Valborg

2011-04-30, 15:35:07 / Kategori: Vardag
Cyklade till syrran idag, Vallås till Bäckagård på ca 40min. Skönt bli lite svett och få upp pulsen. Väl där var Dior med ombytt till träningskläder så körde vi ett styrkepass på 30min.
Mycket roligare vara 2 när man tränar.

Nu står maten i ugnen och vi är ombytta, bara lite smink kvar sen så jäklar kan partyt börja :)
Ska hem till brorsan och Milli på förfest i Holm och sen blir det klubben! Skoj träffa dom med.

Så ha en bra Valborg alla.

Bättre dag

2011-04-27, 20:30:26 / Kategori: Vardag
Idag var en bättre dag för oss alla :)

Svea var på dagis på förmiddagen och det gick bra lämna sa Pontus. Lite tveksam var hon först men inte konstigt var ju 1 vecka sen hon var där sist.
Jag och Esbjörn gick till öppnis, medans Pontus skulle börja kika på bilen. Har bokat besiktning nu den 13 Maj så nu har han äntligen beställt lite reservdelar så på fredag kommer dom så han kan fixa den. Hoppas vi bara den går igenom.
Vi har ju inte haft nåt dörrhandtag på förardörren i säkert 2-3månader så ska bli skönt när den är på plats igen slipper vi se så trailer trash ut när vi rullar ner rutan för att få upp dörren :P

Svea sov ca 1 timme efter dagis, så slut var hon och det har märkts på hennes humör idag.
Mycket mera glad och har energi över.
Vi gick ner till dammen och ankorna och matade dom och tog sedan en liten tur här på Vallås. Sjukt varmt var det, man höll på smälta bort.

Bara nu vid läggdags det blev lite kink, så NU tror jag nog hon somnat. Esbjörn slocknade som han brukar inom 15min. Märks han bränner mera energi nu när han ålar fram, för han sover så gott och djupt.

Imorgon blir det öppnis för mig & Esbjörn och Svea ska på dagis.
Sen får vi se vad eftermiddagen erbjuder.

Fredag kommer Dior hit, ska hon och jag ta barnen till Stadsbondgården om vädret tllåter så Pontus kan fixa med bilen i lugn och ro. Sen ska vi grilla på kvällen.
Ska bli skoj träffa henne, känner jag behöver lite bra sällskap nu.

Lördag ska jag till Dior förfesta lite sen vidare till brorsan och hans tjej innan vi ska till West coast car club.
Ser fram emot lite egentid :D

Söndag släpps kossorna på grönbete på Wapnö så då ska vi dit med barnen såklart! Hoppas att farmor & farfar kommer upp och gör oss sällskap.

Esbjörn

2011-04-27, 20:18:17 / Kategori: Bilder
Och självklart har min prins också fastnar på några bilder :)








Svea

2011-04-27, 20:16:31 / Kategori: Bilder
Tömde kameran nyss och det var bilder från mars till nu i påsk.
Bjuder på lite bilder på Svea :)






Trots

2011-04-26, 21:10:05 / Kategori: Vardag
Gick till tandläkaren idag för skulle ju få min bettskena men när jag kom dit så hade dom visst sökt mig hela morgonen på mitt gamla mob nr... skenan är inte klar så fick en ny tid om 2 veckor.

Men tog en tur till apoteket och handlade allt till katterna så nu är dom båda avmaskade och Ozzy har fått medel mot fästingar. Han hade nämligen 2 igår när han kom in så han fick sig ett bad.
Balder kvar men det var han vi såg hade mask så tänker inte ta i honom förrns dom är borta sen ska han få ett bad och fästingmedel.
Första gången jag sett maskar, och det var bland det äckligaste jag sett.... men lillskiten äter en jäkla massa möss och fåglar och det har inte mina andra gjort så det är väl därför man sluppit. Så ska bli noggrannare med ge han avmaskningsmedel.

Dagis hade studiedag idag, dvs stängt så tog barnen till öppnis så dom fick springa av sig.
Var väldigt lugnt idag bara 4 barn + mina 2. En från Sveas dagis va där så hon och han lekte tillsammans var väldigt sött.
Dock sov inte Svea middag idag så hon var trött där men väl hemma så brakade helvetet loss.
Hon är no inne i en trots fas för nu för minsta lilla motgång eller nej så skriker hon för fulla muggar och klämmer gärna fram en tår eller två. Stackars Esbjörn var helt slut efter öppnis och jag hade lagt honom men han kunde inte sova i allt oväsen.
Och hon har blivit så elak mot katterna :( lägger sig på dom, drar i pälsen så dom stackarna jamar. Nu har jag ju väldigt snälla katter så dom gör inget mot henne, men man vet aldrig.
Och är Esbjörn uppe så ska ju inte han va glad när hon inte får som hon vill då tar hon gärna hans leksaker, puttar på honom så han blir ledsen han med.
Puh. Lagom kaos känns det som.
Jag var helt matt.

Fick i af Esbjörn lugn och kunde få i han mat och mediciner och han somnade gott vid 19.
Sen låg jag och Svea i soffan och tittade i en bok, fick hon lite välling. Hon halvsov nästan men så fort hon hamnade på sitt rum så skrek hon :/
Men hon somnade efter ett tag, antagligen helt slut.

Imorrn är det dagis och då hoppas jag hon är så trött så hon sover middag. Tror hon behvöer det ett litet tag till.
Skulle haft lekträff men inställd igen...

Precis kollat på ncis och ska nu ta en dusch, ladda batterierna lite.

Frisk luft

2011-04-23, 20:37:33 / Kategori: Vardag
Jodå påskharen kom till Svea igår, det var så roligt se hennes min när hon skulle plocka upp det i trädgården. Men efter några bitar va det bra och sen dess har det legat i skafferiet så hon har nog glömt bort det. Fast kanske bra det hon inte är så förtjust i godis än, det kommer ju allt mer ju äldre dom blir.

Vi har haft riktiga utedagar nu i denna sommarvärme som kommit.
Både igår och idag har vi varit ute i säkert 4 timmar/dag och bara gått, Svea går en hel del jämte vagnen, stannar till på lekplatser så dom får röra på sig lite.
Vi har tagit bort liggdelen nu för nu sitter Esbjörn så bra så han kan sitta på samma sätt som Svea. Visst han blir trött när vi är ute så länge men samtidigt har han skoj är ju så mycket att titta på.
Har fått riktigt fin färg nu bara mina ben som är lika bleka som alltid...

Premiärgrillade igår och gjorde även det idag med.
Det är ju bara så gott, så vi lever nog på detta ett tag om värmen är här för att stanna :)

Imorgon blir det vi åker ner till Skåne, men åker hem på kvällen. Lugnast så och Svea är hostig så skönast sova hemma för alla.
Esbjörn sover numera hela nätterna men har då för vana att vakna lite efter 06 så själv gäller det komma i säng i tid. Men sover mycket bättre nu själv sen matten är över + att vi är ute så mycket. Bara inatt sov jag 11 timmar, visst la mig vid 22 kanske inte det roligaste sällskapet man är men behöver man sova så behöver man.

Pustar ut

2011-04-21, 22:10:41 / Kategori: Vardag
Just nu pustar jag ut efter mitt styrkepass. La till 2 övningar idag med mina nyinköpta hantlar från Stadium outlet. Så lär ha träningsvärk imorrn...
Medan alla andra verkar äta massa påskgodis och påskmat, så kör jag på lite nyttigare (och svettigare) variant.
Blev även ett träningslinne och yogamatta som jag fyndade. Så nu är det bara en ordentlig sportbh jag ska få tag på sen har jag ett komplett träningsset.

Behöver egentligen handla men tror alla var på Citygross och Eurostop idag så vi satsar på imorrn på förmiddagen. Brukar va mindre folk om man kommer vid öppning.
Frostade ju av frysen förra helgen och har sen dess bara kört på det vi haft hemma och varit duktiga på ätit rester... tråkigt men skönt kunna börja om på nytt nu.
Bara det kommer bli en överfull kundvagn.

Annars idag tog jag tag i min tvätkorg så nu är den tom. Skönt slipper vi tänka mera på det på i af 1 vecka ;)

Var på öppnis mellan 10-14 tror jag det va, bjöds på grillad korv med bröd och rulltårta. Mums.
Var massor med folk trots det knappt var några som skrivit upp sig på anmälningslappen... men gick bra med båda mina. Esbjörn kör ju sitt race på golvet och Svea målade lite ägg och åkte rutschkana.
Väl hemma slocknade hon på 2 röda och Esbjörn var långt över övertrötts stadiet så han hade svårt komma till ro bara lekte med sina nallar så har fått tömma hans säng på gosedjur. Och sen då somnade han.
Sänkte sängen igår så nu kan man sova lugnt.
Fyndade även en jacka som tål lite vatten & vind där på öppnis för bara 35:-. Inte lönt lägga massa pengar då han växer som "ogräs" så man vet ändå inte vilken storlek han kommer ha i höst. Men 86 passade bra nu, bara lite lång i ärmarna.

Imorrn blir det handla som sagt och ev besök av Emil från Göteborg!
Farmor vill vi kommer ner på söndag få se vad mannen säger om det. Men vi tar det som det kommer, hoppas på bra väder så vi kan grilla och bara vara.
Bryr mig inte om påsken så.
Har inget pynt och inte ens köpt ägg eller massa godis.

Påsk

2011-04-21, 21:57:48 / Kategori: Bilder
Den här lilla påskkycklingen har Svea gjort på dagis.



Var påskfirande idag på öppnis, och självklart fick både Svea och Esbjörn lite rosiga kinder med svarta prickar.
Esbjörn gör en ful min så han ser ledsen ut fastän han har var glad.



Trevligt sällskap

2011-04-19, 21:48:40 / Kategori: Vardag
Sandra kom med lille Viktor lite efter 13 idag. Eller liten och liten han och Esbjörn är ju lika gamla och lika stora ungefär. Esbjörn tar sig fram medans Viktor sitter superstadigt och tuggar på leksakerna som Esbjörn också måste ha. Haha det börjas redan bråka om samma saker.

Eftersom solen sken och det var varmt ute flyttade vi ut i trädgården och satt där och snackade.
Svea vaknade från sin tupplur och sen var hon lite tveksam mot Sandra. Inte riktigt hennes dag idag tror jag för hon har hållt sig i bakgrunden och varit väldigt klängig. Men det blev lite bättre när Pontus kom hem.
Jag fixade scones som vi fikade med, känns lite nyttigare än alltid bjuda på massa onyttig fika.

Varit en sån härlig dag ute, känns som sommar. Riktigt längtar efter få ta fram poolen åt barnen och bara vara :)
Sandra är en sån superhärlig tjej som är lätt att prata med vilket underlättar när man ska lära känna varann, inget känns konstigt eller blir sådär obekvämt när det är tyst.

Märks man är helt slut i knopp och kropp efter all frisk luft, när barnen var lagda sjönk vi båda ner i soffan halvsovandes.
Så ska strax hoppa i säng så man får ny energi.
Svea ska ha påskfirande imorrn på dagis så får väl måla lite röda kinder. Se om hon har några kläder som är åt påskhållet... annars blir det nog bara målade kinder.
Esbörn och jag tar och går till öppnis blev ju inget idag pga betygssamtalet.

Godkänt

2011-04-19, 11:40:18 / Kategori: Vardag
YES,
fick godkänt på Ma B kursen!

Äntligen har man det bakom sig. Inte gör jag om det igen på distans med något ämne.
Så få man se om snittet på mina betyg blir lite högre och att man kommer in på nåt av det jag sökt.

Träning = resultat

2011-04-19, 10:20:37 / Kategori: Vardag
Har börjat köra lite styrketräning hemma i vardagsrummet som Dior hjälpt mig med. Hon kör det passet med så hon bara visade sina övningar. Kan säga att har hållt på md det i 22 dar och ännu får jag kräkkänslor efter 17min med massor av mag och armövningar.
Mitt mål är ju främst platta till magen men även bygga upp lite muskler känns som man förtvinat lite nu sen man blev mamma.
Kondisen är fortfarande superdålig så den dagen jag kommer till ett gym och löpband dör jag väl men det tar jag då.
Dior mätte även mig lite runt för allt syns ju inte på vågen och det är helt sjukt vad myckt som hänt på bara 3 veckor.

-1,8kg det är inte så mycket men
-2cm på bysten (inte det roligaste men så blir det alltid när man ska gå ner i vikt)
-6 (!)cm på midja
-3cm på magen
-3cm på rumpan

Jag äter fortfarande skräpmat och chips enda jag ändrat är jag äter mig lagom mätt aldrg så man blir proppmätt och hamnar i matkoma. Och då automatiskt blir man hungrig efter ca 4h så man håller sitt blodsocker på en jämn nivå!
Känns sjukt bra :D

Söndag- shopping

2011-04-18, 10:58:29 / Kategori: Vardag
Sov som en prinsessa och Esbjörn har inte vaknat en endaste gång, väldigt skönt vakna efter 8 och vara utvilad.
Katterna hade jamat lite under natten men Sara kunde somna om som tur va.

Stadium outlet öppnade vid Citygross i fredes så vi klädde på oss efter frukost och traskade dit. Var sjukt mycket folk men var stor lokal och det blev ett par skor för 480:- istället för 900:-. Så väldigt bra priser och massa saker man hittade. Blir nog en vända till vid löning. Behöver en jacka som är vindtät och andas.

Sedan gick vi vidare mot Fete Gretas för lite lunch, så invägde mina skor på vägen dit.
Skönt komma ut i friska luften och barnen älskar vara ute. Lemmy ska ju ändå rastas.

Var väl hemma igen runt 15 tiden då åkte besöket hem och barnen fick lite mat och sen somnade dom.
Man kände sig helt slut i kroppen så vi bara sjönk ner i soffan till en film.

Annars så bara lagade vi lite käk, förberedde matlådor till Pontus och sedan badade Svea. Märks det varit helg, hon kom inte i säng förrns närmare 8.

Lördag- besök

2011-04-18, 10:47:05 / Kategori: Vardag
Barnen vaknade lite efter 7 och efter vi fått i oss frukost så ringde Linus och frågade om han, Sara och Lemmy fick komma på besök. Och självklart fick dom det.
Så dom dök upp lite efter lunch tror jag, och Ozzy försvann fortare än fortast ut och Balder hann klösa Lemmy lite på nosen. Men Balder är ju tuffare han vill försvara sitt revir samtidigt som han är nyfiken. Bara att Lemmy vill ju leka och är så framfusig så han får sig en törn.

Svea blev överlycklig träffa dom och busade järnet med Sara till Mora träsk :) lätt vi måste köpa den skivan var så skoj se Svea dansa loss och verkligen försöka hänga med i alla rörelser.
Även om hennes skiva med barnramsor och låtar går varje dag och vi kör dom rörelserna så var detta mycket roligare.

Vi var hundvakt åt Yra & Mojje så till slut var vi 4 vuxna, 2 barn, 3 hundar och 2 katter....
Blev vi käkade tacos och drack lite vin som dom hade tagit med sig och båda barnen slocknade inom 5 min helt slut av allt ståhejande.
Dom sov på soffan och mina kära katter fick vara ute under natten så vi slapp tänka på det. Ozzy var inte det minsta glad över det.


Fredes

2011-04-18, 10:39:58 / Kategori: Vardag
Gick bra på bvc i fredes. Dock har Esbjörn bara gått upp 50gram och växt 0,5cm men nu tar han ju sig frammåt med sån fart så han bränner väl allt han äter.
Nästa gång vi ska dit blir när han är 10mån, få vi se om han passerar 10kg då ;)

Sedan stack jag och barnen hem till Martina & Sam.
Hon hade börjat med lunchen så först fick Esbjörn sin röt sen åt vi andra biff med potatismos. Mums.
Svea tyckte väl det va sådär skoj med 2 småkillar som jagade henne och den leksaken hon hade och ville dra henne i håret. Och så var hon lite reserverad mot Martina men som alltid lagom tills man ska gå hem så slappnade hon av och vågade va hos Martina.
Killarna trivs i varandras sällskap i af :)
Superskoj att ses!

Mörkt

2011-04-14, 20:15:54 / Kategori: Vardag
På tisdag blir det betygssamtal med läraren, ska vi gå igenom det sista provet så hon ser att det är man själv som gjort alla uppg och har förstått dom olika begreppen.

Blev ingen lekträff idag :( men så blir det ibland det inträffar lite tråkiga saker.
Dock såg jag vi hade punka på vagnen på väg hem från dagis och har inte haft ork laga den så blev vi bara va i trädgården i solen under eftermiddagen.
Laga den imorrn bitt... eller rättare sagt Pontus lagar det :)

Usch är så sjukt trött och seg idag, inte fått nån energi alls idag :(
Så skulle kunna gå och lägga mig nu, men lilleman ligger här i vardagsrummet och leker. Gjorde han igår med till ca 20.30 men då vet jag att han sover till åtminstonde 06.30-07 och det vill man ju att han ska sova hela natten.
Svea hoppade sova middag så hon var helt slut efter badet och la sig snällt idag och somnade inom 15min.

Pontus lät henne sova i mörkt rum nere i Skåne då jag va ensam hemma och sen körde vi med det här hemma också. Eller ja hon har sina 2 spöknattlampor från Ikea, och dom första 3-4 dagarna var det mycket gråt och så men nu är det inga bekymmer!
Väldigt skönt hon kan sova i mörkt rum, jag tycker man sover bättre och djupare då + att Esbjörn sover i mörkt hos oss så den dagen dom ska dela så måste det ju va mörkt hos henne.
Fast allra helst hade jag velat dom fick varsitt rum...

Imorrn är det bvc med Esbjörn, väga & mäta.
Första besöket på Fyllinge nu, har ju bytt dit. Sen ska vi hem till Martina & Sam :D evigheter sen jag träffade dom så ska bli superskoj.

Komplettering

2011-04-13, 22:47:20 / Kategori: Vardag
Imorrn bli det öppnis och sen kl: 14 kommer Annie & Sarah hit med sina barn på lekträff :) så blir fullt ös eftersom vi alla har 2 barn var.
Hoppas vi på lite bättre väder så vi kanske kan vara i trädgården.

Så nu har jag mejlat in min redovisningsuppift igen om matten. Behövde kompletta den då man skulle ha mellan 500-1000 ord och jag från börjab bara kom upp i 200. Men nu blev det drygt 650 så hoppas den blir godkänd nu.
Vill bara få mina resultat så ja kan lägga det bakom mig.

Sista anmälningsdagen nu den 15/4 för högskolan, men har redan fyllt i mina 3 skolor och 2 olika program... få vi se vad det blir av.


Fest

2011-04-13, 19:37:31 / Kategori: Vardag
Yeay det börjar närma sig Valborg och fest :)
Blir hänga med syrran till west coast car club, brorsan och hans tjej lär ju med vara där så det ska bli skoj!

Dagen efter är det ju 1 Maj då släpps kossorna ut på grönbete och dit ska vi med barnen, och sen på eftermiddagen blir det kolla på cruising istan. Kan man inte missa när brorsan kör med sin snygga Bonneville.

Om ni vill kolla in länken för Valborgsfesten:
http://wccc.nu/Fester-Traffar/Sidor/Valborgsfesten.html

Lite vad som händer på Wapnö i sommar:
http://www.wapno.se/uppdateringar.htm

Tandis

2011-04-13, 14:10:37 / Kategori: Vardag
Gick bra hos tandläkaren.
Inget hål bara att jag har varit så stressad och har då en förmåga bita ihop käkarna så ena tanden blivit påfrestad därav alla ilningar. Så han slipade den lite och sedan så ska jag få en bettskena ha på natten.
Kanske inte det roligaste men då får käkarna vila.

Har haft grymt mycket huvudvärk sista tiden men trott det berott på för lite sömn och all matte om kvällarna men det är helt enkelt träningvärsk i käken som gett mig spänningshuvudvärk.
Så nu ska jag öva på slappna av i käken, får bara bita ihop när jag äter. Bettskenen får jag den 26/4 nämligen.

Vi trodde det var dags för synundersökning därav min huvudvärk, synen kan ju ha ändrats nu efter graviditeterna. men det vore guld värt om det nu bara är pga för spänd käke och att huvudvärken försvinner.

Hade glömt bort jag tecknade tandförsärkring i höstas, men tack vare den kostar detta mig inte ett öre. Och nyfiken som man är så frågade jag vad en skena skulle kosta och det är ca 3000:- och då är besöket inte inräknat.
Herrejävlar.
Så mina 920:-/år jag lägger på min försäkring är verkligen värd varenda öre. Och Pontus var så anti den och tyckte det var onödiga pengar, men känns gött jag fick rätt :)
Hihi. Ska han säga som inte varit hos tandläkaren sen han fyllde 20.

Solen

2011-04-12, 19:59:14 / Kategori: Bilder
Igår var solen framme och vi spenderade em i vår trädgård. Men varför ligga på filten när man kan åla på den s.k gräsmattan (mest jord just nu) och sen dyka ner i vår rabatt ;)
Svea vill inte vara sämre så hon satte sig med i rabatten.
Kollar ni noga på bilden där hon dricker ser ni hennes fina naglar som nu är cerise, hon är så stolt över fått nagellack. Haha.




Kolla hur söt jag är i mina nya fleecejacka .)

Jacka funnen

2011-04-11, 21:01:56 / Kategori: Vardag
Gött, hittade en cerise vårjacka i garderoben från 8848 altitude som farmor köpt begagnat av nån hon kände.
Superfint skick och jag älskar deras kläder. Overallen Svea hade i vinter har hållt måttet bara dom kostar ju skjortan. Så håller utkik efter såna skatter på tradera. Har t o m en overall i 104 så vintern är räddad för hennes del :)
Bara några söta vårmössor då som ska fixas.
Och sandaler med till gumms.

När jag ändå var igång tog jag fram en kasse kläder jag fått från Annelie mycket i 98 så det får vänta men fanns en del somriga kläder i 92. Borde hon kunna ha även om det ser stort ut.
Så skönt med kläder på lager, slipper man panikköpa när nästa storlek närmar sig.

Bara lille gubben som inte har en massa kläder...
Men det han har nu är massa t-shirts så han klarar sommaren sen får man ju se hur mycket han växt. Han följer ju absolut inte storlekstabellen som Svea gör.

Bättre

2011-04-11, 19:22:37 / Kategori: Vardag
Var på Norre Katt idag med Esbjörn och hon tyckte det lät som han fått helt nya lungor :) Känns ju superbra!
Men ska fortsätta morgon och kväll med medicinerna i 6 veckor sen ska vi dit igen och börja ta bort en i taget så han inte blir sjuk igen för snabbt.
Skulle han bli sämre fick vi ju ringa, men jag tror detta ska hålla i sig nu och vara bra ett tag framöver. Han är en helt ny liten kille som har massor med energi och tar sig fram hela tiden.
Men klart har man ingen ork kan man inte utvecklas så han ligger ju lite efter men det tar han nog igen nu.

Beställde tid till tandläkaren idag, blir på onsdag. :(
Har en tand som isar så fort jag dricker och kan inte tugga på den sidan så obehagligt är det. Lagade en tand i höstas så hoppas inte det är den då får han laga om den gratis.
Absolut inget skoj, har tusen andra saker jag vill lägga pengarna på men tyvärr måste man ju gå dit när man har ont/besvär.

Nu när solen lyser och det börjar bli varmt inser jag det börjar bli dax fixa bikini till mig (har inte haft nån sen -08) och nåt till Svea. Esbjörn kan va naken, blir nog mest poolen för hans del i vår trädgård.
Baddräkt till Svea blir nog den lätta biten och billiga... få se när jag tar tag i börja leta till mig.

Ska börja tvätta upp alla vinterplagg barnen använt och ta fram vårmössor m.m, se om vi behöver något nytt... mössa till lilleman vet jag i af.
Hade premiär idag på hans tuffa drakfleecejacka jag budade hem från tradera. Jättefin var den och var bra i storlek så den kan han växa i, får det ev bli en ny i höst.
Den Svea hade förra året kan hon nog ha iår med tror jag, för den va så stor i storlek... ska prova imorrn i lugn och ro. Annars får jag böja leta till henne.

Ointresserad

2011-04-10, 23:03:04 / Kategori: Vardag
Ett bevis på hur ointresserad man är när der gäller utseende.

Jag och karln har en diskussion om klippning och han
P- "när ska du klippa dig?"
Jag- tittar på honom med höjda ögonbryn
P- försöker rädda situationen- "eller det har du redan gjort??"
Jag- jag skickade ju mms förra helgen, jag både klippte mig och färgade håret. Ser du ingen skillnad?
P- Trodde bara du färgade det, hur såg du ut innan då?

Behöver jag skriva mera?!

Skor

2011-04-09, 23:00:49 / Kategori: Vardag
Idag var vi ute mellan 12.30-17 och jag kan säga jag har ont i mina fötter :(
Har inga riktiga bra promenadskor... och gympaskorna har gjort sitt.
Så dax för skoshopping... men när jag väl behöver hittar jag aldrig några bekväma eller fina.

Dessa ballerina vill/ska jag kika på nästa gåg vi är i Skåne, gillar deichmann.
Se om dom med har några bra gympadojjor med. Annars får man väl ta i nån sportbutik så man får bra grejor.

http://www.deichmann-sko.se/site/sv/catalog.php?brand=2&category=0160157100000609&product=1046293

Update

2011-04-07, 23:16:51 / Kategori: Vardag
Blir inte alltför mycket uppdateringar här just nu som ni märker men jag är trött som en gnu om kvällarna. Och det räknas matte såklart.

Men nästan klar med sista kapitlet bara några uppg kvar men gör jag imorrn, sen blir det provet på kvällen när barnen lagt sig är planen.
Känner det är det viktigaste, tror stor del av betyget går på proven.
Sen ska man även göra en redovisningsuppg och har skrivit ut pappret idag om hur man ska göra och den kollar jag på lör & sön, ska mejlas in så ska jag nog hinna med. Eller nog MÅSTE.
Men har inte ork/tid köra 2 saker parallellt med varann under veckan. Hinner knappt med det jag ska ändå.
Fick en söt fråga av en vän:
Hur hinner du?
Svar:
det gör jag inte men jag struntar i  tex att städa, gör bara det jag måste som tvätta, diska (dvs det sköter sig själv) och man har ingen som helst fritid på kvällarna.
Kan inte säga detta varit 5 roliga veckor, tvärtemot...
Saknar mina lekträffar och träffa kompisar.
Stackars Esbjörn har inte varit på öppnis på hela veckan.
Men nästa vecka är vi tillbaka i vanlig ordning :)

Svea kommer gå på dagis t o m v.24 sen är det sommar lov till v.34 för hennes del.
Personalen sa vi skulle få guldstjärna för det vi har henne hemma hela sommaren...?
Jag tycker inte det är lönt ha henne där 8.30-11.30 så ser hellre vi är hemma hittar på annat skoj med vänner och andra barn.
Har ju poolen Svea fick förra året i 1års present dom kan plaska i i trädgården om man bara känner för hemmamys så det ska säkert bli toppen.

Ja nu är klockan igen över 23...
Och Esbjörn vaknar väl runt 04-05 i vanlig ordning så lika bra hoppa i säng.

Godingar

2011-04-07, 23:05:25 / Kategori: Bilder
Sist vi var på lekplatsen följde Ozzy med som sällskap. Han tror nog han är hund för han ska vara med överallt och ha koll på sin "flock" så medans Svea gungade låg han och höll koll på läget.
*hihi*


Svea badar och då vill man ju inte vara ensam i lägenheten så bäst jag kryper in och trängs på toaletten med mamma och skötbordet ;)

Skåne

2011-04-07, 23:03:07 / Kategori: Bilder
Dessa bilder fick jag på mobolen när dom var nere i Skåne :)




Sjuk

2011-04-04, 21:06:33 / Kategori: Vardag
Helgen blev inte riktigt som jag tänkt mig.
Kom upp till högskoleprovet och dagen flöt på. Kan ju inte säga det va det roligaste jag gjort, men nu har man gjort det i af.
Tar 4 veckor innan man får resultatet.

Väl hemma småplockade jag bara lite och pratade en stund med Pontus sen gick jag till Lizette. Vi skulle ju käka lite ihop och dricka vin.
Men jag hade en sån jävla grym mensvärk och kände mig så svullen i magen så kunde inte riktigt äta :(
Och sen kände jag bara hur dålig jag blev, kallsvettig och dann så gick hem.
Hann knappt hem innan jag fick bosätta mig på dass :( och så fortsatte natten.
Magsjuk eller om det bara var nåt jag fått i mig spelar ju ingen roll nu men så jäkla tråkigt. Var man och barn borta så man hade en chans att umgås och få sova ut så måste man gå och bli sjuk.

Så gårdagen sov jag mest och levde på nyponsoppa och sen vid 18.30 kom familjen hem :)
Pontus stannade hemma från jobbet idag så jag hann käka ordentlig mat och känna att man får orken tillbaka. Väldigt snällt man får 1 dags återhämtning.
Solen har ju varit framme idag så vi passade på låna Yra & Mojje och gick en långrunda med dom och barnen såklart. Svea höll Mojje i vanlig ordning så vi kröp nästan fram men skönt gå långsamt idag.

Sista veckan med matten nu. JIPPIE.
Ska bli så skönt bli av med den. Matten och all icke sömn nu med Esbjörn på nätterna har nästan tagit knäcken på mig. Känner jag har ingen ork, lust eller motivation till något.
Bara känns för umgås med någon är ansträngande.
Så ska bli skönt får bort matten och sömnen den verkar vara på rätt håll...

Ska unna mig nånting fint när jag får G i matten, en ny piercing kanske?!?!
Har en jag vill ha. Blev så sugen när Dior gjorde sina sist.

Håret

2011-04-01, 21:02:19 / Kategori: Bilder
Ja såhär blev frissan och färgen :)
Men jag är inte bäst på ta bilder på mig själv, alla bilder blir så suddiga då jag skakar... men får bjuda på denna i af.


Eurostop

2011-04-01, 18:18:27 / Kategori: Vardag
Gick bra på Norre Katt. Esbjörn är fortfarande slemmig/rosslig i luftrören men det är mycket bättre än första gången vi var där tyckte hon. Både att Esbjörn såg piggare ut och bättre färg i ansiktet och att jag såg piggare ut :)
Inte alltid barnläkarna bryr sig om hur man själv ser ut att må! Det är bara så många + på Gunvor.
Så ska fortsätta med alla mediciner vi har nu och ska dit igen den 11/4.

Sedan körde Pontus mig till Eurostop och han och barnen åkte vidare ner mot Skåne.

Hade sms´at Dior så hon kom till Eurostop när hennes skola var slut.
Jag började med sen frukost på Espresso House och sen gick jag bort se om det fanns drop in tid på Salong Eurostop. Behövde max vänta 15min sen blev det min tur :)
Känns så jäkla bra ha fått en snygg frisyr nu.

Sedan blev det vi kollade runt i lite butiker, hon shoppade lite mat/bakgrejor och jag lite dryck och bars inför min dag imorgon.
Tog en fika sen på Espresso House.
Riktigt gött vara driva runt och hinna umgås med syrran.

Väl hemma kom Viktor för att hämta Pontus cykel, han ska låna den ihelgen. Se om han ska köpa en egen sån till sommaren.
Och han var snäll och pumpade min med så jag slapp det, och jag hoppas hoppas det inte regnar så jag kan cykla imorrn bitti. Går så mycket fortare med cykel än ta bussen.
Seda började färgningen av håret.
Blondering först och käka lite kvällsmat och nu sitter den röda färgen i. Hoppas jag bara det blir lika bra som det brukar.
Så om 45min blir det en låång dusch och sen ska jag bara vara och njuta av att ha lägenheten för mig själv :) (och katterna- men dom varken hörs el syns knappt då dom bara sover)

Känns lite pirrigt inför imorgon.
Lång dag för en massa prov.... men det som känns mest jobbigt är jag är rädd för att försova mig.
Nu kommer man inte ha någon hemma som kan väcka en och med tanke på den störda sömnen man haft nu i x antal veckor så kanske jag hamnar i nån slags törnrosa djupsömn och sover igenom allt..........
För sova skulle jag vilja göra i en vecka ungefär.
Sen är jag nog människa igen med energi.
Så håll tummarna jag vaknar av alarmet och gärna för resten av dagen.