Grattis.

2009-10-31, 21:55:55 / Kategori: Allmänt
GRATTIS Martin & Martina till er lilla flicka.



http://mirtini86.blogspot.com/

Här är hennes blogg med söta bilder på tösen.

Myspys

2009-10-31, 21:41:32 / Kategori: Allmänt
Lisa kom hit så gick hon och jag en runda på ca 1 timme med Yra. Fick Svea och Pontus vila lite i lun och ro. Tösen har varit vaken väldit mycket idag har inte fått ro till att sova så när hon väl somnade ville man låta henne vara ifred.
Sedan blev jag så trött, så fick lägga mig så sov säkert 2 timmar :) snäll sambo man har som lät mig vila ut idag.
Han var superhungrig så jag åkte till driven på McDonald´s och handlade mat till oss. Älskar skräpmat när man är bakis. Så direkt efteråt kände jag hur livet återvände^^ nu mår jag toppen!
Vi har kollat lite film här, haft levande ljus tända och bara myst. Så mysigt så!
Snart ska vi väcka Svea ge henne sista målet för natten hon har ätit lite dåligt ikväll så hon behöver mera mat annars är det risk hon vaknar mitt i natten.

Hoppas ni haft en bra lördag!

Bakis

2009-10-31, 11:48:33 / Kategori: Allmänt
Maten jag gjorde till oss blev riktigt gott tycker jag! Men alla åt med god aptit, så det är roligt när det går hem.
Var väl på festen runt 19.30 och dom flesta hade kommit. Vi var 3st som var Men in Black... annars var det blandat som the ring, fantomen på operan, snövit...
Riktigt skoj var det som alltid på deras fester. Min flaska tog slut och jag blev lagom surrig i huvet... det känns idag kan jag säga. Men har tagit 3 panodil och äter nu frukost så dagen ska säkert bli bra :) Fuskade även och rökte 1 cigg, men har inte rökt på 1år så kände att jag ville testa^^ var inte supergott men inte heller äckligt.
Tog taxi hem så sambon slapp väcka tösen och hämta mig... var väl hemma lite innan 3 tror jag.

Snart ska man hämta Yra, vi är ju hundvakt idag.
Annars vet jag inte vad som händer idag...

Ny smak

2009-10-30, 16:00:46 / Kategori: Allmänt
Idag testade vi även att ge Svea ny smakportion, palsternacka med potatis. Haha, det var ingen höjdare hon såg så besviken ut. Morotspuren gillade hon så får testa den igen nästa gång. Men kanske blir bättre imorrn man ska ju ändå testa samma pure 3 dar på rad.

Farmor är på väg så kör sista uppdateringen här för idag, eftersom jag kommer väl vara på festen lite efter 19. Känns lite konstit vara uppsminkad och allt, jag brukar ju inte bry mig om sånt.
Sen är det väl dags påbörja potatisgratängen den tar ju ändå 1 timme i ugnen. Ska bli så gott!

Ni som undrar så till slut blev det "Men in Black" utklädsel till mig :D

God Morgon

2009-10-30, 11:56:16 / Kategori: Allmänt
Bra start på dagen idag! Gick inte upp förrns lite efter 9 ! väldigt skönt få sova ut eftersom vi hämtade in den sista tvätten 00.30.
Sedan ringde sambon och sa han var på väg hem redan klockan 11 :) så nu har vi precis käkat frukost ihop! Det är så mycket mysigare äta ihop. Svea blev glad med att få se sin pappa redan hemma och nu sover hon ott på honom. Jag ska strax hoppa in i duschen har jag det gjort idag. Köttet ligger i marinad och den rivna osten har jag tagit fram... glömde det igår men hade så mycket annat i huvet.
För idag ska jag bjuda på potatisgratäng och oxbit av märgpipa till oss och sambons mamma. Får vi hoppas det blir lika gott som alltid :)

Sambon fixade både teorin och uppkörning galant idag! Så nu har han dom korten och förhoppningsvis underlättar det i jobbsökandet.

Jag ser fram emot ikväll fastän jag är väldigt snorig, men ska bli skoj träffa alla underbara människor igen dricka rödvin och bara ha det trevligt!!!
Det är bra med fester hela denna helgen Dead by April spelar imorrn på B&B men det funkar inte festa 2 dar på rad nu så jag får nöja mig med ikväll.

Ha en underbar fredag!

4 månader

2009-10-29, 22:59:51 / Kategori: Allmänt
Idag blev Svea 4 månader!
Stora tjejen verkligen och tiden bara rusar iväg.

Har inte hunnit uppdatera här idag + internet har strulat lite, har ju trådlöst nu och det är lite si och sådär emellanåt tycker jag.
Har i af fått gjort klart sovrummet, hallen och vardagsrummet. Flyttade även på köksbordet, blev mycket bättre tycker jag! Sambon tog disken eftersom det är hans uppgift.
Sista tvätten hänger i torkrummet i tvättstugan så nu ska vi se film tills den är torr så jag kan bära upp den. Blir en sen kväll men all tvätt är rent & torrt.
Bara dammsuga vi inte hunnit med, men jag är nöjd i af med hemmet. Mycket renare och fräschare :)

Sambon var ju på utbildning idag och hade teoriprov på truckar, imorrn är det uppkörning. Men det kommer han fixa galant! Tyvärr får han vänta tills December med Hjullastare och Motviktstruck över 10ton...

Så hoppas er torsdag har varit bra.
Sov gott.

Öppnis & städ

2009-10-29, 15:48:22 / Kategori: Allmänt
Gick bra på öppnis, nu orkar Svea vara med på ett helt annat sätt. Somnade en liten stund så skönt hon fick lite ro. Sedan gick jag och Sara ner till Ica, jag hade glömt ta ut pengar till henne för bärselen. Fick småhandlat lite med till morgondagens mat :)
Väl hemma lyckades jag samla ihop allt som ska tvättas, bytte sängkläder i vagnen o spjälsängen. Vår säng väntar jag med så jag och sambon kan göra det ihop. Lättare så. Tösen låg och småskrattde i sitt babygym medans jag småplockade överallt, skönt när det funkar.

Sambon kom hem klockan 15 och Svea bara sken upp som en sol och började skratta. Jag tror hon har saknat sin pappa. Det var så härligt att se henne så glad. Så nu tar hon igen sig på hans bröstkorg.
Snart börjar vår tvättid... och sedan ska vi ta itu med köket... har även planer på att möblera om köksbordet se om det blir snyggare och bättre med plats... Just nu har det bara varit en avlastningsplats så det är grejor överallt och trångt som bara den.
Men det känns redan bättre det lilla jag hunnit med idag! Man samlar ju på sig en massa saker, varför slänger man inte bara det direkt?!?! Det är väl den eviga frågan...

Sovande sessa

2009-10-28, 20:47:50 / Kategori: Allmänt
Jadå ca 1 timme sov hon innan i eftermiddes så jag hann med allt jag ville på datorn!
Sedan blev det att jag o Svea badade så sambon fick vakna i lugn och ro. Dock blir hon alltid lite sömnig efter badet så hon var knappt vaken 1 timme, åt lite och nu har hon snart sovit i 3 timmar i sträck!!! Någon var visst trött^^

Så vi har passat på att kolla på Änglar & Demoner, filmen gjord av Dan Browns bok! Riktigt bra var den :) gillar både böckerna och filmerna.
Annars har vi bara passat på kastat lite skit nere i soprummet och tömt bilen. Fick inte med oss allt innan och imorrn är ju sambon borta i Vessigebro då vill jag ha alla Sveas saker hemma.

Imorrn annars har jag bokat tvättid 17-22, jag orkar inte med min gamla skithög. Så visst det blir en massa flängande upp och ned i trappen men dom maskinerna går snabbare och man har tumlare + torkrum. Mannen hjälper ju till så nu ska det tvättas :)
Annars blir det väl till att röjja upp här sambons mamma kommer hit och umgås på fredagen när jag är på fest :) så jag känner det få vara lite rent här annars kommer jag skämmas.
Så enda roliga imorrn kommer vara öppnis på förmiddagen.

Bvc och fika

2009-10-28, 16:01:28 / Kategori: Allmänt
Stackars mannen kom lite efter 00 och klockan ringde 05:20 för han började jobba 06 idag. Själv fick jag sova till halv 9 :)
Svea var pigg och vaken idag så jag tänkte att jag skulle passa på att gå till Bvc istället för ta bussen. Är väl runt 4-5km tog ca 1 timme, man går ju i lagom takt. Svea somnade bara efter en liten stund i vagnen och sov så gott hela vägen så det var skönt hon kunde få ro inte som igår när inget passade. Dock har hon börjat "bli rädd" för andra människor så så fort jag började klä av henne och bvc sköterskan kom fram skrek hon för livet. Var bara tyst om jag höll henne i famnen. Dom brukar börja bli lite rädda för andra runt 7-8 månader sa sköterskan men Svea kanske är lite tidig med detta... för det va ju så hon reagerade på Carina förra veckan.
I af nu väger hon 6470gram och är 63,5 lång! Följer sin kurvor perfekt!

Började traska ner mot Eurostop för jag tänkte skulle ta bussen hem, skulle bara inom kissa där. Men så ringde Liz och vi bestämde oss för att ses ta en kaffe ihop! Jag tyckte kan kunde unna mig det nu var längesen jag fikade och mannen är ju ändå på jobbet. Så kunde pusta ut där lite med kaffe o kaka, Svea var vaken höll dom andra gästerna roade^^ herregud vad en bebis väcker uppmärksamhet. Alla ska titta och prata med henne.
Fick även matat tösen en runda. Sen fick jag skjuts hem av Liz & Viktor, slapp jag ta bussen vi båda bor ju ändå på Vallås.
Sambon var redan hemma, slutade tidigt idag. Han trodde jag skulle vara hemma därför han inte ringt, så vi skippade gå upp i lägenheten utan bara bytte bil sen for vi iväg eftersom vi skulle handla idag till katterna + toabal vilket jag inte kan handla själv med vagnen. Passa på handla rödvin till på fredag. Massa flängande med andra ord.
Men snäll som vår dotter är säger hon inte så mycket, supertrött var hon så hon höll på nicka till i bilen när vi nästan var hemma (som alltid) men nu sover hon gott på sambons bröstkorg.

Mina almanackor har med kommit :) ska ju ge bort en till min mormor i julklapp, vi ger ju inte julklappar till varann men tänkte en sån blir hon nog glad av att ha.
Väldit rosa blev den :) men vi har ju en flicka så då får det vara rosa emellanåt.

Nu ska jag bara passa på surfa runt så sambon med kan nicka till en stund.
Han behöver lite sömn tror jag.

Inför julen

2009-10-27, 22:40:45 / Kategori: Allmänt
Julen närmar ju sig med stormsteg.
Kan gissa lite folk undrar vad Svea önskar sig/behöver.
Det är vad vi har:

stl 74:
2 pjyamas
6 byxor
4 tröjor
6 bodies
2 klänningar
3 tjocktröjor med dragkedja o luva
1 overall med mössa

stl 80:
1 pjyamas
2 tröjor
1 klänning

Så lite fler bodies tycker jag, tröjor glider bara upp när man bär runt på henne. Sockar behövs med, gärna färgglada tycker jag är skoj! Mössor har vi av olika slag både tunna och lite tjockare så det ska vi klara oss på då dom flesta är för stora.

När det kommer till "leksaker" är det inget jag känner vi behöver. Nu har vi en bärsele, matstol. Även om gåstol hade varit skoj men nej vi får inte plats med en sån här hemma.
Förhoppningsvis räcker bilbarnstolen till hon är ca 9mån... annars är det väl en sak att önska sig då dom är svindyra^^

Kanske har ni fått några ideer. :) Annars får ni ringa och fråga!

Tisdag.

2009-10-27, 21:41:12 / Kategori: Allmänt
Det där med att sova gick inte så bra. Så fort jag la ner henne vaknade hon direkt, blev superkinkig. Så jag gav upp och la mig tillrätta isoffan så fick hon sova på min bröstkorg. Även jag nickade till en stund så Svea fick totalt 1,5h sömn.
Så efter det lyckades jag laga mat och äta, så nu har även sambon en matlåda imorrn. Tors & fre behöver han ingen då dom på kursen äter på McDonald´s.
Dior & Koffe kom förbi en snabbis dom skulle låna mackjärnet, deras funkade inte. Men jag höll på att mata tösen då så det var lite rörigt här. Men förhoppningsvis hinner vi ses en annan dag i lun och ro.
Har även hunnit kolla på NCIS och nu ligger tösen i sin egen säng, förhoppningsvis kan jag själv komma isäng innan 23 idag. Är väldigt trött...

Får väl hoppas man hinner med lite annat imorrn, inte bara vara hemma. Eller ja på förmiddagen blir det buss till och från Bvc, men annars har jag inga planer.

Soft dag.

2009-10-27, 16:42:16 / Kategori: Allmänt
Sambon jobbar eftermiddag idag med. Så jag fick sova till 9 sedan blev det frukost ihop! Har inte gjort alltför mycket idag, tvättat lite, gjort kålsoppa med lite nya ingredienser i. Nu har Svea precis somnat hon var så övertrött men vägrade komma till ro. Få vi se hur länge lugnet varar. Imorrn är det Bvc besök... sedan ska vi handla när sambon slutat jobba. Ganska så lugna dagar denna veckan, men är skönt.

Kattpiss

2009-10-26, 23:14:03 / Kategori: Allmänt
Fy fan säger jag bara.
Släppte in min lilla hanmisse för natten. Märker direkt en konstig stinkade doft följer med..... någon annan katt har pinkat på honom med revirkiss. Det luktar mycket mycket fränare än vanligt piss.
Min är ju kastrerad så han luktar aldrig sådär. Så var bara att slänga han i badkaret på med duschen och börja duscha av honom med schampoo och allt. Mindre glad blev han men ALLT han rör vid tar doft av det pisset så jag hade inget val.
Herregud att en katt på 7kg inte kan fightas med andra katter, han är en sån mes.

Så NU är det dags för en dusch för mig.
Svea sover i sin säng sen ca 21.30, gick jättebra lägga henne själv idag! Alltid sambon som gör det annars.
Natti natti på er.

Bilder.

2009-10-26, 22:14:11 / Kategori: Allmänt
Jag vet längesen jag kom med bilder. Så här har vi mannen med Svea i bärselen :) Båda uppskattar den jättemycket!





Stress? Allergi?

2009-10-26, 21:30:29 / Kategori: Allmänt
Är det nån som varit med om att t ex er katt slickat sig så mycket att pälsen försvunnit?????

Min honkatt har gjort det innan runt halsen men nu för ett tag sen såg jag en kal fläck runt en bröstvårta på henne... men ikväll hade den lilla fläcken blivit dubbelt så stor. ALL päls är borta :( men hon har ingen eksem fläckar inga sår inget.
Försökt googla men vissa säger allergi, vissa säger stress.
Hm hade det varit stress hade jag köpt det när Svea föddes och vi kom hem, men nu är ju tösen 4 månader och vi har inte ändrat några vanor direkt.
Få se vad sambon säger när han kommer hem.
Om ni gissar eller vet något skriv gärna en kommentar.

Hemma hos mormor & morfar

2009-10-26, 20:07:14 / Kategori: Allmänt
Så nu är man hemkommen och Svea ligger snällt bredvid isoffan tittar på sina leksaker. Hon är lite trött men tar nog en liten stund innan hon somnar.
Gick runt 14.30 till mamma & pappa eftersom det var uppehåll då, skönt kunna traska i lugn och ro. Sen hann jag mata henne med innan fikat. Dock blir hon så uppspelt när man är borta så har bara blivit 2st 20min powernap för henne så inatt kommer hon sova gott.
Eftersom mannen jobbar ikväll passa jag på att äta kvällsmat med hemma, trevligare så än äta ensam hemma. Väldigt gott var det. Tack så mycket!
På hemvägen var hon lite lessen, men tror hon är mörkrädd för varje gång vi kom under en lampa blev hon tyst och så fort det mörknade så började hon grina.... i somras på kvällspromenaderna var det ju ljust så detta mörker redan vid 19 tiden gillar hon nog inte. Men sover i ett helt mörkt rum det gör hon här hemma... så kanske bara var tillfälligt idag hon var lessen.

Visade även min fotobok för dom så nu ska jag beställa en till dom. Fick även fotograferat Svea med mamma, pappa och min mormor. Blir ju inte alltid av man tar foto så nu passade jag på så kan jag föra in dom i deras bok, blir den mera personlig.

Nu blir det lite tv, sen ska det sovas. Är lite halvseg idag.

Måndag

2009-10-26, 13:17:12 / Kategori: Allmänt
Natten gick bra hon sov som en stock!!! Så det märks hon börjar bli bättre men lite snorig ännu... Så jag hoppas dock hon är frisk till på torsdag så vi kan gå på öppnis.

Sambon var snäll gick upp imorse så jga kunde sova lite längre, jag skulle till läkaren kl 11 så var skönt bara gå upp ta det lugnt och sen åka iväg själv utan stress. Så idag jobbar mannen 14-23.30, ingen rolig tid direkt men ger mer pengar med ob- tillägget.
Så därför ska jag hem till mamma & pappa nu klockan 15 :) fika lite och umgås. Bara det nu är uppehåll så man slipper komma fram som en dränkt katt.

Annars vet jag inte vad som hängder idag, är ju måndag så blir väl en lugn kväll med lite CSI.

Komedi och sömn för sessan

2009-10-25, 22:48:20 / Kategori: Allmänt
Fick äppelkaka med vaniljsås och nån choklad bakelse av Liz & Viktor. Var skoj komma dit bara sitta och snacka lite skit om allt och inget. Svea var snäll gosade en del med dom! (man får ju puscha lite så dom blir sugna på en egen^^) Och sov en stund.
Men när klockan närmade sig halv 6 kände jag att jag började bli hungrig och tösen kinkig.

Kvällen har väl gått bra hon blir mycket mera hängig, lite småvarm och kallsvettig omvartannat. Vill inte äta, bara sova på en. Så hon har sovit på mitt bröst medans vi kollat på Jeff Dunham, jag bara älskar Peanut. Han är bara så hyper, men som min sambo säger om mig så är jag väl lite som honom. Han tycker jag är " en hamster på speed" så ja emellanåt har jag lite för mycket energi som jag inte vet vart jag ska göra av. Nu flummar man iväg lite^^

Ja i af fick i Svea mat för en liten stund sedan nu sover hon på sambon och strax ska vi sova. Ny arbetsdag för honom och jag ska hem till mina föräldrar fika lite.
Hoppas vi natten blir bra att hon sover hela och förkylningen snart försvinner.

Hoppas eran helg har varit bra!

Förkylning

2009-10-25, 12:39:19 / Kategori: Allmänt
Idag är jag trött.
Vi la oss lite efter 00 och gissa vem som vaknar runt 02 super lessen och mega snorig? Jo Svea. Men sambon tog henne han har fått in tekniken på nässugen nu. Hon verkligen hatar den, men den hjälper henne i af. Så efter nån timme lugnade hon ner sig och somnade om. Dock blir man själv lite avvaktande läskigt somna när hon var så snorig....
Men somna gjorde jag och vaknade av tösen rnt 07.30 då ville hon upp ha mat. Kände mig lagom yr och vimmelkantig. Svea var som vanligt åt med god aptit och sen somnade hon på mitt bröst och jag passa på lägga mig lite bekvämt i soffan med henne så jag somnade lite med.
Nu är man mera människa i af.

Sedan fick sambon ge henne mat när han kom upp, haha, han har inte alls samma tålamod med kladd som jag på smakportioner men det kommer ju... Ska ge henne det 1ggr/dag nu till en början så hon vänjer sig vid det och magen med. Fast idag verkade det inte lika gott på henne.

Nu ska jag göra mig iordning, ska ju till Liz & Viktor klockan 15. Men jag behöver ju inte alltid klä på mig sist.

Fötter?

2009-10-25, 00:31:47 / Kategori: Allmänt
Såg innan ikväll när Svea låg på skötbordet att hon har börjat dra upp benen mot sig och samtidigt försöker nå sina fötter :D naww så gulligt. Så snart lär hon bara ligga och dra i dom!
Sedan vill hon absolut inte ligga ner och dricka ersättningen nu utan hon ska halvsitta.... är väl för vi låter henne sitta med vid våra måltider i sin stol.
Innan man vet ordet av det fyller hon väl 1 år och spriner omkring.

Nej gott folk, nu är det läggdags.
Sov gott

Bilden är tillbaka

2009-10-24, 20:14:32 / Kategori: Allmänt
Jippie!

Nu fick jag dit min bild på höger sida!
Hade nog råkat radera för mycket i kodmallen sist men nu är det återställt.

Smakportioner

2009-10-24, 19:54:24 / Kategori: Allmänt
Idag var en stor dag för Svea.
Hon har fått smaka på morot & potatis pure (färdig på burk). Hon har ju varit intresserad av vad jag ätit nu nån vecka verkligen följt min gaffel med stora ögon så tyckte det var dags för smakportioner.
Hon åt säkert en 7-8st skedar så hon gillade det även om det hann bli en del roliga miner och massa kladd. Så ska testa nu lite varje dag.
Sedan köpte vi även gröt från 4 månader som man kan köra som smakportioner först sedan öka till en riktig måltid. Roligt detta hon ska äta riktig mat snart :) stora tjejen är hon nu!

Sambon har köpt massa sladdar och sånt nu så nu har vi båda internet till våra datorer slipper vi slåss om min laptop. Och vi kan köra filmer via hans dator till tv´n!
Han har även varit snäll och duktig och diskat, dammsugit. Var verkligen på tiden det blev gjort! Men han har ju känt på sig & vetat jag inte mått så bra nu sista tiden så skönt han drar sitt strå till stacken.

Imorrn ska vi hem till Liz & Viktor på fika. Längesen vi alla 4 sågs i lugn och ro. Annars har det alltid varit nån som jobbat el så ska man iväg.

Depp

2009-10-24, 15:55:32 / Kategori: Allmänt
Idag gick vi upp i tid, eller som vi brukar göra om dagarna jag & Svea. Hon vaknade redan 08.20 så steg upp och stände om sambon han behövde sova kände jag på mig då han varit död hela veckan efter jobbet. Hans kropp är inte van vid att arbeta^^
Åkte inom Amnesty en runda för att hitta byxor till Halloween festen, men nej alla var för små. Inte vet jag hur storlekarna räknas på kostymbyxor för 40 & 42 går inte på mig.... så stor känner jag mig inte. Suck. Så nu vet jag inte hur jag ska göra, vill inte köpa ett par helt nya för massa pengar bara för en fest...
Kan väl erkänna mitt tålamod och humör inte är på topp direkt av lite olika anledningar och min egen kropp är jag inte alls nöjd med just nu. Jag vet det tar tid efter en graviditet att allt ska gå tillbaka men man behöver inte känna sig som en heffaklump direkt.
Ett gymkort hade man inte sagt nej till, men dom pengarna finns inte just nu och så död som mannen är efter jobbet hade han inte fixat vara själv med tösen om jag ska träna x antal ggr per vecka. Tur sommaren är långt borta, nu kan man gömma sig i fula tjocka kläder.

Blir inget idag hos Lisa eftersom Carros pojk är dålig. Så dom ska bara ha lite tjejkväll med dricka och klart jag fick komma med Svea men kändes väl inte helt ok. Kan säkert åka själv för sambon men är inte på humör...

Börjar nog lite så smått få 30 års kris.... dagarna/ månaderna går så fort man hinner inte med. Jag hade lite andra planer & tankar på hur livet skulle se ut när man var 30.......
Ibland kommer livet ikapp en av olika anledningar, och man inser att allt vara inte för evigt. Så nej man måste verkligen ta vara på alla bra dagar man har.

Superlessen

2009-10-23, 22:42:01 / Kategori: Allmänt
Var mumsig marängtårta man fick hos Carina. Dock var Svea lite konstig, började gallskrika när Carina höll henne som om världen gick under när jag tog av mig jackan. Helt hysteriskt var hon. Brukar hon inte bli... men det gick över efter en stund sen fick hon vara i min famn.
Kom hem runt 17.30 och vi påbörjade maten. Soppan ska gärna hinna stå och dra då blir den godast.
Tyvärr var det inte Sveas kväll hon bara var så lessen och skrek, ville absolut inte äta. Tror hennes förkylning är på topp igen för nu är hon supersnorig. Men vi lyckades lugna henne så vi kunde äta ihop.
Nu sover hon som en stock sen klockan 21... får hoppas det blir en bättre dag imorrn då jag ska vara iväg med henne själv hos Lisa-Marie.

Nu ska vi kolla vem som åker ur Idol, sen är det nog dax för sängen.

Sovmorgon och snart iväg på fika

2009-10-23, 14:21:47 / Kategori: Allmänt
Idag fick jag sova länge, vilket behövdes då jag sovit dåligt inatt. Är alltid trött när ja lägger mig men sen är det som om jag inte kommer till ro.
Så vaknade ju till när sambon gick upp och somnade inte om förrns han åkte till jobbet. Och sen när jag väl vaknade av Svea visade klockan på 09:50!!! Ojoj så länge trodde jag inte vi skulle sova.
Men skönt som sagt.

Har bara tagt det lugnt, pratat med mamma i telefon, snabb badat med Svea pga liten olycka i blöjan... nu klockan 15 ska jag hem till Carina på fika. Hon bjuder på tårta då hon fyllde 26 i måndes.
Skönt komma ut en liten runda.
Så får sambon lite egentid här hemma direkt efter jobbet. Och han hinner även börja med middagen då det är han som ska fixa den ikväll, dvs korvsoppa :)

Ha en bra fredag och helg alla!

Hemma hos Anna

2009-10-22, 18:01:43 / Kategori: Allmänt
Det gick bra på öppnis Svea var pigg och glad hela tiden! Satt även med vid bordet när vi fikade i deras matstol. Det går superbra nu för henne sitta själv (en liten stund).
Väl hemma var tvätten klar så hängde upp den och vik ihop den rena, och tösen låg så snällt i babygymet! Det börjar gå bra här hemma för oss att vara själva.

Sen såg jag att Anna behövde lite barnvakt i eftermiddag så ringde henne. Men åkte dit redan 12.45 så vi hann ses och fika lite ihop, hon har inte hunnit träffa Svea mer än på stan i korta stunder. Hon skulle till Bvc med mellanbarnet och inte säkert hennes man hann hem men det gjorde han så jag behövde inte sitta barnvakt.
Det var jätteskoj träffa henne och hennes busungar.
Dom har även en fin babyhage, sån vill jag med ha. Smidigt låta minstingen ligga där (hennes är 6mån) medans hon pysslar med annat. Bröderna är ju ändå 3 & 2 så fullt ös är det emellanåt.
Dom har även skaffat kattunge som nu är 20 veckor.... haha... helt galen är den och inte det minsta rädd för barnen. Dom lyfte upp han lite hur som helst, Svea drog han i örat inte en min rörde han. Tror inte mina katter kommer vara såna. Men klart deras var bara 9 veckor när den kom hem till dom så han vet inget annat.

Väl hemma började jag med maten, blev hemmagjorda biffar. Jag åt dom i pitabröd o sambon åt som hamburgare. Mums. Nu är jag så mätt så jag vet knappt vad jag heter... en liten powernap hade inte suttit fel.
Så nu ska vi bara slappa isoffan medans tösen sover.

Öppnis

2009-10-22, 08:49:40 / Kategori: Allmänt
Sådär nu ska jag kila till öppnis :)

Dock är vädret väldigt grått, tråkigt... det ser kallt ut med...
Hösten är tråkig.

Pannkakor & Bad

2009-10-21, 21:32:50 / Kategori: Allmänt
Mm det var supergott med pannkakor, och sambon var lite piggare då han totalt sov 1 timme :) Svea vaknade efter en liten stund och satt med oss i köket. Hon verkligen älskar sitta i den stolen och vara med!
Sedan var det dags för bad!!! Det är så mysigt och avslappnande att vi alla hoppar i badet och bara plaskar runt, hon har upptäckt att man kan slå ner armarna så vattnet stänker *hihi*
Undra om min vattengympa under graviditeten har gjort så hon gillar vatten?!?!

Såklart blir tösen alltid så trött så efter maten somnade hon som en liten gris och liger nu i sin säng. Vi sitter här kollar Efterlyst och ska snart i säng. Mannen börjar jobba 06 imorrn med och jag ska ju på öppnis! Vi måste bli bättre på komma i säng, annars blir det lätt klockan närmar sig 00 varje kväll.

Sov gott allihopa.

Bra dag idag :)

2009-10-21, 17:26:33 / Kategori: Allmänt
Hann med en promenad på nästan 1 timme idag, skönt komma ut en runda. Även hankissen följde med men han är knäpp ska alltid gå på bussgatan och vara kaxig så bussen stannade nästan innan han flyttade på sig. Tur bussen inte körde över honom, det är inget jag vill bevittna.
Var inom Sara en runda provade bärselen, satt skönt på mig dock blev Svea väldigt tveksam till detta, men hon vänjer väl sig.
Körde ut så jag var på sambons jobb halv 3, lite rörigt nu där eftersom dom stängt av vägen för det är vägarbete... så fick vi handlat på Flygstaden! Tösen sov hela rundan och vi fick med allt på listan, och där rök barnbidraget. Men nu klarar vi oss ett bra tag :) blir man glad när man öppnar kylskåpet igen.

Nu sover sambon och Svea isoffan, han är helt slut vi kom isäng 00 och hans klocka ringde 05^^ så en powernap är han förtjänt av. Pannkakssmeten ska ändå stå och gotta till sig.
Svea har varit hur go som helst idag, allt har funkat. Ätit, bajsat sovit i omgångar som hon brukar så idag är hon den glada vanliga bebisen jag känner :)
Jag har hunnit diska nu med, känner ska jag vara hemma nu får det fan i mej vara rent överallt så jag pallar vara hemma.
Har vi tur nu kanske han får en timanställning året ut, det känns bra slipper man tänka varje månad på räkningar och känna sig pank.

Har även fått tag i Carina, hon får snällt vara barnvakt åt oss då jag ska bjuden mannen min på middag på Fars dag. Är ju ett tag tills dess men vill ha allt fixat nu så man vet det blir av och man får bord.
Får väl hoppas han uppskattar det, han gillar inte få presenter, fira speciella dagar men det gör jag så jag firar han i af.

Trött?

2009-10-21, 11:25:43 / Kategori: Allmänt
Helt otroligt Svea vaknade inte förrns halv 9 idag! Sovit lite mer än 12 timmar, tror hon var trött igår. Idag verkar det bli en bättre dag hon har precis vaknat från 45 min sovstund.
Jag har även hunnit äta lite!
Ska hämta sambon idag halv 3 så ska vi åka och storhandla, ser jag fram emot. Han har önskat sig pannkakor idag så jag vet vad jag ska göra ikväll.
Ska hinna inom Sara med prova bärselen på tösen.

Övertrött

2009-10-20, 21:42:33 / Kategori: Allmänt
Det gick helt ok åka buss vi var bara 2st på hela bussen, det är det sköna med nr 31. Dom andra in till stan är alltid proppfulla med ungdomar.
Svea vaknade lagom tills Bvc träffen började så jag märkte min koncentration var inte den bästa (tur man fick en handbok med sig hem) så missade väl hälften. Övertrött, hungrig så ville hon inte vara glad. Men fick i henne en halv flaska efteråt trodde hon skulle somna men nej väl framme på Eurostop igen där jag skulle träffa Dior blev hon galet hysterisk. Totalt på hela dagen har hon kanske sovit 45 min.
Så jag fick snällt hålla henne vaggandes hela bussresan hem, tur syrran följde med så hon kunde köra vagnen.
Inget har fungerat idag inte ens när sambon kom hem :/
Nu sover hon dock, hoppas hon sover hela natten.

Men har hunnit med laga mat och även så det blev matlåda till sambon imorrn.
Sen imorrn blir det dax att handla allting är tomt här i kyl/skafferi. Har inget inbokat så direkt så hoppas dagen blir bättre för tösen.

Själv är jag helt slut i huvet så ska släcka ner nu och krypa ner i sängen.
Natti natti alla.

Bussen idag

2009-10-20, 09:53:01 / Kategori: Allmänt
Sådär då har sambon kört iväg till jobbet, han har inte hunnit pumpa cykeln så jag får snällt ta bussen idag till Bvc. Inte det roligaste, eftersom jag avskyr åka kollektivt :( så få se hur chauffören beter sig idag. Oftast brukar dom tvärnita på varje hållplats, sen får man betala under färden då dom inte har tid att stå still oavsett om man är höggravid, gammal eller ung. Så lär vara likadant med barnvagn.
Sen får man åka tidigare med det är ju det mest störiga. Får åka 13:14 idag för att hinna fram till 14......
Positiv- not.

Annars vet jag inte vad som ska ske idag, få se vad man hinner med, orkar.

Mat, det var gott :)

2009-10-19, 20:08:15 / Kategori: Allmänt
Sambon kom lite innan 18 då hade jag hunnit börja med maten. Svea fick sitta i Hokus pokus stolen och det gick jättebra, hon satt där och tuggade på en handduk.
Var verkligen gott få i sig mat, jag är inte alls människa utan näring, och så blev det matlåda tills imorrn med både för mig och sambon.
Hann även med hänga upp sista tvätten efter maten då hon gosade med pappan sin. Liz kom förbi med våran nyckel med, vi orkade inte hämta den igår då ville vi bara hem så det var snällt hon kom med den.
Imorrn jobbar han samma tid 10-18 resten av veckan blir det 06-15.

Jag kanske låter lite gnällig men jag är väldit bortskämd med att hinna med mat framförallt och andra dagliga sysslor, så det tar väl ett tag kanske vänja sig vid att inte hinna nu och vara ensam med tösen. Hon är ju snäll som en ängel bara det hon vill vara med hela tiden, överallt.
Ska dock kolla in Saras sele se vad vi tycker om den och kanske då köpa den. Bärsjal låter så krångligt men man lär väl sig. Jag börjar med selen i af.
Sen är det väl så med att vi tjejer ser vad som behövs göras mer än vad killarna så dom stör sig inte på skit i hörnen el smutstvätt medans vi gör det. Så jag får väl börja priroritera det viktigaste resten får han göra^^

Nu ska jag umgås med familjen, sedan blir det CSI klockan 21.

Inget gjort...

2009-10-19, 14:45:28 / Kategori: Allmänt
Kan ärligt säga jag har knappt gjort nåt vettigt idag. Precis som tösen kännt på sig vi har massor att göra och jag är ensam. Vägrade somna på förmiddagen så åt bara en omelett snabbt. Sen efter matningen på henne fick hon så snällt sova på min bröstkorg i 2 timmar.....
Nu är hon vaken och jag kan äntligen hänga upp första tvätten.
Spännande vecka detta, lär inte få nåt gjort som jag är van vid.
Vet dock inte när sambon kommer hem idag... förhoppningsvis kan vi äta kvällsmat ihop.

Snackade med mormor imorse i af, hon blev så glad. Man tänker man ska ringa men det glöms bort.... Hon och mina föräldrar ska ut ikväll äta på Pio tyckte jag hon sa (eller var det Fridolfs?? mitt minne sviker mig) skoj hon kan komma ut lite.

Nej dags att återgå till sysslorna.

Måndag

2009-10-19, 09:55:30 / Kategori: Allmänt
Sådär nu har dagen börjat. Sambon åkte för ca 30min sen till jobbet, Svea ligger i babygymet och jag har precis börjat attackera tvättberget här hemma. Avskyr det här med tvätt det är bara sååå tråkigt.
Annelie skulle visst gå i skolan idag så vi ska inte ses... få se vad vi hittar på istället.


GRATTIS MORMOR på din 80 års dag!

Bilder sökes.

2009-10-18, 23:57:16 / Kategori: Allmänt
Ni som har bilder på mig och min mage får gärna skicka över dom till mig! Msn eller mejl spelar ingen roll :) Känner jag vill ha så många som möjligt genom alla veckorna.
Finns det sen bilder på mig & sambon samtidigt tar jag gärna dom med, för jag har inga ! vi tar ju alltid på varann. Lite trist faktiskt att inte ha nån kärleksfull bild på oss.
Så ska jag nog bli nöjd med min bok sen.

Hör av er om bilderna!

Fotoboken.

2009-10-18, 21:08:39 / Kategori: Allmänt
Glömde ju skriva.
Fotoboken hade kommit med posten i fredes så jävla BRA och SNYGGT det blev! Mycket bättre än vad jag hade vågats hoppas på. Sambon är med nöjd så tror nog att både mormor & farmor vill ha en sådan!
Så nu ska den bara visas upp och jag ska börja med min egna.

Hemma!

2009-10-18, 20:38:11 / Kategori: Allmänt
Nu är vi ÄNTLIGEN hemma! Borta bra, hemma bäst.
Åkte inom Bjuv för att kolla hur bostadsområdet såg ut där det finns massa lediga lägenheter... men NEJ tack. Verkligen skabbigt. Så dit ska vi inte flytta. Tar hellre en finare stad/by men det tar längre tid att hitta boende där.
Sedan blev det en snabbrunda inne på Ikea, behövde fler kräkhanddukar och småsaker. Blev att jag handlade lite julpynt till sambons förskräckelse :)
Nu har vi barn då får man pynta lite. Köpte ju en svart/silvrig gran för 2 år sen på Eko så den får åka fram i år. En riktig gran kan vi ta när Svea är äldre. Så nu har vi lite pynt till den, blir inget överdrivet men några kulor och så.
Första året med gran med mina katter slutade mindre bra då dom klättrade i den, nu har jag bara 2 katter så hoppas det ska bli lugnare så den får vara ifred.

Var väl hemma i Halmstad lite efter 18, har hunnit packa upp, mata Svea och ätit lite! Tack farmor för Entrecote, den var god. Nu ska jag spendera lite tid här vid datorn, slappna av inför natten.
Imorrn fyller min mormor år och jag ska ev träffa Annelie! Sambon jobbar, få se vilken tid det blir... fullt upp som alltid.

Ha en bra söndagkväll.

Hemfärd strax

2009-10-18, 15:54:12 / Kategori: Allmänt
Idag fick jag sovmorgon!!! Så pallrade mig inte upp förrns 11 :) så superskönt det vara att bara få sova ut, vila tills man kände sig hungrig och pigg.
Har varit och besökt Sveas gammelfarmor, hon blir alltid så glad vi kommer förbi en runda när vi är nere.

Nu har vi packat ihop alla våra saker och ska strax bege oss till Ikea. Vi behöver nämligen några småsaker. Sen bär det av hemmåt. Imorrn ska nämligen sambon jobba !!!
En på hans gamla jobb (där han blev varslad ifrån) har pajjat ryggen och dom har ett jobb som är bråttom med så hela veckan som kommer ska han jobba. Kommer kännas lite konstigt för mig vara ensam om dagarna, men jag får ju lära mig förr eller senare. Och han behöver verkligen mera rutiner för att sova till lunch varje dag håller inte i längden. Och man sparar a-kassa dagar + vi får in mera pengar.

Järavallen

2009-10-17, 19:30:49 / Kategori: Allmänt
Har varit en ganska så lugn och soft dag idag. Sov dock bara 6 timmar så var väääldigt seg imorse, men efter den sena frukosten fick jag vilat i ca 1 timme. Det behövdes!
Sen har vi gått en runda med vagn och Eton på Järavallen, var jätteskönt komma ut på promenad. Det började regna i slutet men vi hann hem innan det började spöregna.
Först nu jag satt mig vid datorn, så blir bara en kort uppdatering sen ska jag vara social.
Hoppas ni haft en bra dag.

Utmaning

2009-10-17, 19:23:51 / Kategori: Allmänt
Jag har blivit utmanad av Martina!


Regler:
Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem plus den du fått det av. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på något ord. Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar på samma bokstav som ditt så får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får inte heller skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)

1. Vad heter du: Lory
2. Ett ord på fyra bokstäver: Låda
3. Flicknamn: Lara
4. Pojknamn: Ludvig
5. Yrke: Lastbilschaufför
6. Färg: Lavendelblå
7. Klädesplagg: Linne
8. Mat: Lasagne
9. Sak i badrummet: Lampa
10. Plats/stad: Landskrona
11. En orsak att vara sen: Lavin
12. Något man skriker: Larma...
13. Film: Love story
14. Något man dricker: Läsk
15. Band: Lasse Stefans
16. Djur: Larv
17. Gatunamn: Landsvägen
18. Bil: Lamborgini
19. Sång: Left Behind

Nu utmanar jag:
Jasas- Pauline- Malin- Lemmy- Jenny


Amon amarth

2009-10-17, 00:21:08 / Kategori: Allmänt
Nu är vi hemma!
Var superskönt komma iväg. Käkade på nåt Harry´s liknande ställe men kommer inte ihåg vad det heter. Blev planka med ryggbiff! Var helt ok men jag tycker att betalar man 169:- så vill jag inte ha pulvermos..... Förr var jag inte så superkräsen men nu när man inte går ut och äter så ofta vill man ha kvalite.

Vi gick mot KB lite efter 19, stället påminner om B&B i Halmstad för er som vet, är en pub med scen. Mysigare stämning. Förbandet Entombed gick upp runt 20, skulle varit Evile men deras basist har visst dött så dom har ställt in sin turne...
Helt ok förband.
Amon amarth var grymma :) dock hade dom schysstare scenshow på Metaltown- med eld (har jag för mig) men sånt får man inte ha inomhus. Men är så nöjd med kvällen. Blev några cider med, men känner inte av det. Tror inte jag riktigt vågar släppa den spärren ännu. Dricker gärna nåt glas vin, nån cider men vi får väl se den dagen jag blir full..... Just nu är jag supernöjd med som det är.
Träffade sambon bästa kompis och hans brorsa! Och även Thomas som lämnade varor på Espresso House. Man åker från Halmstad ner till Malmö för att träffa folk från Halmstad.

Nu ska vi umgås lite med tösen, sen blir det duscha jag är genomsur av svett, men det hör till med konsert.

Vinterjacka.

2009-10-16, 16:58:18 / Kategori: Allmänt
Så nu har vi varit nere i Häljarp ett par timmar. Kom väl fram runt halv 1 och bara tog det lite lugnt matade Svea och så. Var sugen på kaffe så vi svängde inom Center Syd och tog en snabbfika. Hittade en vinterjacka till mig, fick den för 649:- på New Yorker! Är riktigt nöjd!
Har inte haft en vinterjacka på ett par vintrar nu så hoppas denna ska stå emot våra hårda kalla vindar.

Nu ska vi köra mot Malmö, konserten börjar 20. Är ett förband, så vi ska se vart vi ska käka nånstans innan.
Ska bli skoj bara vara vi. Vi båda är ju hemma varje dag men även om vi är det så är det ju inte så att vi sitter ihop och gör allt tillsammans. Vi har ju våra egna vänner man träffar och nu dom sista veckorna har ju Svea haft kink kvällar så det blir inte det myspys ihop som innan barn. Tror det är viktigt man får egen tid ihop annars blir det lätt det blir konstigt den dagen vi blir ensamma utan barn.

Ha en bra kväll.

Ner mot Skåne.

2009-10-16, 09:48:59 / Kategori: Allmänt
Svea har sovit hela natten lång :) vaknade dock redan vid 8 tiden idag! Så förhoppningsvis dyker inen feber upp idag.
Jag har packat ihop det sista, sambon diskar så snart ska vi börja köra mot Skåneland! Vi känner vi åker hellre ner nu så har vi hela dagen på oss att göra vad vi vill.

Det som gäller ikväll är AMON AMARTH på KB hallen i Malmö! Ska bli skoj se dom igen, sist jag såg dom var på Metaltown -08. Sedan ska jag och darlingen passa på käka ute när vi ändå har banrvakt. Vi har inte gjort någonting ensamma sen vi fick barn. Så det är på tiden vi börjar få lite egen tid ihop som par, Svea blir ju ändå snart 4 månader.

Ha en bra fredag allihopa, och en bra helg :D

Bad & mys

2009-10-15, 22:41:45 / Kategori: Allmänt
När Svea vaknade igen lite innan 18 tappade vi upp ett bad och hoppade i hela familjen. Väldigt mysigt och Svea var hur glad och söt som helst :) efteråt sov hon igen säkert 1,5 timme! Så det är väl mest det vi märkt hon sovit mera ikväll, beror säkert på sprutorna.
Men vi har hunnit äta i lugn och ro och kollat Singing bee celeb och Lyxfällan. Shit 3 miljoner i skulder.... jag tyckte jag hade problem förra året men dom var ju helt ute och seglade. Tack och lov har man det bra nu.

Imorgon åker vi till Skåne, så har packat iordning det mesta redan ikväll. Skönt, slipper jag stressa med det imorrn. Vi åker ju redan runt lunch tiden så vi kan åka i lugn och ro, sen bara tat lugnt där nere innan det är dags för konsert.

Nu ska vi kolla House avsnitt, vi följer ju från Usa, så vi kollar när vi har tid.^^

Rosa bandet

2009-10-15, 17:36:26 / Kategori: Allmänt
Var även duktig idag och köpte ett rosa band på apoteket.
Brukar ju köpa ett varje år så likadant i år igen!
Pryder det min skötväska.

Vaccinering

2009-10-15, 16:53:25 / Kategori: Allmänt
Började dagen med öppna förskolan, det gick bra men Svea var väldigt övertrött vägrade sova. Men efter 2,5 timme fick jag henne till slut att somna. Vaknade lagom tills vi skulle gå hem. Jag själv var supertrött så eftersom sambon var nyvaken tog han henne och jag fick ca 1 timmes sömn :) det behövdes.

Sen vid 14 tiden bar det av mot Bvc- vaccination och vägning. Nu väger hon 6285 gram! Dock var hon över trött (igen) så redan när vi klädde av henne började hon skrika, skrek genom hela läkarundersökningen och skrek ännu värre vid dom 2 sprutorna hon fick.
Usch usch, men sambon höll henne då jag själv inte gillar sprutor.
Efter det unnade vi oss äta på Mc Donald´s och Svea sov som en gris i vagnen :D helt slut efter dagen. Fick även handlat lite grejor till mig på apoteket, numera kan jag bara använda apolivas tvåler, ansiktskrämer annars får jag eksem liknande utslag i ansiktet.
Syrran kom förbi vårt bord innan hon började jobba, trevligt att ses.

Vi har även fått hem papper på att vi ska vaccineras, vi tillhör visst riskgruppen inte vet jag varför. Så jag får väl ringa vårdcentralen på måndag boka in tid för sprutan. Aboslut inget jag ser fram emot men eftersom inte Svea får vaccineras så känns det väl säkrast att vi gör det.

Gladfis :)

2009-10-14, 21:10:08 / Kategori: Allmänt
Såhär ser stolen ut och Svea verkar gilla den!





Liten söt bebis.

2009-10-14, 21:02:36 / Kategori: Allmänt
Idag har jag varit och träffat Pauline och hennes sessa :) nu väger hon ca 2600 gram, vilket liten liten söt bebis. Dock åt och sov hon mest när jag va där. Men det gör man ju när man knappt är 3 veckor gammal. Men hoppade hålla den det känns säkrast jag gör det när hon vuxit till sig lite, nu var hon så pytteliten.
Pauline blev glad för kläderna vi köpt, en body i stl 50 och 1 pjyamas i stl 62. Lila och rosa var färgerna, få det va när det är tjej ju :)

Nu ikväll har Lisa varit på besök och vi har även haft Yra här. Sambon och Grön har spelat xbox så fullt hus har det varit i vår stackars lilla 2:a.
Emellan varven har vi hunnit med att äta också! Svea satt med oss idag i matstolen! Så söt hon är men dock sitter hon ännu lite ostadigt. Förhoppningsvis så blir det bättre för varje dag vi övar. Så inga fler måltider i vardagsrummet framför tv´n för vår del med andra ord.

Imorrn är det öppnis som gäller sen vaccination för Svea. Det är precis så jag hinner med lunch här hemma emellan tiderna! Kommer bara pusta ut när vi landar i Skåne ihelgen.

NU ska vi bada med tösen sen är det läggdags för hennes del.

Inspiration

2009-10-13, 23:44:28 / Kategori: Allmänt
Blev väldigt inspirerad av detta med fotobok så har nu samlat ihop bilder på mig och min mage så ska göra en fotobok till med dom! Kan ju kanske vara skoj och se om 15-20 år hur man såg ut som gravid^^ lite egobok sådär. Nu när jag har bra bilder tagna i studio vill man ju bevara dom. Kanske mannen med tycker är skoj att ha och se på?!?! Man kan ju alltid hoppas :)

Annars ikväll käkade vi kålsoppa, mums. Blev god, men nej den smakar inte som när mina föräldrar gör den men jag blev nöjd med mitt resultat! Kollade vi klart på dom sista 2 filmerna med Johan Falck.
Imorgon blir det nya tag. Förhoppningsvis ska jag träffa Pauline och hennes dotter :) annars blir det gå ner och ta tag i förrådet.
Sambon ska ha lite killdag med Grön och spela xbox så jag och Svea får sysselsätta oss med annat i hemmet. Och vi ska även ha Yra här, men hon är så liten så hon får ju plats^^.

Vi har även börjat med att lägga Svea i spjälsängen (när hon somnat ordentligt på sambons bröstkorg) och sen kommer vi in i sovrumemt ca 1 timme senare! Ännu har det gått bra skönt om hon kan vänja sig att ligga själv där inne, det är ju så mysigt hon sover på oss i soffan, men känns inte som nåt bra i längden.
Vi vill ju med mysa ihop framför tv´n inte bara ha mysstunder mitt i natten.  Varje litet nytt steg frammåt gör en själaglad.
Som igår morse när hon lyckades dra lite i handtaget på speldosan som hänger i sängen så det plinkade lite :D sen om det var med mening vet man inte men nu vet hon ju vart den är så snart drar hon väl ordentligt i den så hela melodin spelas om och om igen.

Städdag & Bvc träff

2009-10-13, 18:32:33 / Kategori: Allmänt
Idag har det med bara flutit på. Började med att tvätta lite och mata Svea. När sambon kom upp såg han efter henne fick jag även städat toan.
Väldigt tråkiga uppgifter men det måste ju göras och jag vill inte komma hem efter en helg i Skåne och mötas av ett berg av smutstvätt så lika bra jag får det gjort.

Var Bvc träff idag klockan 14-15. Var en psykolog där som berättade om vad hennes uppgifter var och vi kunde vända oss till henne om lite olika saker. Bra att veta dom finns där tills barnen är 6 år, och det kostar inget heller.
Svea var lite kinkig var hennes sovtid men inte kunde hon sova då det var massa andra bebisar där så väl hemma matade vi henne och försökte ge henne lugn och ro. Nu har hon sovit gott nån timme :)
Jag stack hem till Carina för att hjälpa henne färga sitt hår, svart! Blir nog snyggt jag gick hem när hon skulle skölja ur det för det är mattime här.
Så passar på uppdatera här lite innan det blir film och mat.

Förrådet kanske vi tar imorrn nu pallar jag inte med mera duktiga sysslor, man blir så uttråkad av dom.
Det får ta sin lilla tid.

Vad har ni gjort idag?

Fotobok & truckkort.

2009-10-12, 20:55:43 / Kategori: Allmänt
Varit en upptagen dag idag, på ett bra sätt.
Hade fått en sida av svärmor där man kan göra en fotobok på Fujis hemsida. Så har tillbringat x antal timmar idag med att välja foto, sen bokomslag och bakgrundsfäger mm mm. Både jag och sambon blev skitnöjda verkligen!
Så få se om den kommer i slutet av veckan. Nuförtiden framkallar man inte foton så skoj ha en bok om hennes första tid. Ska evetuellt beställa den till mormor & farmor med om dom gillar konceptet.

Sedan var sambon på Lernia för att kolla om han kunde få truckkort via dom. Och JA det får han, wiho!
Så nu ska han få Truckkort. Ska bli skitskönt verkligen. Kan han lättare få jobb på lager, och det ser bättre ut när han söker jobb!
Känns så jävla bra, för oss båda man ser framtiden lite ljusare nu.

Svea har väl varit lite småkinkig från och till, men klart hon kände väl på sig jag var upptagen med fotoboken. Men nu om kvällarna har det börjat bli mycket bättre inte alls lika lessen längre. Skönt att det verkat vända.

Vi har även bestämt oss för att börja röjja i vårt uteförråd, få bort den skiten vi inte tänker använda och spara det vi vill använda och packa ner det i lådor. Slipper man göra allt stressigt när det väl är dags för flytt. Kanske man kan sälja något med och tjäna lite kosing!

Nu ska vi fortsätta kolla på Johan Falcks filmer.


Promenad.

2009-10-11, 22:20:59 / Kategori: Allmänt
Blev en långpromenad på ca 1 timme innan idag! Skönt få komma ut röra på sig lite. Sen hemma kollade vi på Noll tolerans med Johan Falck, riktigt bra film!
Sen var det matdags, klyftpotatis, bearnaisesås och oxbit! Mums! Riktigt smarrigt, gillar att lyxa till det på helgerna. Unnade mig lite rödvin med!
Så har blivit en ordentlig slappehelg men veckan som kommer är fullspäckad så ingen lugn och ro får vi då. Ser fram emot nästa helg då det är konsert :D i Malmö! Har inte varit på konsert sen Volbeat i Mars.
Annars är det mest Bvc träff, bvc besök med vaccination, sambon möte med Lernia och hundvakt som står på schemat.

Jo hann med att duscha min hankatt med, alla katter är renliga utom han typ. Vet inte om det beror på hans övervikt att han inte kan tvätta sig ordentligt, men emellanåt luktar han skunk, sen att han är utekatt kanske gör att han blir skitigare. Men duscha behöver han. haha en blöt katt ser så rolig ut.
Dock surade han säkert en timme men nu resten av kvällen har han varit gosig och kelen. Och han luktar gott igen :)

Hoppas ni haft en bra helg!

Sovmorgon.

2009-10-11, 12:37:50 / Kategori: Allmänt
Åh vilken härlig sovmorgon vi har fått idag. Svea väckte mig inte förrns lite efter 11!!! Så man känner sig utvilad och har precis käkat frukost!
Nu steg sambon upp :) Men det är ju såhär söndagar ska vara, man bara tar det lugnt.
Märks att min förkylningen snart är borta, nu sover jag så mycket bättre! Skönt få tillbaka sin energi igen.

Godis.

2009-10-11, 01:09:29 / Kategori: Allmänt
Blev att sambon åkte iväg lite efter 19 så idag har vi syndat massor. Massa godis och snacks har vi stoppat i oss, men det är ju helg så nån gång får man ju unna sig. Har kännt jag behövt det nu.
Nu är det dock sovdags som gäller, sambon matar Svea så vi får lite sovmorgon imorrn. Alltid skönt kunna sova lite längre på helgerna.

Vi har inget speciellt på schemat mer än sätta ihop matstolen och ringa Andreas så vi kan lämna vår present till hans dotter (som skulle varit gjort 1 oktober). Hoppas på bra väder så det blir nån promenad med vagnen.

Sov gott allihopa :)

Supermys.

2009-10-10, 23:25:15 / Kategori: Allmänt
Har ju inte lagt upp bilder på ett tag så passade på tömma systemkameran!
Här har vi nåra godbitar på Sveas nya pjyamas, sambon som äntligen blev klar med pusslet. Och supermysiga badbilder.






Hemmagjord Pizza.

2009-10-10, 17:53:06 / Kategori: Allmänt
Jag var så duktig så jag gjorde hemmagjord pizza och bjöd på. Dock blev dom liiite för tjocka så blev mer som panpizza... var helt ok men jag föredrar tunna. Men jag får kavla degen mera nästa gång.
Brorsan har suttit vid datorn hållt på med sitt skolarbete.

Nu ska vi snart diska ser ut som ett bombnedslag i köket eftersom jag lagade mat^^ blir lätt så när man ska ha deg på jäsning, kavla ut den det blir mjöl överallt. Menmen nu syns det vi använder vårt kök i af.

Ikväll blir det att bara ta det lugnt. Är fortfarande supermätt... så blir nog tv och bara slappa.

Lördag.

2009-10-10, 11:53:53 / Kategori: Allmänt
Sambon var duktig igår, började med att plocka isär stolen och rengjorde den, medan jag tvättade sittdynan! Så nu ska vi bara köpa lack och lackera träpinnen fram så den står emot all skit som kommer komma på den bättre. Den hade ju börjat mögla lite eftersom stolen stått på balkongen, men efter man hade sandpapprat den var den som ny! Så när allt är klart kommer det bild på stolen :)

Sedan blev det Idol tittande & filmen Mystic River. Tyckte inte direkt rätt person åkte ut, jag och sambon gillar absolut ine Rabih så hoppas han åker ut snart.

Idag har jag ara hunnit med mata Svea och mig själv :)
Fick även veta Svea är med i Hallandsposten idag! Så Carina ska klippa ut bilden till mig!
Snart kommer lillbrorsan Idoff på besök. Så nu ska jag hoppa in i duschen sen får vi se vad dagen har att erbjuda.

Har även gått med i Postkodlotteriet :) Lite vuxenpoäng kanske?? Få se kanske vi man nånting förhoppningsvis men vi börjar med 1 lott/månad. Kanske blir fler sen när vi vet vart vi ska bo.

Hokus pokus.

2009-10-09, 15:50:20 / Kategori: Allmänt
Idag har jag FYNDAT tack vare Sara.
Köpte deras Hokus Pokus matbarnstol som är vit med svart dyna + sån sittdyna i så hon kan använda den redan nu. Gissa vad jag fick den för??
Jo 100kr!!!!! Dom ville bara bli av med den.
Så gött nu tjänade jag in pengar den jag sett i Helsingborg gick på 600:-.
TACK så himla mycket Sara.

Dom har ju 3 barn och ska inte ha fler så alla kläder barnen växer ur + leksaker, andra saker bara säljer dom bort efter hand! Toppen ha en sån vän när man precis fått barn :)
Så nu har jag den matstolen jag alltid velat ha och den passar in här med färgerna! Bara för Svea att börja öva på sitta så hon kan få sitta där när vi äter.

Fredag.

2009-10-09, 15:09:07 / Kategori: Allmänt
Idag passade jag på sova lite längre men blev att vi alla sov länge :) Så sambon matade Svea och jag fick gjort mig iordning. Var på Synsam kl 11, var inga större förändrin på min syn. Fått litelite sämre på närsyntheten på högerögat men brytningsfelet är bättre, dock kan jag ha samma linser/glasögon som nu då det inte behövs nån ändring. Vänster öga var som innan! Skönt!
Var lite orolig för brytningsfelet då jag inte har det på linserna, jag ser ändå bara i mörker jag får lite sämre syn på långt håll. För det första är linserna dyrare med brytningsfel och sen får man en "tyngd" i linsen som måste hamna rätt annars skaver det i ögat och du ser lite suddigt. Var verklige skitjobbigt med det, så nej nu är jag supernöjd med dessa.

Passade på att köpa en ny bh när jag var istan, så nu har jag 2!!! Blev supernöjd.
Väl hemma gjorde jag mat, hemmagjorda köttbullar, sås, potatis. Mums. Sambon har Viktor på besök dom ska spela xbox (han har hamnat i en xbox period, bara det som gäller varje dag) så jag tog Svea och vagnen ut på ca 1 timmes promenad. Skönt vara ute när solen skiner även om det är lite kyligare.
Dock märker jag att jag börjar få så j-la ont i mina knän... min kropp är inte van vid övervikt så dessa (få) kilon jag lagt på mig nu tar verkligen på mina knän. Skönt man har sambon som bär upp vagnen för mig uppför trapporna för det är döden för mig.


Öppnis & stan.

2009-10-08, 18:56:43 / Kategori: Allmänt
Jag är bara sååå trött idag.
Steg upp vid 8, var på öppnis vid 9-11.30.
Trevligt som alltid Svea var snäll sov hela 45min och resten av tiden lekte hon lite. Inte så många barn idag så lite skönt blev hon inte lika trött, slut och gnällig efteråt.

Väl hemma käkade jag lite lunch och sambon tog tösen och matade henne. Sen somnade hon gött på hans bröstkorg så han kunde fortsätta med sitt xbox spelande.
Vid 13 tiden gick jag bort till Liz, satt vi hos dom en stund sedan gick vi en runda med Yra. Vi åkte med Viktor in till stan (han började jobba kl 15) jag behövde handla en liten handbok till mina nya smycken, behöver lite inspiration. Sedan hjälpte hon mig med Halloween temat, så nu blir det inte Lara croft hittar inget till det utan det blir nåt annat lite enklare och billigare för min plånbok.
Tog bussen hem vid 16 tiden för jag var så trött i huvet, märktes jag varit i farten sen imorse.

Nu har jag och sambon bara chillat vid tv´n med Svea emellan oss lite mysigt. Nu är det dock matdags för henne sen får vi se om jag hinner med ett bad.
Idag ska jag sova tidigt är verkligen helt slut i huvudet.

Imorrn kl 11 är det synsam som gäller, då måste jag vara pigg så det blir rätt med min syn.

Snurrade ett varv

2009-10-07, 20:42:01 / Kategori: Allmänt
Sådär nu har jag vunnit 3 auktioner på Tradera :) lite småplock till smyckestillverkningen jag håller på med nu. Pärlseten köper jag ju via Panduro, roligare se det i verkligheten sen budar jag hem vissa småsaker på tradera. Man kommer undan väldigt billigt. Men det sägs Panduro ska finnas på Ullared, så nästa gång man åker dit får man kika där.

Blev väldigt rastlös efter maten så efter jag vikit in all ren tvätt, hängt upp den nytvättade så ringde jag Liz, for vi tog en kaffe på Espresso House och sen handlade jag lite småsaker på Citygross så nu ska vi klara oss ett bra tag. Blöjor och mat stod överst på listan, köper alltid hem så vi har slipper man få panik när det tar slut.

Idag ännu har Svea varit en ÄNGEL :) bara en gång idag hon blev lessen. Men var bara för vi råkade titta bort i 2 sekunder... hon har försökt börja vända sig från rygg till mage men inte riktit fixat det utan hamnat på sidan och blivit sur. Så idag när vi åt kvällsmat la vi henne på divanen sambon satt bredvid (ca 0.5m) jag satt mittemot i 2-sits soffan. Så vi snackar rent allmänt och ett tu tre säger det DUNS.
Då har hon snurrat ett helt varv och ligger på mattan... oops. Så helt sjukt vi sitter jämte henne men hinner ändå inte reagera. Dock gick allt jätte bra så ni behöver inte oroa er farmor & mormor.
Så nu blir det ligga i babygymet när man är ensam med henne.

Nu nannar hon gott på sambons bröstkorg och vi kollar "bonde söker fru". Jag ska strax dricka en kopp te. Blir tidig läggdags idag klockan ringer 7 imorrn för det är ju öppnis dax :D

Onsdag.

2009-10-07, 15:14:58 / Kategori: Allmänt
Idag lät jag sambon sova och tog Svea imorse. Efter matningen såg jag på facebook att Carina var rastlös så slog henne en pling. Blev vi gick ner till Ica fick jag handlat det jag skulle till lunchen idag! Hon följde även med upp så vi hann snacka mera medans sambon gjorde iordning lunchen, han hade kommit upp precis.
Tyvärr har väl Svea knappt sovit i 1h idag... få se hur kinkigt det blir ikväll sen då.
Undrar om det beroende på förkylningen eller om det bara är en fas hon går igenom?!?!?

Nu har jag i af fått lugn och ro en stund, hann med slå en present till Pauline & Tobbe :) få se när vi hinner ses vill ju se deras bebis när den är jätteliten! Även klar med den första julklappen! Låter tidigt men känns som tiden bara rinner iväg och snart är väl julen här och man undrar vart tiden blev av. Så lika bra börja vara ute i god tid nu när man har barn slippa trängas med alla andra sen.

Tisdag.

2009-10-06, 21:13:00 / Kategori: Allmänt
Idag har bara dagen rusat iväg som den brukar göra när man har trevligt. Åkte till Annelie så var väl där kanske lite innan 12. Gick jättebra med Svea hon var inte så gnällig bara lite i slutet då hon var övertrött. Fikade lite och pratade om allt och inget, vi sågs ju när jag var gravid men det var ju evigheter sen... skönt man bara kan ta vid där man slutar.Hennes barn var ju på dagis så vi hade mycket tid för oss själva Svea ligger ju där man lägger henne.

Var hemma runt 15.30, var det försöka få Svea somna om då hon somnade i bilen men vaknade såkart när jag parkerade hemma. Vi kollade på filmen "på smällen" helt ok film, sen hann jag med att pyssla kanske 45 min alltid något. Som vanligt nu på kvällarna har hon sin gnälltid vet inte om det beror på förkylningen eller bara en period hon har nu så nu avlöste sambon mig lite. Hon har varit igång sen 19 tiden.....

Hann med att boka tid hos optikern idag, så ska dit på fredag! Får ju halva priset nu på undersökning om jag gör det innan den 15. Dock missade jag telefontiden på hudmottagningen.... jag vill nämligen ta bort ett födelsemärke men får testa ringa imorrn igen.

Så ja dagen har varit fullspäckad och bara flutit på, skönt när man har såna dagar.
Nej nu får jag nog återgå till tösen min som är superlessen....

Skön kväll med syster yster.

2009-10-05, 22:56:51 / Kategori: Allmänt
Blev att syrran ringde lite innan 19 så kom och hämtade henne, Petra & Sandra på Eurostop. Skjutsade alla hem och sen for jag o syrran hem till henne.
Fick lite käk, supergoda kycklingvingar! Trevligt hinna ses även om det bara är för en snabbis, kunna snacka av sig om allt och inget. Svea stannade hemma med sambon eftersom det var matdags till henne och skönt för mig kunna koncentrera mig på när man pratar med andra.
Imorrn är ändå sambon själv hemma då jag ska iväg och träffa Annelie. Hon har ännu inte träffat Svea så ska bli skoj. Blir bara vi då hennes barn är på dagis, lite lugn och ro.

Nu är det sängen som kallar är supertrött efter en dag på stan och stenalyckan, och hos systra mi. Ska strax mata tösen bara sen är allt färdigt för idag.
Sambon ska med hoppa i säng för imorrn ska han till arbetsförmedlingen, hoppas han har nåt vettigt att komma med.

Dag på stan.

2009-10-05, 17:13:33 / Kategori: Allmänt
Sådär nu är man hemma!
Blev efter frukosten en tur in till stan, skulle kolla om jag kunde hitta lite saker till min Halloween outfit... men nej gick inget bra. Hm får fundera hur jag ska gå till väga nu.
Däremot fick vi shoppat 2 pussel 1 xbox spel till sambon. Svea fick en sån nässug vi letat efter, kostade bara 39kr. Och sen hittade vi en tröja + byxor på Myrorna för bara 40kr.
Jag fick handlat ett nytt set på Panduro så nu kan jag både göra halsband och örhängen! Alltid skoj ha nåt att pyssla med.

Nu har man precis käkat spagetti med köttfärssås, mums va gott. Och det räcker till imorrn med skönt när det blir så. Man får ju ta nya tag nu efter helgens fusk med skräpmat.

Få se när lillsyrran hör av sig, ska se om vi hinner ses en runda idag!

Stackars lilla flicka.

2009-10-04, 20:49:57 / Kategori: Allmänt
Stackars tösen har varit så gnällig idag, undra när denna förkylning ska gå över??? Man vill ju inte att hon ska ha ont/må dåligt.
Själv har man inte heller så mycket ork. Jag är inte sjuk så ofta så när jag väl blir det blir jag sjuk. Och sambon är ju likadan så ingen bra kombination att vara 3 som mår dåligt, tålamodet har ju krympt till minimalt.

Bara blivit vi suttit inne, kollat film degat i soffan.
Så dagen känns väldigt lång och tråkig.

Sedan känner jag mig lite besviken på en viss person. Men orkar inte ta itu med det just nu. Jag trodde väl helt enkelt vi var på samma nivå om vissa saker.


Söndag

2009-10-04, 10:47:51 / Kategori: Allmänt
Har sovit ganska ok inatt... dock vaknade jag med värsta halsontet :/
Så får dricka te i stora mängder idag med!

Sambon är iväg hjälper mina föräldrar med husvagnen. Deras säsong är nu över och vagnen ska stå på parkeringen över vintern. Det är skönt man har drag på bilen, man kan hjälpa folk och när vi ska flytta är det bara fixa släp!
Få se när han kommer hem, men spelar ingen roll för jag känner inte för att gå utanför dörren.
Det regnar och blåser halvstorm. Så jag stannar inne och kryar på mig istället.

Halloween.

2009-10-04, 00:40:09 / Kategori: Allmänt
Glömde ju säga, jag är bjuden på den årliga Halloween festen hos Kim & Linda!!!
Dom är bäst, man ser fram emot dom varje år så känns superskoj vara bjuden även i år.
Denna gången är det film tema.
Jag har alltid velat vara Lara Croft så nu ska jag på jakt efter lite saker, man kan få hela outfiten på eBay för 62 dollar.... men ska försöka hitta det i Sverige först och främst. Kläderna köper man billigt och lätt, bara vapnen man vill ha som det ska vara!
Sambon är ju med bjuden men än säger han han vill vara hemma med Svea, jag tycker dock han ska passa på komma ut på fest. Man behöver ju inte supa bara dricka lite vara social med andra. Men få se när det närmar sig om jag går själv eller inte.
Så ja redan nu längtar jag till 30/10!

Presenter?!

2009-10-03, 23:47:35 / Kategori: Allmänt
Carina & Grön är för söta. Kom lite efter 18 med nybakade kanelbullar eftersom det är Kanelbullens dag imorrn och ett presentkort på SF200kr till mig & sambon. Där det även ingick barnpassning (om vi nu vågade lämna Svea till dom). TACK TACK TACK! En helt underbar present!
Självklart litar jag på Carina så ofta som hon träffar Ebba sin systerdotter och har henne.

För ja alla köper presenter till bebisen när den är född, som mamma får man inget, ändå har man burit barnet i 9 månader sen genomgått förlossningen. Vissa killar kanske ger sin partner en present men nu vet jag att min sambo och presenter inte går ihop och inget jag tänkt på förrns min syster i somras frågade. Hon sa då direkt till sin kille "får jag ingen present när jag fött vårt barn så...." då började man tänka kanske ska man få present.
Inte vet jag, är ju första barnet för mig. Men nu är det skit samma jag är superglad över min karl och vi hinner nog skämma bort varann senare när Svea är större.
Men klart till nästa barn kanske jag önskar mig en blombukett^^ (nej inte ens det fick jag).
Nu efteråt har jag ju fått en klänning av svärmor och nu biopresentkort!

Men nu snackar man ju en del om hur det är när man får barn med Carina eftersom hon ska ha i Januari, nu har jag hunnit reflektera över min graviditet, förlossning och tiden efter. Så hon kommer ha massa kött på benen som inte jag hade, men nån måste ju vara först i gänget med att få barn.


Ojoj nu flummade jag iväg lite.
Carina & Grön gick lite efter 20 sen påbörjade jag med kvällsmaten. Och vi har kollat på G.I JOE. Riktigt bra action film tycker jag!
Svea har sovit som en stock i snart 4 timmar, tror hon har varit trött då hon knappt sovit i eftermiddag.
Snart sängdags för oss, sambon ska hjälpa mina föräldrar imorrn få hem husvagnen från Båstad och jag ska sova bort min förkylning hade jag tänkt.

Lördag

2009-10-03, 15:29:50 / Kategori: Allmänt
Så gott jag har sovit inatt :) Helt underbart at få sova ut. Gick inte upp förrns magen kurrade ordentligt och då visade klockan på 11.30. Blev en snabbdusch sen for vi mot Eurostop blev frukost ute idag kan man unna sig är ju lördag. Hittade inte en sån nässug jag och sambon tänkte på varken på apoteket eller Lekcenter... så vi hoppade över det får se tills nästa förkylning om vi köper en då.

Nu sover tösen och sambon spelar xbox. Mitt första armband är klart- blev fint tycker jag. Nu ska jag börja fundera på nästa hur det ska se ut... har även en tanke bakom vem som ska få det.
Paketet jag budade hem från Tradera var jättebra, massa olika pärlor, smycken. Behöver jag bara köpa armlänkar sen har jag massor med material.

Sedan vid 18 kommer Carina förbi en runda. Annars ska vi bara mysa inne idag i detta tråkiga regn väder.
Ha en bra lördag alla!

Kristianstad

2009-10-02, 22:02:20 / Kategori: Allmänt
Ojdå vad dagen bara har försvunnit iväg idag.
Svea väckte mig lite innan 07.30 så fick snällt pallra mig upp ge henne lite mat i lugn och ro. Sambon kom upp i tid han med så medan han gjorde sig iordning fick jag i mig frukost. Hann inte sitta nånting vid datorn eftersom vi satte oss i bilen 09.30 och styrde mot Kristianstad. Tösen sov nästan hela vägen så gick bra.

Väl framme var det matdags igen för henne och killarna började kolla vad för sladdar som behövdes. Sambon skulle nämligen hjälpa Linus få ihop xbox, tv, dator och förstärkare i ett. Dock lyckades inte detta även om dom höll på i evigheter (kändes det som) men tv´n och xbox funkade i af när vi åkte.
Sara packade snällt upp alla köksgrejor åt Linus och jag och Svea satt i deras soffa och mös.
Jag har varit helt slut knappt sovit 4h under natten och är superförkyld och Svea är som sagt extra gnällig emellanåt pga förkylningen och vill BARA vara hos mamma, ingen annan funkar.
Och vi var ju inte hemma idag så då får hon ingen ro dvs hon sover knappt.... Så känns som jag gett 200% av mig idag bara till henne...
Hemresan gick sådär hon vägrade somna, fick stanna byta blöja, men somnade ändå inte. Mat hade hon fått. Jag fick vilat lite, somnade aldrig men satt avslappnad kanske i 20min. Sambon kan det där med att köra och hålla henne i handen samtidigt.
Det hjälpte lite nu har jag fått tillbaka orken.

Tyvärr har vi fuskat idag blev BÅDE Burger King (i Kristianstad)och McDonalds (i Halmstad). Men det får det vara värt så som jag har mått idag. Så vi klarade nästan 2 veckor utan skräpmat.
Men imorrn tar vi nya tag, har redan tagit fram köttet vi ska ha.
Men vi var ute ca 1 timme i Kristian stad med vagnen och Lemmy så har ju ändå fått rört på mig lite.

Kom hem såg jag fått min avi, beställt lite grejor från Tradera så ska springa ner imorrn till Ica :)
Och sambon har lovat ta Svea imorrn bitti så jag kanske kan sova lite längre. Man sover ju sämre när man är förkyld, vaknar x antal ggr/natt antingen för att kissa eller snyta sig :/ detta är det tråkiga med hösten.

Hoppas ni haft en bättre dag!

Förkyld.

2009-10-01, 21:10:44 / Kategori: Allmänt
Jag struntade i att slöa och rengjorde kattlådan ett tråkigt måste varje månadsskifte. Sen passade jag på att raka huvet igen nu när man har trimmer får man ju hålla efter frissan så det inte blir för långt. Dock blev det liiite för kort men växer ut till den längden jag vill ha på 2 veckor.
Sen såklart en skön dusch.

Sambon mår dåligt idag har massa ont i halsen och är snorig så jag gick själv till mina föräldrar. Fick mini pizza till mat :) smaskigt.
Svea blev lite lessen idag och då upptäckte mormor att Svea är ju förkyld. Sin allra första förkylning, inte konstigt hon varit lessen på kvällarna. Så rosslig och snorig hon var ikväll har jag inte hört innan. Men hennes pappa pussar väl för mycket på henne så dom har smittat varann. Visst jag är lite snorig jag med men blir väl så det går runt i familjen.
Känns skönt man vet vad felet är nu. Dock få vi se hur hon är imorrn, ifall man behöver åka till doktorn eller inte.

Nu ska jag dricka en kopp te umgås med min käre sambo och tös innan läggdags.
Imorrn åker vi till Kristianstad, hälsa på Linus & Sara.

Torsdag.

2009-10-01, 14:03:14 / Kategori: Allmänt
Så jävla supergott var fiskgratängen :D
Tyckte sambon med så nu sitter vi båda utslagna i soffan propmätta. Kommer jag göra fler gånger var enkelt gjort med.

Var på öppnis imorse med, Svea var jätteduktig och greppade leksaker även om det bara för en liten stund så börjar hon få in det. Och väldigt nyfiken på dom andra barnen som går omkring.
Nu sover hon som en stock, är väl helt slut stackarn.
Sen ikväll ska vi hem till mamma & pappa på varma mackor! Gott gott.

Nu ska jag bara slöa tills vi ska gå, hoppas bara det inte regnar så vi kan promenera. Alltid skönt när man slipper ta bilen.