringen. Men han hann till sitt jobb i af. Hade även fått min avi att hämta mitt paket från D7.se! Så traskade ner till Ica och hämtade det, är födelsedagspresent till lillsyrran och till killen på vår 1-års dag på söndag. Gött å ha sånt avklarat innan röda dagar och helg. Sedan vet man ju aldrig när den lille vill titta ut.

Nu under kvällen har vi bara tagit det lugnt och rastat lille vovven... börjar bli lite småseg man va ju ändå uppe runt 8 tiden.

Så vad tycker ni om vagnen då?

Modell för en dag.

2009-05-19, 23:05:27 / Kategori: Allmänt
Var idag och lekte modell :)
Var ju lite nervöst ibörjan att bli fotad eftersom inget man är van vid, jag och hitta på olika poser och hur man ska titta är jag urusel på. Känns bara som ögon flackar och man vet inte hur man ska fokusera blicken och då blir det bara mongobilder enligt mig.
Men fotografen var väldigt trevlig och lättsam så man slappnade av och kom in i det ganska så fort. Vi började med uppvärmnings foton med kläderna på då detta va fotografering för att föreviga hur "stor" man är nu. Trodde det skulle kännas mera märkligt att vara naken men var inga problem alls^^ och tyckte bilderna blev väldigt bra!
I kameran var ju alla i färg men han gör om dom till svartvita då jag tycker det är snyggast och man kan vara naken på ett vackert sätt och inte det vulgära.
Tog väl en ca 2,5h och en 500-600 bilder så ska få ett urval av honom i slutet av veckan och blir resultatet bra lägger jag upp lite smakprov här!

Så min fm var väldigt bra sedan blev tyvärr em förstörd pga besiktningen av bilen, det blev bara tre stycken 2:or som inte kostar så mycket men killen var med nere och kollade på underredet av bilen och såg att det läckte olja från växellådan + ev på ett annat ställe =( (jag har noll koll på bilar så inte lönt jag skriver vad det är för fel säger mig inte så mycket)
Han ska ringa en verkstad imorrn så vi får veta exakt vad som är sönder, behöver fixas + prisuppgifter på detta men det kommer svida i plånboken.........
Vet att så många inte visste om det och nu spelar det ingen roll längre då det inte blir av. Vi hade lite planer och har sparat pengar till våra förlovningsringar (som skulle ske samma dag barnet föds) men som nu måste avbeställas för vi ska laga bilen. Skulle egentligen också firat vår 1-års dag på söndag på restaurang men nu får vi hålla i alla våra slantar tills bilen är fixad och godkänd, och alla räkningar är betalda såklart innan vi kan börja tänka på våra planer igen.
Det suger.

Nu är man nyduschad och ska sova, jag blir helt slut av all inre stress och fick förvärkar runt halv 8 men dom ebbade ut redan efter 1h denna gången så skönt det. Dock var dom mycket mycket starkare än förra gången riktigt jävla tryck neråt och mera smärta såklart.... så ja kanske börjar kroppen säga det snart är dax.
Men just nu orkar jag inte direkt ta tag i något vill bara lägga mej under täcket hoppas att allt var en ond dröm ungefär.

Hoppas att eran dag har varit bättre!




Sista jobbdagen & v.36

2009-05-18, 00:38:36 / Kategori: Allmänt
V.36
Kroppen:
Nu står livmodern i regel som högst och det kan kännas som om alla organ är ihoppressade till bristningsgränsen. Livmodern når ända upp till bröstbensspetsen.
Under hela graviditeten har säkert tankar runt förlossningen funnits mer eller mindre. Det känns säkert som om du har varit gravid bra länge nu och förlossningen börjar kännas allt mer aktuell. Vissa ser med spänning fram emot förlossningen medan andra har blandade känslor. Hur som helst är det bra att ta reda på hur förlossningsskedet går till och vilka smärtlindringsmetoder som finns att tillgå.

Barnet:
Nu väger barnet mellan 2000-2500 gram och längden är ungefär 45 cm. Barnet kan börja röra sig mindre nu, de stora rörelserna ersätts ofta med små stötar från fötter och knän. Man kan få fin kontakt med barnet inne i magen, om man t.ex puttar lite på något som kan vara barnets fot kan man få en reaktion tillbaka. Kanske tar barnet bort foten för att sedan placera den på samma ställe igen.

Egna Noteringar:
Än så länge sparkar och boxar barnet runt men kanske den lugnar ner sig under veckan, att det är trångt där inne känner man ju av, för att sitta upp tar emot då får jag knappt luft och magsäcken är minimini man blir mätt på ingenting typ.
+1kg sen förra veckan så man är och nosar på 70kg... men med tanke på att man är gravid så har jag inte gått upp någonting, hittills 4kg.


Sitter här på jobbet, slutar om ca 6,5h sista passet på ett väldigt bra tag skulle jag tro :) känns bra faktiskt även om det emellanåt är långtråkigt att bara gå hemma.
Men man har lite att stå i så man känner att man är redo inför barnet att man har allt (fast vi har säkert glömt något) hemma, det ska vara städat och tvättat så man slipper det första tiden.
Vet i af att blöjor och ersättning ska köpas in men ingen brådska ännu.

Ni som följt bloggen vet jag nämnde tapetsering av vår hall... har ju nu gått 1 vecka, 2 dar, NU är det bara själva tapeterna som ska på plats allt annat är gjort så jag hoppas det är fixat inom denna veckan!
Blir mer eller mindre på dåligt humör så fort jag sätter min fot i lägenheten det där putsdammet från spacklet finns överallt och ingenstans vi kommer få städa tills fingrarna blöder =( Vill aldrig mer renovera. Och måste vi den dagen jag bor i bostadsrätt/hus checkar jag in nån annanstans tills det är klart!
Men hoppas på att det blir så fint som vi tänkt och då kommer det även upp bilder här^^

Ha en bra måndag allihopa, jag kommer sova när eran dag börjar!

- - - - - - - - -
Tillägg:
Äntligen (med hjälp förstås via Pauline) fick jag till det med baby nedräknaren :) Känner mig duktig att jag lyckades ändå utan killens hjälp!

Fredag & Lördag

2009-05-16, 15:15:05 / Kategori: Allmänt
Var en helt underbar dag igår trots man vaknade redan vid 06. Så jag å lillsyrran cyklade ner till Östra stranden för att äta frukost ihop va där redan vid 09 solen sken och det va riktigt varmt ute. Efter ett tag kom det allt fler människor och en hel del man kände, även min halvbrorsa jag inte direkt umgås med men alltid kul att träffa honom.
Cyklade vidare lite innan 12 till stan skulle ju på ansikts behandling! Var så skönt att bli ompysslad även om det är lite smärtsamt att få bort alla pormaskarna, men det är det värt. Färgade även ögonfransarna och brynen så man slipper tänka på det ett tag :)
Brukar ta 1h men hon var lite generös mot mig igår eftersom hon vet jag kommer ha fullt upp isommar så blev ompysslad i ca 1,5h, dom är verkligen jätteduktiga på La Couronne! Kika in här på deras hemsida vad dom har för något att erbjuda, det är värt varenda krona!

http://www.lacouronne.nu/

Sedan på kvällen åkte vi ner till Mellbystrand bara för att komma bort från lägenheten och Halmstad lite, gick en sväng på stranden, kollade inte husen där. Väldigt skönt och mysigt att bara promenera ihop, blev vi käkade på Mc Donalds innan hemfärd.
Sedan tog dagen ut sin rätt + man varit uppe länge så stupade mer eller mindre isäng vid 23...

Idag unnade vi oss att sova länge vaknde inte förrns vid 10 :) gör mig inget ska ju jobba natt idag så behöver all sömn jag kunde få.
Vid 13 gick vi för att hämta Yra, våra kompisars hund vi brukar passa så hon ska vara här till 18 ungefär.
Sedan blir det en lugn dag ska börja jobba kl 21 så sparar mina krafter tills inatt.

Ha en bra lördag allihopa.


Här har vi lilla Yra, chichuha papillonblandning.
Yra

Utflykt med jobbet.

2009-05-14, 23:57:37 / Kategori: Allmänt
Har varit en helt underbar kväll, trevligt sällskap och jättegod mat^^
Är ju fortfarande förkyld men har inte tänkt en sekund på det nu när jag varit iväg på landet, så skönt att bara komma hemifrån och koppla av.
Var iväg med jobbet för att fira att Jenny fyllt 30 och Ragnhild fyllt 60 och även se hur Jenny bor, dom köpte en gård för ca 3år sen och SÅ fint där var och stort. Men märks när man renoverar själv blir mycket hemtrevligare då. Hennes häst ska ha föl den 6 Juni och den var stor och tjock, själv är man ju smal *haha*
Jag som verkligen är stadsbo har noll koll på vart hon bor men det var definitvt landet, men så tyst inga grannar knappt. Bara hennes djur och alla natur. Väldigt mysigt, nästan så man funderar på den dagen vi skaffar hus så blir det inte centralt i af utan nåt mellanting.

Nu är man hemma eller har varit i snart 1h, helt dödstrött ikroppen är jag ska verkligen hoppa i säng nu, ska upp imorrn försöka vara lite pigg när jag ska på ansiktsbehandling på La Couronne! Ska bli så skönt att bli ompysslad och fixad även ordnat så dom färgar fransar & brynen slipper jag tänka mera på det i sommar^^ man får unna sig lite nu innan bebisen kommer sen har jag inte direkt tid med att bry mig om hur jag ser ut.

Godnatt kära vänner!

Förkyld

2009-05-13, 22:04:54 / Kategori: Allmänt
Usch idag har varit en slö dag orkade knappt gå ur sängen men vid 11 fick jag tvinga mig upp så jag fick lite mat i magen. Efter det har jag mest suttit och hängt framför datorn och kännt mig allmänt hängig, snorar hela tiden och det bränner bakom ögonlocken så kommer väl vakna upp genomförkyld eller sjuk inom kort =(
Vill inte.

Men när killen kom hem tog jag mig i kragen och fick i af tvätten ihopvikt och hann diska :) medans han började slipa i hallen.
Nu ikväll har vi njutit av tacos får passa på eftersom jag ska jobba natt ihelgen då har vi inte tid att umgås nånting med varann eftersom jag sover större delen av dagen.
Så nu ska jag krypa tillbaka till soffan och umgås med karln innan det är läggdags för honom.

Återkommer med roligare info när jag mår bättre.

Tvätt, tvätt...

2009-05-12, 21:30:41 / Kategori: Allmänt
Idag har man då haft tvätt tid 17-22 nere i tvättstugan, vi har ju en egen maskin men den är så slö och eftersom en av mina kära katter fick för sig ihelgen att kissa på våra jackor, tjocktröjor som låg på köksbordet kände jag att lika bra att utnyttja tvättstugan. Älskar mina djur men i såna här lägen blir man lagom trött på dom...... *grr*
Men jag tror jag vet vem som är den skyldige är väl en protest för att det är kaos just nu pga renorvering... eller den trista varianten att mina 2 honkatter inte kommer överens nu när den lille börjar bli könsmogen. Ska bli intressant och se hur det blir med en bebis och mina katter.

Allt är spacklat nu så ser ut som vi blir klara i hallen :) känns superskönt! Snart tillbaka till mitt normala liv här hemma! Dock är pojkstackarn helt slut först en lång arbetsdag sen arbeta här hemma men det är priset när man är handyman :P

Annars idag har jag varit och rastat en liten gårdshund, Cliff, hyperaktiv liten hund men söt^^ fast skulle aldrig orka med att ha en sådan som honom dygnet runt här hemma. Vill hellre ha en lugnare hund, som svärföräldrarna har, chow chow. Sååå söta och gosiga men det får bli när vi har skaffat hus! Det räcker med 3 katter, snart en bebis i våran 2:a.
Bjuder på lite bilder av mina söta små pälsisar.


Lille Zenith på balkongen ca 6mån


Zehbrah blir 8år i år
Zehbrah

Ozzy, 3år som alltid ska vara närgången
Ozzy

v.35

2009-05-11, 10:56:56 / Kategori: Allmänt
v.35
Kroppen:
Om kvinnan fick instruktioner om att vila pga tidiga sammandragningar tidigare i graviditeten kan man nu pusta ut. Barnet anses nämligen ha goda chanser att överleva om det skulle födas. Det behöver oftast bara ligga i kuvös för att hålla värmen.

Barnet:
Fingernaglarna har nu vuxit ut helt och hållet på barnet. Barnets benmärg börjar producera röda blodkroppar.


Ringde försäkringskassan idag skulle kolla hur mitt ärende låg till, allt var inkommet men ingen har börjat handlägga det ännu eftersom jag måste begära en dag då det ska sättas igång. Men jag vill helst inte ta ut några dar innan tänk om man väljer 20/6 och sedan går över tiden då tycker jag man tappar onödiga dagar... och ville jag vänta tills barnet är fött var det givetvis ok men från den dagen jag ringer säger det ska börja gälla har dom ca 5 veckors handläggningstid. Så det innebär jag lär inte få några pengar i Juli... väljer jag datum nu är allt redan klart tills barnet kommer och jag får pengar direkt.
Usch vilken sits... får bolla lite med sambon ikväll vad han tycker vi ska göra.
Någon som har kommentar eller tips man ska tänka på ang försäkringskassan så bara tyck till :)

Sambons första arbetsdag idag sen mitten av Februari så ska bli skoj och se hur trött han egentligen är när han kommer hem, eller ja vi ska ses istan ska till familjerätten i em och skriva papprena på att han är fadern till barnet så har vi det gjort!
Annars ska jag unna mig att slappa under dagen har hållt igång hela helgen och sedan rullar det på här iveckan så en dag med att slöa är aldrig fel.


Helgen som varit.

2009-05-10, 21:50:40 / Kategori: Allmänt
Guud så trött man är nu så här en söndag, det var mycket tråkigare att riva tapeter än jag trodde och jobbigare =( Men nu är väggarna helt kala och har börjat med att spackla, då insåg käre sambon att spacklet int kommer räcka så blir att inhandla mera... Förhoppningsvis blir vi klara denna veckan annars får jag nog flytta till nån snäll kompis jag HATAR att bo i en röra, det är damm, skit, saker överallt fastän man dammsuger och sopar upp tapeterna. Jädra byggarbetsplats är det vad det är. Tur bebisen ligger i magen och inte behöver vara med om detta.

Men att det närmar sig förlossningen märktes idag då jag redan igår hade sammandragningar/förvärkar? som vägrade gå över men somnade i af av ren trötthet antar jag. Imorse när jag vaknade var jag öm som träningsvärk typ, men när jag väl började riva tapeterna så kom den molande mensvärk känslan tillbaka och efter 1,5h fick jag ge upp då var jag illamående så hade kunnat kräkas men kände inte för att få kramp i min redan ömma mage. Vilade lite försökte dricka vatten... vid 15 tiden gick i af illamåendet över så jag kände hunger. Så då äntligen stack vi och käkade. Dock har jag fortfarande lite molvärk kvar men är inget jag störs av, man vänjer ju sig^^
Men känns tråkigt att man ska gå runt en söndag i ca 4 timmar när man har 1000 saker att göra och må piss.

I lördes var det i af en bra mysig dag, sov jättelänge och gick inte upp förrns 13.45 då en kompis ringde, sen gick vi och såg Wolverine på bio kl:18.20. Den va bra och snyggt gjorde tycker jag, man får svar på många frågor, sedan blev det vi käkade på Mac Inn. Sparar restaurangbesök tills om 2 veckor då vi har 1-års dag.

Imorgon ska vi till familjerätten och skriva på papper att sambon verkligen är fadern till barnet, slipper vi tänka på det efter födseln. Och det är hans första arbetsdag^^ hoppas att han tycker det känns ok.
Nu är det läggdags för mig min kropp orkar inte mera........

Jippie killen fått jobb!!!

2009-05-08, 00:36:58 / Kategori: Allmänt
Sådär nu har hjärnan börjat funka igen, jag är alltid efter en lång natts jobbande slö i huvudet. Tar x antal timmar innan man fungerar. Lyckades i af vila till 14.30 idag, skönt! Blev en lång dusch sedan frukost :)
Kan inte påstå jag varit så aktiv under dagen blev man slöade framför tv´n, datorn... Nåra kompisar kom upp för att berätta en liten nyhet *hihi* Än så länge behåller jag den hemlig, man vet aldrig vem som läser här ju.
Sen satt vi bara och tjötade lite skit fram tills jag insåg att jag var tvungen att åka till jobbet.... 21-07 för mig inatt igen. Men sedan är jag fri 1 vecka!!!

Killen har fått Arbetspraktik på Maskingrafiska i Oskarström, börjar på måndag och har t o m siste Juli!!! 2,5månader ungefär men där emellan kommer han ju ha sina 10 dar i samband med förlossningen vilket dom vet om. Är samma betalning som nu med a-kassa men ger en bra merit + förhoppningsvis STOR chans till anställning. Man får greppa alla halmstrå som finns nu i dessa tider....
Blir kanske lite ensamt för mig ibörjan men har ju en bebis som kommer hålla mig sysselsatt så det kommer lösa sig^^.

Ska tapetsera i hallen nu hade vi tänkt börja så fort jag vaknar imorgon, så kommer snällt få ha paus från datorn. Och killen har även bett om en date på lördag med mig *hihi*
Blir så lätt vi alltid hamnar framför tv´n eller datorn när vi båda går hemma nu arbetslösa så ska bli trevligt med att gå ut!
Men återkommer mer om min lördag^^

Ha en underbar helg allihopa!

Slappedag...

2009-05-06, 14:26:08 / Kategori: Allmänt
Regnig och blåsig dag idag, väldigt trist men har man en anledning till att bara sitta inomhus vid datorn och inte göra nåt speciellt. Ska ladda batterierna inför ikväll då jag ska jobba natt, 21-07 på Taxi som telefonist. Med idag har jag 4 arbets pass kvar så nu är det inte långt kvar sen kan jag vara helledig och vila upp mig inför förlossningen och bebisen :)

Darlingen kom ju hem igår vid 19.30, mysigt men jag va SÅ trött så orkade knappt vara social, blev en dusch ihop sen somnade jag som vanligt innan 00. Desto mysigare att vakna upp ihop idag! Och han fick så snällt handla bröd till frukost till oss och hämta skorna jag köpt på Tradera. Att ensam är verkligen det tråkigaste som finns, nu när han varit borta uppskattar man den lilla morgonstunden ihop.





Här är lite magbilder, rött linne v.29, dom andra är tagna idag (v.34)!

v.29v.29v.34v.34

Mvc besök idag.

2009-05-05, 18:51:24 / Kategori: Allmänt
Var på mvc idag för rutinkontroll:
Sf mått: 32 Järnvärde: 107, förra gången på 108 ska upp till 117 innan förlossningen, så får fortsätta äta mina Niferex tabletter och hoppas på det bästa! Men jag mår hur bra som helst så blev lite paff att mitt värde sjunkt och inte ökat =/ men men huvudsaken bebisen mår bra där inne. Ligger precis på mittkurvan!
Sedan gick vi även igenom hur jag tycker graviditeten har varit och vad för tankar jag har inför förlossningen, och hur länge jag hade tänkt stanna på BB. Så nu kan ju barnet komma när den vill min journal är ifylld på det som behövs.
Har även bestämt mig för att inte amma, och min barnmorska sa inget speciellt om det, skönt,  hon bara fyllde i det i journalen så man slipper diskussionen uppe på BB. Finns ju så bra ersättning idag, bara att testa sig fram vilket märke man trivs bäst med.

Annars idag blev det en fika med Lizette & Viktor på Espresso House istan, längesen man var där. Trevligt.
Lullade sedan runt istan hälsade på Barbro på Lilla Berlin kollade in nya tatueraren som börjat där, och visade magen för piercaren- Anders. Dom har ju varit med redan från start när jag blev gravid eftersom jag lyckades pierca naveln veckan innan jag blev gravid... och har även Dermal Anchors som piercaren hjälpt mig byta. Dom på förlossningen är mycket misstänksamma mot, det kan man inte ha i när man ska föda, men som  Anders sa allt som är nytt är dom tveksamma mot. Var så innan mot tatueringar men nu är det så vanligt så det tänker ingen längre på.
Blev man inhandlade en filofax med så man slipper tänka på det sen isommar när man ska boka in en massa bvc besök, kan vara bra och ha en almanacka då!

Darlingen är på väg hem idag, blev en dag tidigare än vi båda trott :)
Pappa fyller 80 idag, så har hunnit med att gratta honom med över telefon för han och mamma ska vara barn och hundfria (första ggr sen vi föddes tror jag) och bo på hotell^^.
Fått avi om att mina skor från Tradera kommit *jippie* så blir att hämta dom på Ica imorgon!

Nej nu blir det att äta lite kvällsmat och chilla framför tv´n.
Ciao

Fikatajm^^

2009-05-04, 20:09:37 / Kategori: Allmänt
Som sagt går in i ny vecka idag.
v.34
Kroppen: Under slutet av graviditeten är det vanligt att värkarna ändrar sig en aning. ibland kan det kännas som om lungorna trycks uppåt och man får svårt att andas för en stund. Ibland kan förvärkarna komma tätt och upplevas som riktiga värkar, ett sätt att särskilja dem är att ta ett varmt bad, det får förvärkar att avta medan riktiga värkar fortsätter.

Barnet: Barnet är väl medveten om förvärkarna, men det tycks inte vara obehagligt på något sätt. Huden har antagit en mer rosa ton genom inlagring av underhudsfett, vid denna tidpunkt kan barnet utan vidare överleva utanför livmodern. Nu reagerar barnet olika på mammas, pappas samt främmande personers röster.



Imorrn är det mvc besök så får hoppas att allt ser ok ut och att mitt järnvärde har ökat till normalt, har ju inte haft alltför bra dom sista ggr nu. Men återkommer med det imorgon :)

Idag har jag fikat i 4h med en f.d jobbpolare från Mc Donalds, blir ju man tappar kontakten med folk men alltid skoj när man ses å pratar som om det va igår :D Så ha varit en helt underbar dag med massa snack om barn, graviditet, killar och allt möjligt...
Nästan skönt pojkvännen är iväg så man slipper tänka på att han sitter ensam hemma nu kan man bara vara iväg i evigheter med sina tjejkompisar!!!
Dock e jag helt slut nu ikroppen, cyklade ju inte för att det är långt men blåste en hel del + jag har lite svårt att ta det lugnt så man e ju andfådd som fan när man kommer fram å nu känner man av det i magen att man ansträngt sig.
Maten står i af i ugnen och man har hunnit diska så imorrn är oxå en chilldag, inget alls inplanerat direkt mer än mvc besöket. Behöver inte laga mat det räcker i 3 dar detta jag gör idag. Nice.

Home alone

2009-05-03, 19:26:47 / Kategori: Allmänt
Så nu har darlingen åkt söderut för att ta hand om sin bror nåra dar, han har nämligen brutit nacken i en bilolycka så har en stödkrage och får inte göra så mkt. Han får inte bära över 1kg, inte lyfta armarna över axlarna... och hans fina lilla amstaff som nu vaktar husse lite extra drar en del vilket inte e bra så sambon ska ner å hjälpa till med vardags sysslorna.
Kul å ha barnvakt när man 23.

Så man e ensam hemma tills på onsdag, men ska bli ganska så soft vi hann med å tvätta upp allt, dammsuga, moppa och diska^^ Så bara för mej att fika, umgås med vänner!!!
Fick ett ryck och körde babykläderna vi köpte på Gekås i Mars nu så dom e klara tills det är dags. Imorrn går jag in i ny vecka och har då BARA 6 veckor kvar :) Här är några av våra kläder! Många tror vi ska få pojk men vi vet inte könet och vi är inte så rosa av oss så blir lite tuffare kläder.




Lyckades ändra design bakgrunden bara texten kvar, men det kommer väl :)

Välkommen till min nya blogg!

2009-05-03, 09:48:32 / Kategori: Allmänt
Så nu har jag lyckats skapa en blogg^^
men får leta vidare hur man ändrar färg å text så den blir lite personlig.

Vaknade av någon anledning 06.40 idag å kunde inte somna om *grr* försökte läsa lite för att bli trött men icke, lika bra å gå upp å nu har man häckat här framför datorn sen dess. Men kört 1 maskin tvätt i af, kan bara tvätta när man e hemma pga tvättmaskinen e ca 8 år gammal å har en tendens att haka upp sig under programmet så man får vrida själv till nästa steg *suck* Så denna maskin har tagit 2h ! Den dagen man har råd med en nu kommer jag jubla :)

Dax att väcka sambon vi ska till tippen idag med massa skräp, sålde min orm iveckan så terrariet ska väck, vi planterade hela balkongen igår + alla blommor inomhus så den gamla skiten som låg där ute å skräpade ska bort... Vilken skillnad det blev :D nu vill man verkligen sitta där ute!!!
Så här blev resultatet.


Så här blev resultatet efter gårdagens planterande.